tano Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Andy: nebylo to mysleno zle, ale prijde mi to v tom NY hodne sterilni. A bez svaraku? fakt ne. Olomouc vypada dobre, to se musi nechat. Praha Staromestke nam. je fakt hodne prelidnene, o tom zadna. Ne ale diky, ale kvuli woe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 @tano Jo, jsem psal ze v NY trhy nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 @tano Jo, jsem psal ze v NY trhy nic moc Kazdopadne diky za report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Super počtení, díky za osvětu o USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Report z NY skvělej, já zatím nemohu podat o kvalitě olomouckých punčů osobní svědectví, páč jsem letos eště žádnej neměl... A né že se zase jako loni minem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Report z NY skvělej, já zatím nemohu podat o kvalitě olomouckých punčů osobní svědectví, páč jsem letos eště žádnej neměl... A né že se zase jako loni minem! No minule jsi byl tady, ne? Tak snad to v Olomouci klapne. Kostra taky projevil prani, tak bychom mohli dat takovy maly olomoucky minisraz. Detaily doladime po SZ @Vit Diky, Vite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 S vanocnim trhem v Olomouci musim souhlasit, je to tam pekne, ale od mesta neni moc hezke, ze tomu stale haze klacky pod nohy s temi najmy.Brno jak rikas, pekny, ale s puncem musi clovek vedet kam chodit - neni to tam kde je fronta - a lepsi tam je medovina Praha pro oko pekny, ale prelidneno na muj vkus.NY musi mit taky svoje kouzlo - pekne fotky, Andy. Snih by tomu dodal jeste tu patinu a kouzlo, to je fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tak, dlouho jsem tu nebyl a vlakno mi celkem zapadlo. Jak mnozi tusi, na vanocni svatky jsem se vydal do Cech a byla to celkem honka, takze nebyl cas na nejake reporty. Jen namatkou par mist, ktera jsem navstivil:- Rodna Velka Bystrice - Milovana Olomouc, kde jsem mel tu cest poznat nove par spravnych chlapu, skryvajicich se doted jen za nick na Chronomagu. Diky, panove. - Brno, povestna zlata lod a na deset let muj druhy domov. Zde jsem potkal nejenom dalsi nove lidi, ale i zname tvare a zjistil, ze jakmile si koupim DJ, tak to bude moje hodinkova konecna. - Praha a nova moznost spojit si nick s realnou tvari. Odsud jsem si vezl asi nejvic nakoupenych veci nejen hodinkoveho charakteru O tom ale priste. Paradoxne jsem ani v centru nikde nebyl a krome hodinek je tohle snad jedinna fotka, kterou jsem zde vyfotil: - Dale jsem omrkl jak se zije Rusum v KV - Poprve v zivote jsem byl v Kadani - A kdyz uz jsem byl tak rozjetej, stavil jsem se i u mistra Tondaka v Liberci A ted? Ted uz jsem zpet za velkou louzi, abych si odkroutil posledni cast sveho putovani. Jedna tematicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Andy, abych po pravde rekl, chybelo mi toto vlakno.Z techto fotek, zejmena cast Cr je videt, ze jsou srdecni zalezitost, alespon ja to tak citim.Excelentni a diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tiež ma potešilo že sa tu niečo pohlo. A tie tvoje fotky sú super. Musím si urobiť výlet do Čiech. Máte to tam pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Diky panove. Jak jsem psal a jak je videt, tak pres vanoce jsem furt nekde lital. A kdyz jsem nelital, tak jsem nemel moc napad a ani chut neco sem davat. Asi nejaka depka ci co Ale ted se teste, posledniho pul roku bude ficak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 už mi to tu chýbalo dúfam že doma si to užil a teším sa na nové fotky z NY a nové hodinky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Na ten fičák se moc těším Ondro, pracovní pondělky nejsou co bývaly, co nejsi v NY;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Po dlouhé době jsem sem zavítal. Škoda, že jsem nedal ten povánoční srázek v OL, ale byl jsem toho času na Vysočině. Tak někdy příště.Ještě osobní pohled na ty naše vychvalované vánoční trhy. Jo, atmosféra fajn, bohužel o víkendu moc lidí a tlačenice. Už moc hektiš . A možná by tam chtělo víc jiné nabídky na úkor punčů.Kapitola sama o sobě je politika provozovatele