Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vikend jsem stravil doma. V sobotu bylo hnusne, bylo potreba uklidit a vyprat a nejak me boli v krku. V nedeli se konecne asi po osmi dnech objevili slunce. Tak jsem toho aspon vyuzil a trosku prostridal strapy. Fotky jsem nijak neupravoval, aby to nezkreslovalo. A omlouvam se za ten vyhled z okna, ale jak jsem rikal uz pred tim, neni to nic moc.

Nejprve perlony a nato z cheapestnatostraps

e84916f0413a477e5ab353dfeb3e0961.jpg

5290c995baf6805d9e5d9b7f834e0b2f.jpg

8d5089419957616271ae790b51e2eb6d.jpg

061782f6cedcde6dbaf9e8536942a532.jpg

Tady to nejlepsi z timefactors:

7f373276fd7c75a200439ee205b86a0f.jpg

6f5429ad74a4592ca0a3f77cd51d45ce.jpg

d77499a53d704379b126947c6d6ebd96.jpg

193f12529792e7795a20a97b1ad3c4c7.jpg

Pak jsem zkusil cernou prosivanou kuzi. Tahle byla puvodne na Vostok K3Submarine. Celkem mi to k nim pasuje.

b1a4e859de176ab1f539e38575583ad5.jpg

A tady tmave hneda Sinn kuze. Nevim, jestli je to z tech fotek poznat, ale ta hneda neni uplne ono. Chtelo by to svetle hnedou v barve indexu. Zkusim sehnat.

b187121b54937fa35dc7b38a461b2084.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste jsem tak koukal na tohle a rikal jsem si, ze to sem postnu taky. Kam to s tim Svycarskem speje...?

bcd0abb74119537e02f58910439d186a.jpg

Nutno dodat, ze udaj u diplomatu neni presny. Predbihaji se o vic nez pulminuty za den. Tady mely asi nejakou slabou chvilku a nebo chyba v matrixu. Nejsem nejaky chorobny meric presnosti, coz je videt i z tech casu, kdy jsem naposledy meril. Jen me ted ten obrazek celkem pobavil

Odkaz ke komentáři

http://www.csfd.cz/film/420498-ulice-cloverfield-10/videa/ypadají dobře, mám rád zažloutlé indexy, balkón muší bejt fajn, požární schodiště máš? Ty mě na NY fascinujou.

Ta zelezna konstrukce, co je videt na nekterych fotkach vys je prave pozarni schodiste. Takze mam, leze se na nej oknem. Obcas mi po nem chodi veverky :-)

Odkaz ke komentáři

Ok :-)

Ja jsem mel ve vyberu tyhle:

Ten Brooklyn Bridge je super. Byl jsem v NY v roce 96 a už tehdy tam byl docela provoz, tak jsem si říkal, kdy se Ti to povedlo vyfotit takhle skoro bez lidí.

A co se týče toho bince na ulici, pamatuju si, jak jsme čuměli, co umějí Amíci udělat za bordel počínaje házením odpadků v "nadzemní podzemce" na ulici pod dráhou a nebo jak je podestláno na Times Square v sobotu nad ránem.

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři

Ten Brooklyn Bridge je super. Byl jsem v NY v roce 96 a už tehdy tam byl docela provoz, tak jsem si říkal, kdy se Ti to povedlo vyfotit takhle skoro bez lidí.

A co se týče toho bince na ulici, pamatuju si, jak jsme čuměli, co umějí Amíci udělat za bordel počínaje házením odpadků v "nadzemní podzemce" na ulici pod dráhou a nebo jak je podestláno na Times Square v sobotu nad ránem.

Jj, na Brooklyn Bridge je plno porad. Proto jsem vyrazil tak rano, abych to stihl nafotit. O pul devate uz se to nedalo.

Uklidive sluzby tu delaji dobrou praci, ale kdyz je svoz odpadu, tak vsechny obchodaky a domy vytahaji odpadky a pak to vypada jak na fotkach vys. Times square je kapitola sama pro sebe. Tomu se vyhybam co to jde.

V metru jsou nejhorsi asiati, kteri jsou schopni loupat buraky primo na zem. Vsak on to nejakej cernoch uklidi...

At trosku spravim pochmurnou naladu, tak tady jedno relativne prazdne Times Square:

f28fd6c95874ced3f71ce6eaae870a64.jpg

A vyhled z Rockefeller centre:

3ffdd404002e708c073fde339439fcc0.jpg

653541d93608cf38dbc1ee65177149b1.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to ano napocital som dobre, 9 kuskov strapov mas?:-))) podla fotiek Ondro sa mi zda ze prve dva a kozeny im najviac sekne no a tie delux, parada veeelmi dobre to ukaze a dakujem za fotky:-)

Jj, strapu mam dost, ale tak casto je nemenim. Setrim si je na horsi casy
Odkaz ke komentáři

Jj, rekl bych, ze to je nejlepsi vyhlidka ve meste. Nema cenu chodit na Empire, protoze potom clovek nevidi... Empire Kdyz se povede pocasi, coz v lete neni takovej problem, tak je fakt videt hodne veci a daleko.

Doufam, ze se taky nekdy podivam do Australie. Mam tam kamarada v Melbourne, tak nejake zazemi by bylo. Ty tve fotky, Bellsi, odtud jsou uzasne, dycha z nich atmosfera jak blazen. A to to jsou jen fotky. Nazivo to musi byt naprosta pecka.

Odkaz ke komentáři

Koukam Andy echt US. kantyna :) a gumovy medvidky do toho nedavaji? :) .

Odkaz ke komentáři

Nn, nedavaji. Jen ovoce a nejaky smeti

Nahodou jsem byl prekvapenej jak se da jist v NY hodne zdrave. Same salaty, ryby atd. Je tu kolem kanclu spousta kantyn, kde maji uprostred salatovy bar a horky bar (ruzne druhy masa, brambor, testovin atd.). Clovek si nasklada do misky co hrdlo raci a pak plati dle vahy. A dal je tu samozrejme spousta cinskeho, japonskeho, korejskeho a indickeho jidla. Burger jsem mel poprve po trech mesicich a pizzu po roce

Odkaz ke komentáři

Nn, nedavaji. Jen ovoce a nejaky smeti

Nahodou jsem byl prekvapenej jak se da jist v NY hodne zdrave. Same salaty, ryby atd. Je tu kolem kanclu spousta kantyn, kde maji uprostred salatovy bar a horky bar (ruzne druhy masa, brambor, testovin atd.). Clovek si nasklada do misky co hrdlo raci a pak plati dle vahy. A dal je tu samozrejme spousta cinskeho, japonskeho, korejskeho a indickeho jidla. Burger jsem mel poprve po trech mesicich a pizzu po roce

To delas dobre, kdyz uz hresit , tak pivo a bucek a ne hambac ;) . Asijskou kuchyni taky muzu.

Odkaz ke komentáři

Konecne domu z prace za svetla! Kdyz jsem jel v metru, tak se krasne leskly zlate rafiky. Zkusil jsem z toho neco dostat, ale ty hodinky se tak stupidne foti! Fotky dokazou zprostredkovat zhruba 30 % toho jak to vypada ve skutecnosti. Vazne peklo.

8ed77efd0935bab4bc3a8a827ab93fc0.jpg

Tak jsem radsi presel na nejake hratky s barakama a nebem...

adfe1bad2665bcda36a375d83c6cf511.jpg

c42773c8be2f258a05869c1d060b8cec.jpg

Odkaz ke komentáři

Za mne stejne velka parada.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...