spineshank Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Moc pěkný Dane,samý zajímavý Casio kousky máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Titan a keramika - výborná kombinace. Jestli vypadají aspoň z poloviny tak dobře jako na fotkách, tak už mi zase rudne obličej. Ta závist je ale hnusná věc. Hlavně nepiš, že vypadají líp než na fotkách, protože to je úplně jasný a nechci, aby mi ještě praskla nějaká cévka. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Citizen Cosmotron Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. *aj keď technicky sa o quartz nejedná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Jako já nevím, ale elektronické hodinky bych za quartz take považoval. Nebo je to snad automat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Elektronické sú, ale quartz v nich pokiaľ viem nie je (ale váženejší členovia ma prípadne poučia).A čo sa týka prejavu navonok, myslím, že by sa našlo plno ľudí, čo by ich považovalo za automaty, keďže tikajú a sekundovka skáče častejšie než raz za sekundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 (upraveno) Elektronické sú, ale quartz v nich pokiaľ viem nie je (ale váženejší členovia ma prípadne poučia).A čo sa týka prejavu navonok, myslím, že by sa našlo plno ľudí, čo by ich považovalo za automaty, keďže tikajú a sekundovka skáče častejšie než raz za sekundu.Je to model 7803A, rychloběžka s 36.000 bph, s možnou regulací chodu, transistory a ladičkou. Jestli tam je krystal či ne, se mi vypátrat nepodařilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 No, podle mě tam funkci krystalu zastává ten nepokoj. Kdysi jsme měli doma kuchyňské hodiny se strojkem na stejném principu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Je to model 7803A, rychloběžka s 36.000 bph, s možnou regulací chodu, transistory a ladičkou. Jestli tam je krystal či ne, se mi vypátrat nepodařilo. strojek je ak sa nepletiem 7804, ale to je asi viac-menej to isté. akurát tam nemám ten druhý čudlík ale iba jednu korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 strojek je ak sa nepletiem 7804, ale to je asi viac-menej to isté. akurát tam nemám ten druhý čudlík ale iba jednu korunku.Píší, že řada 78xx má společnou konstrukci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Moc hezké Casio. Jaký je to přesně model, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 BEM-150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Jo jo, todle by se mne, presne v teto koncepci, taky libilo. Bejt to solar + wave(neni) tak uvazuju. Oproti ????? bych to bral jako silu v jednoduchosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Nové modely Casio G-Steel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ty jo, dobry. Jaka je to velikost? Muzes dat fotku na ruce z vetsi dalky nebo v zrcadle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Název Casio G-Shock GST-B100D-1AER Rozmery 58,1 x 53,8 x 14,1mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 58,1 x 53,8mm - jsou dost velké, ale na mě ještě přijatelná velikost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Dopytle ty jsou obrovske :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Jo jo, todle by se mne, presne v teto koncepci, taky libilo. Bejt to solar + wave(neni) tak uvazuju. Oproti ????? bych to bral jako silu v jednoduchosti. Casoce.jpg Casio má v řadě Oceanus i jednoduhé hodinky, které jsou solární a rádiové. Ale docela drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se