a nájmy. Co jsem slyšel, tak to jsou nehorázné sumy. A ceny punče jsou stanovené centrálně. Nikdo nesmí být levnější, nebo si neškrtne. Ale to bychom našli asi i jinde Česku. Tak jen to sem hrň, fičák je třeba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Diky za ohlasy, panove.O tom pozadi Olomouckych trhu jsem slysel a veselo mi z toho neni. Vysoke najmy jeste budiz, ale to srovnani cen, tam uz trzni ekonomika dost pokulhava. Ja jsem to ale bral spis z pohledu nezaujateho navstevnika. I kdyz tam muze byt dost lidi, tak ta atmosfera je tam kouzelna, zvlast po zapadu slunce. Navic jsem slysel, ze na olomoucke trhy se sjizdeji lide z cele Moravy, takze to pusobi jako takova mala Viden nebo Drazdany. Coz me tesi. Trhy v Brne nebo Ostrave na me tak pekne nepusobi, Drazdany byvaji mega nacpane lidma a jinde jsem nebyl, tak tezko hodnotit Pokud jde o dalsi reportaze z cest, tak uz pristi tyden jednu chystam. Stay tuned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 (upraveno) No tak, zivot je nevyzpytatelny a o nahody a zajimave okamziky tu neni nouze. Slibil jsem vam narez a dalsi zajimavou reportaz. To bylo 23.1. v pondeli. A hned ve stredu se vsechno zvrtlo. Byl jsem z minuty na minutu prevelen na jiny projekt. To mam za to, ze jsem tak pracovitej Z dlouhodobeho hlediska to je pro me lepsi, ovsem z kratkodobeho jsem prisel o tyden a dva vikendy v Rime a tyden v Bostonu, kam jsem mel puvodne jet. Nejvetsi sranda byla, ze letenky uz byly koupeny, takze storna a poplatky atd. Ale co se rozciluju, ja to neplatil... Aby toho nebylo ale malo, tak jsem zustal minuly vikend doma a snazil se dostat z kasle, ktery me prepadl. A bohuzel tento tyden a vikend to nevypada o moc lip. Takze misto, abych vam ukazoval dalsi zakouti noveho jorku, tak se dusim kaslem. Nejhorsi je, ze moje lecba nema uplne nejaky zasadni pokrok, takze mam obavy, ze budu muset vyzkouset mistni zdravotni peci. No, uvidime po vikendu...Misto do Rima jsem si ovsem dnes udelal jednodenni vylet za klientem do Rochesteru, na severu statu New York skoro az u kanadske hranice. Z mesta jsem nevidel nic, ale pridam alespon par fotek z ranniho odletu z NYC, takze to tentokrat nebudou temna zakouti, ale vezmeme to doslova letem svetem U New Yorku jsou tri letiste. JFK pravdepodobne netreba predstavovat. Dalsi velke mezinarodni letiste je Newark v New Jersey. Treti letiste je LaGuardia, ktere je zejmena vnitrostatni a mezinarodne se tu lita snad jen s Kanadou. Je to takove pidi letiste na mistni pomery, asi jen 4 terminaly, tzn. dvakrat vetsi jak Ruzyne Obecne to funguje tak, ze kdo bydli v Brooklynu, preferuje JFK (ostatni se JFK snazi vyhybat, protoze doprava na nej je hrozna - vecne zacpy), kdo bydli na jihu Manhattanu, jezdi na Newark a sever Manhattanu a Queens jezdi na LaGuardii.Startuje se a pristava "na vode" Ulice v americkych mestech jsou "jak kdyz streli", ale to uz neni pro nikoho novinka Z letadla a takto z fotky uz toho moc poznat neni, ale pri zvetseni fotky uvidite nad kridlem vpravo central park a ty male jehlicky jsou mrakodrapy na manhattanu: Pilot to pak pekne naklopil, takze se otevrel pekny pohled na Hudson river, most George Washingtona, Bronx a Manhattan. A jak tak koukam, tak vlastne i Queens a Brooklyn Tuto fotku jsem nazval "Cesta tam a zase zpatky" A to je vse, pratele. Koupil jsem si nejake ovoce at mam vitaminy, tak se jdu lecit Hezky vikend vsem! Upraveno 4. února 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Zajímavé fotky s fajnovým trnkovým zakončením Přeji hezký víkend a úspěšnou léčbu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Vím, že je to už dýl, ale ty Golden Horse jsou úplně boží ... jsem se asi zamiloval ... opět Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Vím, že je to už dýl, ale ty Golden Horse jsou úplně boží ... jsem se asi zamiloval ... opět Díky Jsou super. Ted mam zrovna barvickove obdobi a celkem jim to sedne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Andy, pekne si s perlonama vyblbnes, to znam:) Skoda, ze se nedaly koupit s tahem jako ma stribrna verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se