AndyAaron Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Jedna "reklamni" fotka Baseballova hriste uz v podvecer zela prazdnotou Do tmy uz nebylo daleko, tak jsem se radsi do vetsich akci nepoustel. I kdyz verim, ze sobotni noc v Bronxu by mohlo byt svym zpusobem dobrodruzstvi Jeste par fotek z ostrova Chvilku jsem mel roupy a rikal jsem si, ze poslu Sinn dal a pustim se do jinych vod. Ale pak je hodim na ruku a zjistim, ze jsou bozi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Klasicky paradni fota Andy, tak rad sem chodim-diky! Prodat Sinn, blazne , kdo by TAM reprezentoval nemeckou skolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Diky Tano. To vis, dostal jsem chut na SMP, ale nakonec si rikam, ze jine hodinky fakt nepotrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Tilak v NY paráda, Sinn paráda ... mě by se ještě víc líbila kombinace Tilak + Prim ... tím je tam rozstřílíš ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Diky Tano. To vis, dostal jsem chut na SMP, ale nakonec si rikam, ze jine hodinky fakt nepotrebuju Tomu rozumim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Ako pisu chlapci, fotky parada Ondro:-) dufam ze to boli fakt len roupy ;-) i ked ...:-) inak najviac sa mi paci ta z ihriska ta je PECKA;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Diky kluci. Na kombinaci Tilak a Prim taky dojde. Jak jsem byl na vanoce v CR, tak jsem tam koupil bundu a kalhoty, u Bati boty made in Czech Republic a dovezl jsem i Diplomaty Nejak me to vlastenectvi chytlo. Puvodne jsem mel v planu koupit si tady bundu od North Face, ale v US mi ta znacka prijde strasnej sunt. Chodi tu v tom kde kdo a pritom materialove je to hrozne. U nas mi prijde, ze maji kvalitni veci, ale podle toho drahe. Pak jsem sel nahodou kolem prodejny Tilaku v Ostrave a bylo vymalovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Ty sinny maj fakt koule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Jj, maji. Jsou paradni. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Opet paradni fotky, to tve vlakno a vylety po USA me fakt bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Zase pěkný pokoukání :)Sinny jsou fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Diky kluci. Kdyz jste na me tak hodni, tak pridam neco ze dneska. Za oknem venku fakt krasne, skoda sedet doma. Vyrazil jsem ven a vydrzel to sotva hodinu. Zhruba sedm stupnu na slunci, ale vitr jak blazen, takze pocitove mraz. Obesel jsem par ulic a konecne po roce a pul zjistil, kde je Ceske Centrum v NY. O ulici vedle jsem narazil na kostel Jana Husa Takze aspon takto v rychlosti. Pak jsem zapadl zase do tepla domu. Jak jsou tady rovne ulice, tak ten vitr fici jak kominem. Clovekovi umrzne nos ani nevi jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Super fotky a aj reporty. Kľudne toho shop viac. Amerika ma láka len už teraz na to nesú financie. Ale aspoň takto sa tam človek dostane. No a hodinky máš samozrejme perfektne vybraté. A k tým Sinn. Vieš každý zháňa by už v podstate nič nové nepotreboval, ale chronobundus je taká choroba.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Zhruba sedm stupnu na slunci, ale vitr jak blazen, takze pocitove mraz. A tady krásně teplo Zase pěkný fotky. Aspoň poznám NY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Kdyby tam tocili Plzen a varili knedlo-zelo-vepro, tak je to idealni misto v tom hamburgrove . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Znam tu nemeckou hodpodu a hlavne Bohemian Beer Garden, kde maji svickovou, gulas, veproknedlo, Plzen, Staropramen, Krusovice a Brouczech, takze pokud chci, mam ceskeho jidla a piti dostatecny prisun. A jak jsem psal i Nemci maji dobre pivo. Takze se celkem da, i kdyz ja teda velkej pivar nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Tak pak to tam Andy nema chybu, jinak souhlas i nemecke pivo je super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Dnes jsem se z prace domu prosel a ulovil u toho par fotek: A jeste sem hodim predvcerejsi igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Paráda Andy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se