Hasňa Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Rozumím ti. Všude doma dobře nejlépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Jo a ne. Clovek vzdycky vetsinou chce, to co nema/nemuze mit a tak nejak prehlizi to, co ma. Ale konec filozoficke debaty.Texas a Austin jsou predevsim zname pro sve barbecue. Vcera vecer jsme tedy vyrazili na trochu toho masa. Je to krasa mit kus masa A dnes rano pred hotelem jeden stribrnej Charger. Bylo celkem dobre svetlo, tak jsem ho blejsknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Ctvrtecni posledni vecer byl hodne intenzivni, ale poradne jsem si ho uzil. Sli jsme na Rainey Street, ktera je znama svymi bary a food trucky. Takze ze me byl barbar (chodilo se z baru do baru) Ziva hudba v Austinu samozrejme nesmi chybet! Vecer jsem jistil s igenama na ruce. Do postele jsem se dostal nad ranem. A mexicka cola (klasicka sklenena lahev a opravdovy cukr, zadna umela sladidla) mi pak prisla celkem vhod Ted uz jsem ve vzduchu zpet na ceste do NY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Eterny super, lumi nazvy ulic pecka, bazen na strese pohoda a vsechno ostatni bajo. Kdo by se nekam vracel? Uzivej jak to jen jde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Diky! Dnes jsem si dal relaxacku na plazi... Precisty sly z kuze na gumu a vzhuru do oceanu. Na plavani vetsinou nosim stare timexy, takze po dlooouhe dobe zase jine z mych hodinek videly vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 (upraveno) Fotky pekny Andy, ale ten ocean je peknej divokej , tak bacha.. Edit: v predchozi serii ty Eterny jsou super!! Upraveno 28. srpna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Diky Tano!Ocean nebyl az tak divokej, ale dostala me borka, ktera me vyhanela z vody. Funguje to tu totiz tak, ze jsou na plazi plavcici a plus jeste sem tam chodi lidi ze spravy parku. Ti jsou v zelenem. No a z vody me vyhnala pani ze spravy parku. Kdyz jsem se ptal, co se deje, tak rekla, ze tady na zhruba 200m plaze nejsou plavcici, takze se tam nesmi do vody, protoze me nema kdo zachranit. Snazil jsem se ji oponovat, ale nebyla pristupna diskuzi. Pritom surfari ji tam nevadili. Takze jsem si vzdy pockal az odesla, chvilku se smocil a pak hral na dece mrtveho brouka Amerika je zeme neustale se ohanejici svobodou, ale na druhou stranu je tu silenych zakazu a prikazu. Na druhou stranu je chapu, protoze kdyz jsou tady lidi se schopni soudit za cokoliv, tak si radsi kazdej kryje zada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Dnes jsem si na poste vyzvedl sve nove modraky - Bulova Super Seville aka DateJust. Rok 1980, automaticky strojek a krasne chrastici jubilee. Byl to v te dobe uz homage nebo jen kopirka? Kazdopadne na mou packu velikost ideal. Jen se uz trosku ztraci v porostu Cifernik je takova menavka od sede pres modrou az tmavemodrou skoro do cerna. Svetlo v mistnosti je spatne. Vezmu je zitra na denni svetlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Zajimave, jakou maji velikost? Wr+srobovaci korunka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Ahoj, opět super. Chvilku jsem si myslel, že tě z oceánu vytáhla "bouřka", ale pak jsem pochopil, že to byla správkyně "Borka" .... sorry, musel sem si rejpnout :-) ad Precisty: super, žes je taky vykoupal, moje zatím moře neviděly, bral jsem modré Citizenky. ad Bulovy: parádní kousek, "mě moc libisa" ... to jsou 36mm, že? Odkud jsi je bral? Těším se na venkovní fotos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 bulovy jsou super :-) prekvapily jak svina. velikost 36 je ponekud limitujici ale jako darek pro moji zenu budou idealni ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Panove, diky za mila slova. Vezmu to poporade.- Velikost je 37mm, na mou packu idealni. Jsou lehke, clovek ani o nich nevi. Jsou presne takove, jake jsem doufal.- WR - na dynku je vyrazeno ze jako Water Resist, ale nikde se neuvadi jak moc. Pravdou je, ze to jsou stare vintazky, takze bych na nejakou vodotesnost nespolehal. Byla by urcite potreba udelat tlakovka. Na druhou stranu se s nima koupat neplanuju. Sroubovaci korunka ale pritomna je.- Bral jsem je z ebaye od jednoho prodejce v Kanade.- @farkyostrava - pro zenu by se urcite hodily, muzes zkusit poshanet ALEBohuzel co cert nechtel, fungovaly jenom chvilku a pak se zastavily. At jsem s nima trasl, nebo zkousel manualne natahovat korunkou, ani se nepohly. Takze jsem uz psal prodejci. Nastesti je komunikativni a ochotny jednat. Budu mu je posilat zpet na servis. Ten by mel byt zdarma a rikal, ze pokryje i naklady na postu. Takze radost dlouho nevydrzela. @Lukyn63 - bouřka by asi byla lepsi. Borka vazila asi pul tuny, takze bohuzel zadna Pamela se nekonala Jsem rad, ze jsem se Precisty odhodlal vymachat. Ja pred tim zasadne do vody pouzival stare Timexy, prece si nebudu opotrebovavat jine potapky, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Tak to me mrzi Andy, drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Diky Tano!Vcera jsem poslal hodinky zpet do Kanady. Prodejce byl vstricnej. Nabidl bud opravu nebo vraceni penez. Vybral jsem si opravu. Tak snad to vsechno klapne a bude to v cajku.Jinak dnes vecer byl zase krvavy zapad slunce: A Empire hral taky vsema barvama: A na veceri jsem si chtel dat jen neco lehkeho, treba Korean Barbecue Hezky vikend vsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Dnes na prochazce nejaci placati bavoraci A vecer jsem si trosku hral s Prismou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Ta predposledni nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Andy pekné ako vždy, tie Bulovi ma mrzia, dúfam že čoskoro ich budeš mať späť OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Koukám, že opravdu nestrádáš Opět perfektní vč. Prismy - palec nahoru pro tu první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Diky kluci. Mel jsem tu navstevu, tak jsem je musel trosku provest a ukazat co a jak A Prisma jsou jen takove maluvky z dlouhe chvile 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Vydal jsem se dnes do nitra Booklynu bo jsem mel velke plany. Vysly ovsem jen z casti. Nechtel jsem si to priznat, ale v podstate cilem byl obchod Red Wings. Potreboval jsem trosku vylecit chronodepresi, tak to nakonec dopadlo takto: Po ceste zpatky jsem mel v planu jit k rece a nafotit zapad slunce. Ovsem co cert nechtel, tak to dopadlo kapku jinak... Jak vidite, dostaly me zrzky a jedna mala cernoska Jo a jak jsem pak tak bloumal ulickama Brooklynu... ...tak jsem nestacil valit bulvy Na metro k Barclays center jsem ale nakonec trefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se