AndyAaron Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) Soupnu si sem jeste nejake fotky, co jsem poridil v poslednich nekolika tydnech. Snad me nebude nikdo podezrivat z nahaneni prispevku Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Ten posledni ne a ne se zobrazit, tak holt pujde separatne... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Povedené fotky! Hodinky jakbysmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ten posledni ne a ne se zobrazit, tak holt pujde separatne... Sent from my iPhone using Tapatalknevsedni seika. moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Diky kluci! Ja furt premyslim nad nejakou redukci, at jich nemam tolik, ale proste se nemuzu rozhodnout ktere, tak nechavam vsechny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ty poslední Seika jsou krásný!Jakej mají rozměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Oficialne je to nejakych 43,5mm, ale spis asi 44mm. Bez korunky. Mam ruku cca 16,5cm a uz jsou takove hranicni. Vetsi hodinky pro me uz rozhodne nee. Obcas si rikam, ze je poslu dal, jenze kdyz ony jsou takove boziiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Co je to prosimte za model?Kdybys je posilal dal, asi bych se postavil do rady, jsou skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Mrkni na par predchozich stranek, trosku jsem se tam o tom modelu rozepsal, kdyz jsem ho kupoval. Je to Seko SNKN37 Recraft Series: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79528-pár-kousků-ve-sbírce/?p=1364750 Tady jsou oficialni stranky a vic modelu: http://seikousa.com/collections/recraft/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Andy paradni fota, prosim Te, ty Recraft maji sroubovaci korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Diky. Sroubovaci korunku nemaji, WR je 50m, takze ani neni v podstate potreba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Diky. Sroubovaci korunku nemaji, WR je 50m, takze ani neni v podstate potreba...Jsou paradni. Andy a na ty zelene SNKM97 jsi koukal? I kdyz ty Tve budou asi vice universalnejsi;). Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Na ty zelene jsem koukal jen na netu a instagramu a jsou taky paradni. Maji jine rozlozeni ciferniku, ktere se mi mozna libi trochu vic, pusobi to vic retro. Navic u nich kvituju kovovy tah. Zkousel jsem ho sehnat pro ty moje, ale zatim marne. Psal jsem na Seiko podporu v USA a vcera mi dosla odpoved, ze jim mam zavolat. Tak to v tydnu zkusim. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Tak drzim palce, bude to zajimava zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Uvidim, na kolik to bude vychazet. Pokud by byl nejak extra drahy, tak to asi necham plavat. Na hodinky za 150usd se mi nechce kupovat tah za 100usd. Pokud by se to pohybovalo kolem padesati, tak to jsem ochotny dat, at je zmena Tak jen doufam, ze si moc nefandim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Uvidim, na kolik to bude vychazet. Pokud by byl nejak extra drahy, tak to asi necham plavat. Na hodinky za 150usd se mi nechce kupovat tah za 100usd. Pokud by se to pohybovalo kolem padesati, tak to jsem ochotny dat, at je zmena Tak jen doufam, ze si moc nefandim Netusim vubec cenu, ale pokud si ty hodinky chces nechat, tak bych nelitoval ani 100 usd. Jsem ale blazen, na Monstra jsem koupil Isofrane, vim ze si to ale zaslouzi:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 A jaky jsi koupil barevne? Ja jsem na oranzova monstra uvazoval o necem oranzovem, ale prijde mi, ze to pak zabije ty hodinky. Takze cerne nato mi prijde nejlepsi, tam vynikne ten cifernik. Maximalne mam jeste takovy khaki pruhovany nato ala watchuseek... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) A jaky jsi koupil barevne? Ja jsem na oranzova monstra uvazoval o necem oranzovem, ale prijde mi, ze to pak zabije ty hodinky. Takze cerne nato mi prijde nejlepsi, tam vynikne ten cifernik. Maximalne mam jeste takovy khaki pruhovany nato ala watchuseek... Sent from my iPhone using TapatalkJasne, ze orange. Sedi k nim uplne bohovsky, nebo je to tim, ze mam M rad:). Tady je par fotek z dovci, musis to ale projet srpen.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60987-zase-ta-monstra/page-112 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60987-zase-ta-monstra/page-113 Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Jj, tohle si uvedomuju. To vlakno mam taky cele prectene Nechci ti kazit radost mozna, ze to nazivo vypada daleko lip, ale jak jsem rikal, prijde mi, ze ta oranzova pak zabiji ten cifernik jako takovy. Je jedno, jestli to je isofrane, nebo oranzove nato. Cerny isofrane by pro me byl asi lepsi, ale guma mi nedela dobre na ruce, takze cerne nato u me vede. Hned potom tah, ale to uz je pak na ruce kus zeleza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Jj, tohle si uvedomuju. To vlakno mam taky cele prectene Nechci ti kazit radost mozna, ze to nazivo vypada daleko lip, ale jak jsem rikal, prijde mi, ze ta oranzova pak zabiji ten cifernik jako takovy. Je jedno, jestli to je isofrane, nebo oranzove nato. Cerny isofrane by pro me byl asi lepsi, ale guma mi nedela dobre na ruce, takze cerne nato u me vede. Hned potom tah, ale to uz je pak na ruce kus zeleza Uplne v poho, kazdy to mame malinko jinak. Imho nazivo dost dobry, jak jsem ale vyse pisal, jsem na 100% ovlivnen tim, jak je mam rad. Proste cvok, do cerne gumy jsem jeste nedorostl. Jsem jen tahovy a gumovej- zatim. Treba jednou bude nejaka pekna kuze, to bych mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se