AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Mikropivovar Big Alice byl opravdu mikro Ja jsem si ze zacatku daval jen male porce, abych ochutnal co nejvic piv a vybral si to svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Asi po sedmi hodinach jsme se vsichni rozprchli zpet do svych domovu. Ja jsem se hecl a sel jsem pesky i zpet domu. Nejdrive jsem ale vyuzil jeste poslednich slunecnich paprsku a sel se trosku projit po brehu reky. Slunce jsem mel bohuzel presne proti. Od slunce mirne vlevo je Empire State Building. "Panelak" mirne vpravo je budova Spojenych Narodu. Prvni spicata vez dale vpravo je Chrysler Building. Tmava budova, co vypada nejvyssi je jeden z Trumpovych mrakodrapu. Dal vpravo uplne tenka nudle je mrakodrap, co se nove stavi. Co to je zac netusim, ale vypada, ze se musi hned zlomit Ted i par hodinkovych: Jednorucky Arachnofobia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 A jeste par cvaku na ceste domu.Takova normalni obytna budova Limuzka Opet neco z mostu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Famozni fotky Ondro! Diky za ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Poucne, rad se podivam, jak to tam chodi v USA. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Diky kluci, jsem rad, ze se libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Ja ťa raz prídem pozrieť. Super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Tvé vlákno je super Ondro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Dik panove! Kdykoliv tu budete, dejte vedet. Ja bych tu mel byt zhruba do cervna 2017. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Koukám, že jsme tě tak trošku nakopli a sypeš toho sem víc a víc a to je dobrě, díky za to. Díky ti a jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Moc krasny fotky. Jinak za me nejlepší ty eterny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Diky panove.Jo, nakopli jste me. Pred tim jsem to tu nechtel spamovat, tak jsem daval jen hodinky, ale jak ted vzrostl zajem, tak davam i fotky nehodinkoveho charakteru. Jen se mi uz znovu nechce na notoricky znama mista, tak nud neco hodim ze sveho archivu, nebo pockam, az nekdo dojede a ja budu zase ta stejna mista navstevovat s nima Jinak rekl bych, ze jaro je nejlhezci obdobi v NY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Jo a malem bych zapomnel, neco z dneska, tentokrat uplne z jineho soudku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Ted jsem mel tyden celkem honku v praci a tak trosku se mi veci vymkly kontrole. Streda party, ctvrtek horecka, patek office, sobota party, nedele horecka a v pondeli se na office s takovou muzu vykaslat. Venku je krasne, mel jsem mit dnes staz s kolegy CR, ale misto toho jsem dal (nedobrovolne) prednost lezeni v posteli s teplotou lehce pres 100 stupnu - taky me to vydesilo, ale jsou to jen farenheity Kazdopadne at tu jen nekecam, tak pridam par fotek, co jsem poridil a v tom ruchu nestacil postovat.Streda vecer, po ceste z vecirku na metro na Grand Central Terminal - nejstarsi vlakove nadrazi v NY. Presto na Manhattanu vlak neuvidite. Veskere vlaky jsou v podzemi a nad zem se dostavaji az podjedou pod rekou. I kdyz vlastne kecam, na severu Manhattanu jdou na povrch tesne pred rekou. Ale i tak Poslednich par dni mam na ruce VE. Vcera cesta metrem a pak dale s kolegy autem na brazilskou grilovaci party. Necelou hodinku jizdy autem z NYC do Connecticutu. Borec, u ktereho se party konala bydli v luxusni vilove ctvrti. Poridil jsem par obrazku pro predstavu Takhle tedy vypada americky zbohatlicky venkov. Americky nezbohatlicky venkov vypada popravde trosku podobne, akorat jsou baraky ruiny, nastouchane bud vic na sobe nebo naopak totalni samoty a auta nejsou uplne nejnovejsi... Po ceste na misto jsme se stavili jeste pro nejake nakupy, at tam neprijedem s prazdnou. Predstavte si halu velikosti asi prodejny Lidlu plnou piva ze vsech moznych koutu sveta. Neco takoveho jsem jeste nevidel... Ano, ceske meli taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Pěkný "krámeček" s pivečkem,to je sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Jeste pokracovani. Prekvapive zjistuju, ze nachazime hodne spolecnych veci mezi Brazilskou a Ceskou kulturou. Nevim, jestli je to nahoda, ale uz se mi to nekolikrat stalo. Treba vcera jsem zjistil, ze brazilci normalne delaji neco ve stylu babovky Puding sice podavany jinak, nez delame doma, ale chutna stejne Jako novinku jsem ochutnal "Srdce palmy". Nikdy jsem to nemel a netusil jsem, ze nektere palmy maji uprostred kmene mekkou a vlacnitou duzinu, ktera je fakt dobra. Chut a slozeni uplne nedokazu popsat. Mozna to bylo asi trochu v nalevu, nevim. No a pak se uz grilovalo. Byla to lahudka. Brazilci ty steakt fakt umi. A jeste nakonec trosku jazykove skoly No a dnes tedy v horeckach, fotky vas usetrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Pěkný "krámeček" s pivečkem,to je sen.Jo, trvalo mi asi pul hodiny, nez jsem vybral par piv. A to jen proto, ze jsme uz spechali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 To z té palmy jsem v životě nejedl, a přiznám se, ani jsem nevěděl, že to existuje a je k jídlu :-) Jinak, opět super, Ondro. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Tieto tvoje reporty možem. Je super vidieť ako to funguje inde vo svete a to pee-vo je vtipné Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem kotuc20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Na tu palmu jsem taky hledel, tak doufam, ze si ze me nedelali srandu. Ale tvarili se vazne.Peevo me taky pobavilo, puvodne jsem si toho ani nevsiml. Museli to ale napsat tak, aby to amik dokazal vyslovit, takze v podstate peevo kdyz vyslovi, tak je z toho pivo Jinak nejak se mi z toho stava spis facebook, snad uz brzo pridam vic hodinkovych fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se