Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, takže po 8 letech nošení atotomatickych Seiko Spirit SCVS003 s kalibrem 6R15 které jesem si koupil na počest narození dcery a nosil jsem je nepřetržitě, snad jen na par minut co jsem dělal s bouracím kladivem jsem je sundal. Jakožto bubeník si se mnou odmlátili spousty kšeftů. Před tím jsem 15 let nosil automaty PRIM.  Takže jsem se rozhodul, že vstoupím do abslutní přesnosti a pořídil jsem si i díky známému pro bezkomkurenční cenu
tyto Casio Casio Wave Ceptor LIW-M700D-2AER ( 39cm, Solár, Safir, Radio Control, WR100, Světové časy.). Automaty tedy pujdou na delší čas do šuplíku a snad ted nebudu díky absolutní přesnosti chodit nikam pozdě :)

Vivat Quartz :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji, uz mi pyšní ruku, nemohu se vynadívat, dobré budou i k obleku. Jedina takova vadička na kráse, při pohybu vrže (píská) nějaký článek na tahu. Uvidíme až se snima dnes vykoupu :) třeba to zmizí.

Odkaz ke komentáři

Obavam se, ze ne. Ten tah je hruza nehodna takovych hodinek. Me vrzal taky a casem se to jeste zhorsovalo. Suverene nejhorsi tah ze vsech Casii co jsem zatim mel. Vydrzel jsem to asi 3 mesice a koupil tah od Geckoty a mam klid. Jinak jim neni za ty penize co vytknout.

Odkaz ke komentáři

Samo to bylo mysleno s humorem :)  dalsi postreh, v pravem ciselnicku jsem chtel mit nastaveny druhy cas v jine zemi s kterou obchodujem, co jsem prehlednul, ze tento cas je ve 24 hod formatu, takze to ukazuje tak trochu zvlastne a odecist kolik je v dane zemi hodin, to se clovek fakt jako musi zadivat a malinko popremyslet, kdyz pokud je tam 6 hodin poloha rucicek je jako by bylo 3 hod tak jak jsme zvykly  atp.  a kdyz je tam 8 vypada to jak kdyz je tam 5.  Z toho tedy radost moc nemam. Nevim k cemu prakticky takove blbe zobrazeni je :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...