ctvrtek Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ahoj ,připojuji se se svými novými Festina 16760 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Na Festinu stridmej design, plasticke indexy, no proc ne. Hodne mi pripominaji Certinu DS Podium Chrono. Ta centralni vterinovka je doufam vterinovka stopek a ne hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Ta centralni vterinovka je doufam vterinovka stopek a ne hodin Tohle to mi nějak uniká.. Proč by centrální vteřinovka měla patřit spíš stopkám než času? Edit: Jinak k Festinám gratuluji. Na tomhle fóru je to zvlášť oblíbená značka.. Upraveno 21. března 2017 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Tohle to mi nějak uniká.. Proč by centrální vteřinovka měla patřit spíš stopkám než času?Protože je to standard u chronografu, možná to má i nějaké lepší vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Je to standard u chronografu a taky to pak prave pri pouziti slouzi k ruznym vypoctum. Viz napriklad tachymetricka stupnice na lunete. Kdyz mas vterinovku stopek v subcifru, tak je ti tachymetr k prdu. Hodinky typu Michael Kors a Diesel to maji spatne, od Festiny bych cekal spravne pouziti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Je to standard u chronografu a taky to pak prave pri pouziti slouzi k ruznym vypoctum. Viz napriklad tachymetricka stupnice na lunete. Kdyz mas vterinovku stopek v subcifru, tak je ti tachymetr k prdu.Hodinky typu Michael Kors a Diesel to maji spatne, od Festiny bych cekal spravne pouziti.Je tam Miyota OS 10, ta to má. Vizhttp://miyotamovement.com/pdf/spec_0S10.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Tak super. Jesteze te mame, Frostie. Ta fotka me zmatla, protoze vterinovka v subcifru je zrovna presne na 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Na Festinu stridmej design, plasticke indexy, no proc ne. Hodne mi pripominaji Certinu DS Podium Chrono. Ta centralni vterinovka je doufam vterinovka stopek a ne hodin Stopky ? : s přesností 1/1 sekundy, max. 30 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Je tam Miyota OS 10, ta to má. Vizhttp://miyotamovement.com/pdf/spec_0S10.pdf Tenhle strojek mám v jedněch svých hodně starých hodinek a je moc fajn. Kovový a přesný. Vteřinovka je skutečně malá v subcifru na 6. Velká vteřinovka je chronograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Aha, no jasně. Chronograf, tachymetrická stupnice.. Vůbec mi to troubo netrklo a přitom to mám na ruce. Díky za osvětu kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 To AndyAaron: Nehezky smýšlíš o Festinách! I ve Španělsku vědí, k čemu centrální vteřinovku použít!To Frostie: Ne všechny sarkastické poznámky kolegů typu AndyAarona je třeba uvádět na pravou míru.To ctvrtek: Máš bez debat hezký hodinky, na kecy "pokročilejších" kolegů se vy.er z vysoka.Hodně by mě zajímalo, čím třeba AA připomínají Certiny DS Chrono? No jo, jsou to chrona. Mají ručičky. Mají subcifry. V nich další ručičky. Taky nožky, kulatý sklíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Máš něco konkrétního na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) @Tos Ctu si zpetne ty prispevky, co jsem psal a marne v nich hledam sarkasmus. Umim to lip si myslim. Uz v prvnim prispevku jsem Festinu pochvalil slovy "...no proc ne."Dale jsem Festine slozil velkou poklonu tim, ze jsem je nadradil nad MK a Diesel vyjadrenim, ze od nich cekam vic nez spatny strojek chrona. A nakonec jsem zajasal nad pouzitym strojkem, ktery objasnil Frostie. Tolik oslavnych zvolani jsem nepronesl za posledni tri mesice...Pokud jde o podobnost, tak me upoutal dvanactkovy index a kovova luneta s tachymetrem. A tim prave mi pripominaji moje Certiny. Netvrdim ale, ze to je kopie Upraveno 21. března 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Já prostě zaboha nedokážu vložit citaci... Už to ukazuje, co jsem za uživatele..To Andy: Já na chronografu nikdy neviděl, že by subcifr kdy sloužil stopkám a centrální vteřinovka normálně měřila čas. Z toho jsem odvodil, že jde o sarkasmus. Že máš značku Festina za blbou, kde jim to možná ještě nedocvaklo.To Frostie: Vše se odvíjí od výše nepochopeného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Jo, Andy, taky mně strašně připomínají Orient Mako, ty - ač japonský - maj taky arabský číslo 12 na pozici "poledne". Je to všechno jenom náhoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ani ne nahoda, spis zahada! Jenze co ted s tim? Zkusim ji vodloupnout a hodit misto ni index. Ale to by pak pripominalo Mako USA. Past vedle pasti totok... (konec sarkasmu)Jinak ja to prave videl, MK a treba z tech "lepsich" znacek i Invicta Clovek si dnes nemuze byt jistej s nicim. Jak jsem psal vys. Subcifr se sekundama je presne na 60 a vterinovka chrona v pohybu, to jsou podnety, ktere vyvolaly moji otazku. Byt chrono zastavene tak jak ma, tak si toho ani nevsimnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 To Frostie: Vše se odvíjí od výše nepochopeného.Vzhledem k tomu, že to Andy myslel upřímně, tak si myslím, žes to nepochopil akorát ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 jedeme s dcerkou na stejné vlně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 SMP full size po ctvrte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Casio MRW S310-2B u bazénu, pro mě příjemné hodinky do vody, máme tam slanou vodu, tak je mi kovových líto (tím jsem si odůvodnil další hodinky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se