AndyAaron Odesláno 11. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Locky, tam jste se taky po ceste zastavovali? Jinak mas pravdu, nikdo nic nechtel. Jedinny poplatek v tech parcich je za parkovne. 5 - 10 usd za auto.Jinak po predchozi smrsti, co se strhla, uz beru vic hodinek. A az zas pojedu do SF, tak vezmu jeste vic. Dluzim to Kloubikovi...
Locky Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Jo, tam jsme se při naší "poklidné" cestě s Číňany také stavili. To nám ještě šoféroval "Pablo". Toho pak ale do Kanady nepustili... Nicméně koukám, že odtud žádný wristshot, trestuhodně, nemám. Upraveno 11. července 2016 uživatelem Locky
nividic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Andy, nešel ses náhodou mrknout do mariny na start Transatu? viz https://transatquebecstmalo.com/en/news/
AndyAaron Odesláno 12. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Tak to jsem bohuzel nesel. Zajimavy. Ja tu vcera potkal dve cesky, takze jsme vecer stravili spolu. Pres den makam z hotelu. Je tu ale cely tyden hudebni festival. Dnes vecer bude Sheryl Crow a v sobotu tusim Red Hot Chilli Peppers, krome desitek jinych. Tak se chci jit mrknout.Taky jsem narazil na jedno hodinarstvi. Pujdu si tam neco jen tak vyzkouset, ale za 180 kanadskejch jsem tam videl Sistem51 od Swatchek a maji nejake nove designy. Tak se snazim si vysvetlit, ze designove hodinky nepotrebuju
nividic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Tak von stráví večer se dvouma kočkama a zmíní to jen tak mimochodem, jako kdyby Sistem51 někoho na hodinkovým fóru zajímal... ale jinak gut, rhcp schvaluju
AndyAaron Odesláno 12. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Zas takova divocina to nebyla Na Sistem tu taky nekde vlakno bylo a celkem o to byl zajem. Aspon ten diskuzni...
AndyAaron Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Tak konecne jsem schopny sem dat prvni malou ochutnavku z Quebec City v Kanade.Po prijezdu me fakt prekvapilo, jak slozite je domluvit se tu anglicky. Taxikar na letisti umel jen francouzsky a ve slovniku si nasel jak rict, ze neumi anglicky To je ta nezbytecnejsi veta, co se clovek muze naucit. Kua dyt to vidim, to mi nemusi rikat Jinak obcas to jde. Sem tam me to nuti oprasit si svou leta zaslou francouzstinu a spousta gest je mezinarodnich. Staci ukazat a rict "Tamten salat, bitte." A je to Quebec je velice hezke stare mesto. Jsem ubytovanej pod kopcem, takze vzdy, kdyz chci jit do centra vseho deni, musim zmaknout kopec a schody: Z vrchu je pekny vyhled na parcik dole A pak uz je to fajn. Rohovy dum je americky konzulat Je tu pekna promenada Terasse Dufferin Kolem hradeb pak vede Promenade des Gouverneurs Vyhled z promenady na reku Sv. Vavrince Po ceste jsem narazil na takovehoto mastodonta... Frcel jak blazen zavratnou rychlosti. Akorat nevim jestli couval, protoze to "oko" nahore bylo na konci... Upraveno 13. července 2016 uživatelem AndyAaron
tano Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Super Andy, toto je hezci, nez NY . Ma to velke kouzlo a to je asi i tim, ze tam nekvakaj anglicky. Upraveno 13. července 2016 uživatelem tano
AndyAaron Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Jeste pridam nejake hodinky Cely tyden tu je letni hudebni festival. Vstupenka za 100 kanadskych na cely tyden. To neni tak zly, v dusledku. Vcera jsem sel omrknout Sheryl Crow V sobotu tu budou Redhoti, to jsem uz psal.
