KRISTAL01 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Souhlasím, přesně proto jsem je nakonec neprodal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Vypadá to, jako bys je fotil u mě na stole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 No...mně se líbí. Dospěl jsem k tomu, že jedny quartzky prostě mají být v každé "sbírce" pro situace, kdy je třeba něco dát rychle na ruku a neřešit nastavování s natahování.Co nejuniverzálnější hodinky. ATq3.jpg Souhlasím. Taky jedny takové pro podobné případy mám. Co kdyby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Dneska dorazily z UK, prumer 42, tah 22/20, tloustka 10, zahnuty nozky, prfektne sedi na ruce17.5, zpracovani super, slabsi misto je spona, komplet v plechu, jinak tah plnej, vcetne end dilku, korunka a spona signovana vybrousenim , model Bulova Marine Star 98B131, co jsem koukal tak v CZ v eshopu cena cca 7k, coz je IMHO imposible, jako low cast kousek dobrej, vypadaj lip nez stojej, nikde nic netlaci, neskrabe, nosej se fajn Par udaju :-) Safir sklo - NeAutom. natah - NEKeramicka luneta - NeVodotesnosnost 300m - NELumi - Ne Ale jinak jsou fajn :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Vypadají pěkně Bulovy. A jenom dotázek: Luneta otočná ANO/NE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) Vypadají pěkně Bulovy. A jenom dotázek: Luneta otočná ANO/NE?Ano, otocna, bez vuli, presny klik, zastavi se presne na 12. Trochu hur se s ni manipuluje, nema moc ostry hrany, spona ma dokonce extenzi na neopren :-) po strance zpracovani neni co vytknout, jen oranz na vterinovce mohla byt jasnejsi, a skoda plech spony, jinak si myslim za ty prachy hodne muziky, a teda datum, na 4.30 nic moc, radsi bych ho videl na trojce, kdyz uz teda tam kde je mohlo byt inverzni, a docela se povedlo ze znak ladicky na 12 je bez chromu, komplet lumi, i kdyz teda svitej poskrovnu i kdyz se nasvitej, takze da se rict ze lumi zadna, ono za ty prachy co stojej, tezko hledat chyby, myslim ze pouzdro, tah, cifernik, rucky, vse super, akorat teda uz na lumi a sponu prachy nezbyli, jinak dynko sroubovaci, korunka taky, nafotim pozdeji, bude li zajem Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 No, to tak bývá. Mám doma jedny Citizeny a tam je to podobně. Vše OK, jen spona na tahu je plechová. Ale i tak dobrá. Tak myslím, že i u tvých hodinek to bude OK. Se slabou lumi mám zkušenost ze svých současných hodinek. Svítí dost málo, ale ručičky se dají přečíst po celou noc. Asi to u tebe bude taky tak, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 blahopřeji k parádní a a na fóru nepříliš rozšířené akvizici. Za ty peníze už asi více očekávat nelze, chybičky se najdou, ale snad ti to nezkalí celkový zážitek z hodinek. Vzhledem k tomu, že Bulova už nějaký ten pátek patří do skupiny Citizen Watch Co., dají se očekávat i podobné detaily, vč. Miyota quartzového strojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Dneska je přivezl pošťák. Po mnoha letech mám zase na ruce hodinky a už teď jsem přesvědčenej, že k nim časem přibudou další, tentokrát automaty. Ale chtěl jsem začít quartzem jednak kvůli menší investici a jednak abych měl nějaké na ty činnosti, kde by automat mohl snadno přijít k úhoně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vijo Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Rozhodol som sa, že si kúpim prvé hodinky (nepočítam digitálky z dectva). Musel som brať do úvahy pomerne obmedzený rozpočet, resp. nechcel som na začiatok minúť veľa, univerzálnosť a decentný dizajn, ktorý by sa mi páčil, nekričal a neurazil. Po dosť dlhom výbere som sa rozhodol pre tieto Timex Traveller, myslím si, že toto všetko spĺňajú a pri výpredajovej cene za akú som sa k nim dostal nemôžem povedať ani jedno krivé slovo - dobré spracovanie, stopky stopkujú, Indiglo svieti... Dúfam však, že si časom zaobstarám aj čosi zo sféry naozajstných hodiniek.Prikladám aj pár obrázkov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 vijo : Vítej, taky jsem začínal na Timexu. Ukaž fotku, jak svítí Indiglo. Myslím, že to bude pěkná podívaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vijo Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcim Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Pravda, nejsou ani nové a ani je nemám pár dní, ale jsou to pro mě první lepší hodinky a teprve teď jsem se začal na foru osmělovat Tak sem dávám své Citizen H500 se safírem. Když jsem je kupoval, tak jsem nad tím vlastně ani moc nepřemýšlel. Kamarád projížděl fórum a já je viděl a řek jsem mu ať je veme a nelituju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Tak jsem si pořídil k Hamiltonům Seika SNN235 na baterku a k nim rovnou pár NATO a ZULU strapů. Musím říct, že jsem nad míru spokojen:) Gratuluji k pěkným chronografům. Oba řemeny jim skvěle sednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikio.82 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Rozhodol som sa, že si kúpim prvé hodinky (nepočítam digitálky z dectva). Musel som brať do úvahy pomerne obmedzený rozpočet, resp. nechcel som na začiatok minúť veľa, univerzálnosť a decentný dizajn, ktorý by sa mi páčil, nekričal a neurazil. Po dosť dlhom výbere som sa rozhodol pre tieto Timex Traveller, myslím si, že toto všetko spĺňajú a pri výpredajovej cene za akú som sa k nim dostal nemôžem povedať ani jedno krivé slovo - dobré spracovanie, stopky stopkujú, Indiglo svieti... Dúfam však, že si časom zaobstarám aj čosi zo sféry naozajstných hodiniek.Prikladám aj pár obrázkov. WP_003044_NEW.jpgDSCF0071_NEW.jpg mne sa pacia moc...jak su velke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vijo Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 mne sa pacia moc...jak su velke?42mm bez korunky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Tak sem dávám své Citizen by0050-58l. Bohužel to neni ono. Na ruce jsem je mel cca 6x a už jsou v krabičce a zase raději nosím automaty. No fajn alespoň je, ze se podle nich daji ty automaty serizovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Sinn 810 variacia dorazila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 uz jsem hoodne dlouho nemel GePecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Pekná klasika od GP! Napadlo ma, či vzhľadom na ich silnú históriu robia v súčasnej kolekcii ešte niečo s quartzom, ale akurát som sa dopátral k jednej limitke asi z pred 4 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se