Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ta centralni vterinovka je doufam vterinovka stopek a ne hodin

Tohle to mi nějak uniká.. Proč by centrální vteřinovka měla patřit spíš stopkám než času?

Edit: Jinak k Festinám gratuluji. Na tomhle fóru je to zvlášť oblíbená značka..

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle to mi nějak uniká.. Proč by centrální vteřinovka měla patřit spíš stopkám než času?

Protože je to standard u chronografu, možná to má i nějaké lepší vysvětlení. 

Odkaz ke komentáři

Je to standard u chronografu a taky to pak prave pri pouziti slouzi k ruznym vypoctum. Viz napriklad tachymetricka stupnice na lunete. Kdyz mas vterinovku stopek v subcifru, tak je ti tachymetr k prdu.

Hodinky typu Michael Kors a Diesel to maji spatne, od Festiny bych cekal spravne pouziti.

Odkaz ke komentáři

Je to standard u chronografu a taky to pak prave pri pouziti slouzi k ruznym vypoctum. Viz napriklad tachymetricka stupnice na lunete. Kdyz mas vterinovku stopek v subcifru, tak je ti tachymetr k prdu.

Hodinky typu Michael Kors a Diesel to maji spatne, od Festiny bych cekal spravne pouziti.

Je tam Miyota OS 10, ta to má. Viz

http://miyotamovement.com/pdf/spec_0S10.pdf

Odkaz ke komentáři

Na Festinu stridmej design, plasticke indexy, no proc ne. Hodne mi pripominaji Certinu DS Podium Chrono. Ta centralni vterinovka je doufam vterinovka stopek a ne hodin

Stopky ? : s přesností 1/1 sekundy, max. 30 minut
Odkaz ke komentáři

Je tam Miyota OS 10, ta to má. Viz

http://miyotamovement.com/pdf/spec_0S10.pdf

Tenhle strojek mám v jedněch svých hodně starých hodinek a je moc fajn. Kovový a přesný. Vteřinovka je skutečně malá v subcifru na 6. Velká vteřinovka je chronograf. 

Odkaz ke komentáři

To AndyAaron: Nehezky smýšlíš o Festinách! I ve Španělsku vědí, k čemu centrální vteřinovku použít!

To Frostie: Ne všechny sarkastické poznámky kolegů typu AndyAarona je třeba uvádět na pravou míru.

To ctvrtek: Máš bez debat hezký hodinky, na kecy "pokročilejších" kolegů se vy.er z vysoka.

Hodně by mě zajímalo, čím třeba AA připomínají Certiny DS Chrono? No jo, jsou to chrona. Mají ručičky. Mají subcifry. V nich další ručičky. Taky nožky, kulatý sklíčko...

Odkaz ke komentáři

@Tos Ctu si zpetne ty prispevky, co jsem psal a marne v nich hledam sarkasmus. Umim to lip si myslim. Uz v prvnim prispevku jsem Festinu pochvalil slovy "...no proc ne."

Dale jsem Festine slozil velkou poklonu tim, ze jsem je nadradil nad MK a Diesel vyjadrenim, ze od nich cekam vic nez spatny strojek chrona. A nakonec jsem zajasal nad pouzitym strojkem, ktery objasnil Frostie. Tolik oslavnych zvolani jsem nepronesl za posledni tri mesice...

Pokud jde o podobnost, tak me upoutal dvanactkovy index a kovova luneta s tachymetrem. A tim prave mi pripominaji moje Certiny. Netvrdim ale, ze to je kopie

eee1235bd36b7e7d294f4acb54b5ba40.jpg

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Já prostě zaboha nedokážu vložit citaci... Už to ukazuje, co jsem za uživatele..

To Andy: Já na chronografu nikdy neviděl, že by subcifr kdy sloužil stopkám a centrální vteřinovka normálně měřila čas. Z toho jsem odvodil, že jde o sarkasmus. Že máš značku Festina za blbou, kde jim to možná ještě nedocvaklo.

To Frostie: Vše se odvíjí od výše nepochopeného.

Odkaz ke komentáři

Ani ne nahoda, spis zahada! Jenze co ted s tim? Zkusim ji vodloupnout a hodit misto ni index. Ale to by pak pripominalo Mako USA. Past vedle pasti totok... (konec sarkasmu)

Jinak ja to prave videl, MK a treba z tech "lepsich" znacek i Invicta Clovek si dnes nemuze byt jistej s nicim. Jak jsem psal vys. Subcifr se sekundama je presne na 60 a vterinovka chrona v pohybu, to jsou podnety, ktere vyvolaly moji otazku. Byt chrono zastavene tak jak ma, tak si toho ani nevsimnu

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...