AndyAaron Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Super Andy, toto je hezci, nez NY . Ma to velke kouzlo a to je asi i tim, ze tam nekvakaj anglicky.Ma to tu svoje caro, Tano. Podoba se to tu starym evropskym mestum. A ten francouzskej vliv je tu videt i na holkach. Jsou tu pekne devcice i bez tuny mejkapu
tano Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Ma to tu svoje caro, Tano. Podoba se to tu starym evropskym mestum. A ten francouzskej vliv je tu videt i na holkach. Jsou tu pekne devcice i bez tuny mejkapu To je mi uplne jasny Andy, mam z tebe radost. Kde byli frantici, tam se dobre ji, pije a soulozi a ne ty potomci ovco-mr-u . Ja je nikdy nemel rad, promin. Edit: a francouzska laska, hm . Upraveno 13. července 2016 uživatelem tano
AndyAaron Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2016 No ono vsude je neco. Zase se mi potvrdilo, ze clovek nema experimentovat.- V americke hodpode zasadne pivo, burger, kridylka nebo steak. Zasadne ne seafood, i kdyz je v nabidce.- Dnes u obeda ve francouzske restauraci jsem zmercil aperol spritz. Dostal jsem na nej chut a objednal ho. A bylo to plany. Aperol zasadne v Alpach Pritom vinko vcera vecer jsem mel luxusni...Pokud jde o holky, tak Francouzsky jsou fajn, ale vedou u me Cesky a Slovenky
kuncák7 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Zas paradni fota, tesim se na pridavek.
tano Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Jo s holkama souhlas, vlastne se vsim.
AndyAaron Odesláno 16. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Quebec City Report No. 2. Dnes byly zlaty hreb vecera Duran Duran. A tak nejak jsem zjistil, ze to neni salek meho caje, tak jsem v pulce zase sel spis na mistni kapely. Ani fotit to moc neslo, protoze uz byla tma a meli silne protisvetlo. Trosku jsem se ale vyradil po ceste tam: Naprsena voda se vyparovala z reflektoru ostosest Krvavy soumrak: Rika se, ze cervanky jsou "uchcany", tzn. ze zitra bude prset. Dle meho pozorovani spis ale fouka nez prsi. Vitr by byl zitra lepsi, protoze konecne muzu vyrazit do mesta na cely den a ne jen vecer po praci. Kazdopadne predpoved pocasi mluvi o desti. Tak uvidime.
AndyAaron Odesláno 16. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Trosku lektvaru na dobry spanek:
AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Prave sedim v odletove hale na letisti v Quebec City a rikal jsem si, ze dluzim report ze soboty a nedele. A jelikoz mam ted trosku casu, tak...Jak jsem predpovidal, patecni cervanky neprinesly dest, ale krasne slunecne pocasi a vitr. Takze nebylo zasadni vedro. Proste tak, jak to ma Andy rad Rikal jsem si, ze si zahraju na totalniho turistu a naskocil na double decker, ktery hodinu a pul krizuje mesto. Chtel jsem se hlavne neco dozvedet, aniz bych musel info hledat na netu a pak jsem taky chtel vedet, jestli je v Quebecu jeste neco, co jsem za tech par dni jeste nevidel. Jde o to, ze centrum je pomerne male a clovek ho projde hned. Po jizde busem jsem tedy zjistil, ze nic zasadniho jsem neprosvihl, za coz jsem byl rad. Vydal jsem se tedy potom na obchuzku pesky.Sesel jsem dolu k rece do "podhradi" a udelal par fotek malych ulicek. Trosku mi to pripominalo stredomorska mestecka. Obcas jsem se stavil neco spolknout: A pak zase pokracoval dal. Historickych budov je tu jako maku. Co me prekvapilo, tak hodne z nich je promenenych v hotely. Napriklad tento zamek (Chateau Frontenac), jehoz foto jsem tu daval jako jeden z prvnich quebeckych prispevku, je pry nejfotografovanejsi hotel sveta. Ma pres 600 pokoju. Trosku skoda, na jednu stranu. Tady je mestske trziste: A tady nejake morske mrchy (nemyslim tu pani ) Spolecnost mi delaly britske potapky:
kuncák7 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Dalsi super fotky, i ty morske mrchy :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se