Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Titan a keramika - výborná kombinace. Jestli vypadají aspoň z poloviny tak dobře jako na fotkách, tak už mi zase rudne obličej. Ta závist je ale hnusná věc.

Hlavně nepiš, že vypadají líp než na fotkách, protože to je úplně jasný a nechci, aby mi ještě praskla nějaká cévka.

Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Elektronické sú, ale quartz v nich pokiaľ viem nie je (ale váženejší členovia ma prípadne poučia).

A čo sa týka prejavu navonok, myslím, že by sa našlo plno ľudí, čo by ich považovalo za automaty, keďže tikajú a sekundovka skáče častejšie než raz za sekundu.

Odkaz ke komentáři

Elektronické sú, ale quartz v nich pokiaľ viem nie je (ale váženejší členovia ma prípadne poučia).

A čo sa týka prejavu navonok, myslím, že by sa našlo plno ľudí, čo by ich považovalo za automaty, keďže tikajú a sekundovka skáče častejšie než raz za sekundu.

Je to model 7803A, rychloběžka s 36.000 bph, s možnou regulací chodu, transistory a ladičkou. Jestli tam je krystal či ne, se mi vypátrat nepodařilo. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Je to model 7803A, rychloběžka s 36.000 bph, s možnou regulací chodu, transistory a ladičkou. Jestli tam je krystal či ne, se mi vypátrat nepodařilo. 

strojek je ak sa nepletiem 7804, ale to je asi viac-menej to isté. akurát tam nemám ten druhý čudlík ale iba jednu korunku.

Odkaz ke komentáři

strojek je ak sa nepletiem 7804, ale to je asi viac-menej to isté. akurát tam nemám ten druhý čudlík ale iba jednu korunku.

Píší, že řada 78xx má společnou konstrukci

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Jo jo, todle by se mne, presne v teto koncepci, taky libilo. Bejt to solar +  wave(neni) tak uvazuju. 

Oproti ????? bych to bral jako silu v jednoduchosti. 

Odkaz ke komentáři

Nové modely Casio G-Steel

Odkaz ke komentáři

Jo jo, todle by se mne, presne v teto koncepci, taky libilo. Bejt to solar +  wave(neni) tak uvazuju. 

Oproti ????? bych to bral jako silu v jednoduchosti. 

attachicon.gifCasoce.jpg

Casio má v řadě Oceanus i jednoduhé hodinky, které jsou solární a rádiové. Ale docela drahé.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...