bicista Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 (upraveno) Zdravím pánové, takže po 8 letech nošení atotomatickych Seiko Spirit SCVS003 s kalibrem 6R15 které jesem si koupil na počest narození dcery a nosil jsem je nepřetržitě, snad jen na par minut co jsem dělal s bouracím kladivem jsem je sundal. Jakožto bubeník si se mnou odmlátili spousty kšeftů. Před tím jsem 15 let nosil automaty PRIM. Takže jsem se rozhodul, že vstoupím do abslutní přesnosti a pořídil jsem si i díky známému pro bezkomkurenční cenutyto Casio Casio Wave Ceptor LIW-M700D-2AER ( 39cm, Solár, Safir, Radio Control, WR100, Světové časy.). Automaty tedy pujdou na delší čas do šuplíku a snad ted nebudu díky absolutní přesnosti chodit nikam pozdě Vivat Quartz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2017 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Slušné Lineage! Tak ať jsi spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Vypadají perfektně a mají skvělou velikost. Pro přechod na quartz jsi zvolil určitě dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Pripojuji se - Opravdu hezky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Děkuji, uz mi pyšní ruku, nemohu se vynadívat, dobré budou i k obleku. Jedina takova vadička na kráse, při pohybu vrže (píská) nějaký článek na tahu. Uvidíme až se snima dnes vykoupu třeba to zmizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Obavam se, ze ne. Ten tah je hruza nehodna takovych hodinek. Me vrzal taky a casem se to jeste zhorsovalo. Suverene nejhorsi tah ze vsech Casii co jsem zatim mel. Vydrzel jsem to asi 3 mesice a koupil tah od Geckoty a mam klid. Jinak jim neni za ty penize co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Asi je vykoupu ve WéDéčku Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 To bych nedelal,olej muze narusit tesneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Samo to bylo mysleno s humorem dalsi postreh, v pravem ciselnicku jsem chtel mit nastaveny druhy cas v jine zemi s kterou obchodujem, co jsem prehlednul, ze tento cas je ve 24 hod formatu, takze to ukazuje tak trochu zvlastne a odecist kolik je v dane zemi hodin, to se clovek fakt jako musi zadivat a malinko popremyslet, kdyz pokud je tam 6 hodin poloha rucicek je jako by bylo 3 hod tak jak jsme zvykly atp. a kdyz je tam 8 vypada to jak kdyz je tam 5. Z toho tedy radost moc nemam. Nevim k cemu prakticky takove blbe zobrazeni je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 . Nevim k cemu prakticky takove blbe zobrazeni je Aby bylo poznat, jestli je tam noc nebo den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Kurde, dobrý sou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Tak se tam aspoň už podívaly, mě to teprve čeká Asi tak před dvěma minutami (ale pochybuju, že se na to nividic soustředil, pokud už teda neni doma) byl k vidění moc pěkný přechod data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Casio Oceanus 10th Anniversary.. jsem nadseny. Safir, titan, keramika... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Casio Oceanus 10th Anniversary.. jsem nadseny. Safir, titan, keramika... moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 OCW-S3001C Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Vypadají sqěle , trefa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 mel jsem je, prodal, po pulroce koupil zpatky, ty same, nemohl jsem si pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 (upraveno) Dantechno: Suprove detaily! Upraveno 13. ledna 2018 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Díky... Ty hodinky se mění podle světla.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se