tano Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Tak tento druh fotek (zaliv) opravdu muzu, jsem ani netusil, ze tam maji takove opevneni. Jinak souhlas s ti pocasim, to oblekani a svlekani .
AndyAaron Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Duchodci a starsi pani divocili na golfaci: Pak jsme dorazili k necemu, co se jmenovalo Legion of Honor. Co to presne bylo nevim, ale smrdel z toho homage antiky a Versailles i
AndyAaron Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Po rozlucce s kamaradkou jsem jel na hotel, vyzvedl svou korejskou kolegyni a zbytek dne se venoval ji. Nejprve jsme sli zpet na Coit Tower, abychom se konecne dostali na vyhled: Musim rict, ze to rozhodne stalo za to. I kdyz jsme teda stali asi 20min ve fronte na vytah.Potom jsme si zasli na veceri, opet me prekecala do seafood a tentokrat byl ale ten krab vazne skvelej A pak jsem ji zlakal na romantiku na zapad slunce nad pacifikem.
AndyAaron Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Chtelo by to jeste nejake tikajici fotky, ne? Hyrvygou: Neco jako simulace AR s kolegynkou v pozadi... A zitra zase do rachoty Upraveno 27. června 2016 uživatelem AndyAaron
Bells Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Jako vždy super Andy a ve výsledku i to počasí napomohlo skvělým fotkám, třeba zahalený Golden gate vypadá skvěle, taková cesta nikam.
ave1112 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Ondro PARADNE fotky;-) vies co mi chyba? Viem ze na cesty nechces brat ine hodinky, no myslim ze aj zvysne orloje by si zasluzili takuto sceneriu, na buduce ber Eterny :-)
kuncák7 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Andy super, ty kary naprosto bozi, ani jsem si nevsiml, ze tam nemas hodinky :-)). Jen tak dal.
AndyAaron Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Diky panove.Tome, uz jsem dostal za usi od jinych clenu, ze furt taham blbe kvarcky, tak se asi nad sebou budu muset zamyslet. Kazdopadne na plaz spis nez Eterny, tak asi Precisty nebo Igeny
ave1112 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Tak tak ja som ti to napisal slusne:-))) nabuduce nejake snad zoberies;-) ale fotky su prenadherne Ondro :-)
AndyAaron Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Tak tak ja som ti to napisal slusne:-))) nabuduce nejake snad zoberies;-) ale fotky su prenadherne Ondro :-)Diky. Hod sem tu co jsi upravoval, pls
ave1112 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 No problemo Ondro:-)Nex sa paci;-)
AndyAaron Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Parada! Priste ti poslu set nez ho tady publikuju
kuncák7 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Fakt pekny. Sice jsou to " jen" baterkace, ale hodej se k prostredi.
AndyAaron Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Diky. Mam je rad. Jsou to takove univerzaly. Sice jsou spis sportovni, ale v dnesnim svete se hodi i k obleku. Prave proto je mam jako cestovni, zvlast kdyz se mi jich nechce s sebou tahat vic. Pres tyden u klienta neurazi a pres vikend praci taky zastanou
ave1112 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Parada! Priste ti poslu set nez ho tady publikuju V pohode Ondro poslat mozes hocico a hocikedy;-)
Bells Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 No problemo Ondro:-)Nex sa paci;-) Úprava se povedla, sice to pozabíjelo některé barvy, ale vypadá to dobře. Btw: Andy, hele co ta tvoje kolegyně, povídáš o ní stále častěji, tak čekám, kdy se pochlubíš, že to není jen kolegyně
ron Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Moc povedené a hezké fotky i s tvým výkladem, opravdu super :-).
AndyAaron Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Rone, dik Úprava se povedla, sice to pozabíjelo některé barvy, ale vypadá to dobře. Btw: Andy, hele co ta tvoje kolegyně, povídáš o ní stále častěji, tak čekám, kdy se pochlubíš, že to není jen kolegyně Bellsi, o kolegyni jsem se ted zminoval casto, protoze jsme spolu uz pres tyden na jobu. Pristi tyden to muze byt uplne jina kolegyne nebo vousatej kolega Jinak tahle kolegyne ma noveho pritele, takze opravdu jen kolegyne. V San Jose jsem byl zase navstivit jinou kamaradku. Tam je to podobna pisnicka. No nevadi, asi si musim zacit hledat mladsi nezadane kamaradky, i kdyz ty jsou vetsinou mlada jelita Nic, jdu zalehnout, pulnoc je tu... Nekdy me uplne vydesi, jak chlupatou ruku mam. Ale to bude hlavne tema kontrastama...
tano Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Andy Ty mi davas, ta ruka je dost dobra. Jakou znacku hodinek preferuji vlkodlaci? .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se