DavidLC Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Nový York a Liptákov,obce mé njmilejší :-)Pěkný fotky, vždy se trochu zasním.... Díky Ondro ;-)
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Diky!Ja tu mam zase jeden vikendovy pridavek. Prijely mi kamaradky, tak jsme v sobotu vecer vyrazili na muzikal Cats. Potom jsme sli samozrejme do baru. Prvni, na ktery jsme natrefili, byl gay bar. Ja to ale netusil, tak jsme sli hrde dovnitr. Kdyz jsem to tam videl, tak jsem se opotil. Panove do pul tela, zenskou, aby tam clovek pohledal. No mazal jsem odtud rychle.V dalsim podniku me prekvapil talirek ve vzoru misenskeho cibulaku. Ovsem Made in England Aperol Spritze tekl plnym proudem Poprve v zivote jsem zaviral tri podniky. Z prvni restaurace nas vyhodili lehce po pulnoci. Pak jsme sli do baru kousek dal a tam nas vyhodili kolem druhe. Ale doporucili nam moc pekny podnik za rohem, ze ktereho nas vyhodili az ve ctyri rano V nedeli jsme vyrazili na Coney Island do zabavniho parku. Bylo dnes dost teplo a pekne, tak tu bylo lidi jak na nadrazi... Prikladam i fotky nekterych atrakci. Vsude jsem nebyl, nemam na to zaludek a koule. Prvni je jakasi houpajici se a rotujici paka. Pomerne mala. Ale i tak to pusobi strasive. Tady teto atrakci rikam pracovne Superman, protoze clovek tam lezi na brichu a jede hlavou napred. Tam jsem sel Tady tohle je takova velka houpaci paka. Delka je asi 50m, na obou koncich jsou sedacky pro 4 lidi. Toci se s vama pak cela ta paka plus jeste ty sedacky rotuji. Nohy vzhuru na nasledujicim obrazku jsou nohy kamaradky. Ja si na tohle netroufl... Tahle atrakce se jmenuje Thunderbolt. Je to tady brano jako top draha. Litate vzhuru nohama, rotujete, no proste idealni vec na trosku adrenalinu pri nedelni kocovine ze sobotni noci. Taky jsem sel Cyclone je jedna z nejstarsich horskych drah v US dosud v provozu. Letos v cervnu oslavi 90 let vyroci. Skoro cela konstrukce drahy je drevena, kdyz ten vozik jede, tak se to vsechno pekne trese. Ma to proste svoji atmosku. Tam jsem taky jel a cele jsem to natocil. Borec sedici prede mnou tak furt klati hlavou, podezrivam ho, ze v urcitych pasazich omdleval, protoze kdyz jsme dojeli do cile, tak z toho vozicku doslova vypadl a chvilku se motal Zkusim to tu nahrat do dalsiho prispevku. Ted neco i pro motoristicke nadsence. Tak si uzijte velikonocni pondeli, ja ho oslavim praci
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) P.S. Ja u toho nerval Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem AndyAaron
bobi Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Bylo dnes dost teplo a pekne, tak tu bylo lidi jak na nadrazi... Tak si uzijte velikonocni pondeli, ja ho oslavim praci Práce šlechtí ... budeš mít na nějaké nové tiktaky Zato tady je zima jak v ruským filmu,sakryš.
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Práce šlechtí ... budeš mít na nějaké nové tiktaky Zato tady je zima jak v ruským filmu,sakryš.Slysel jsem, ze vam nejak prituhlo. Tady ted takova kosa neni, ale teplo taky ne...
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Potreti a asi i naposledy jsem byl shlednout NY International Auto Show. Od lonska tu nejakych extra novinek nebylo, tak rovnou vyhlasim soutez o nejhezci hostesku Fotky aut pridam pak, ale jen nejake lahodnejsi...Zacnu u Chevroletu. Tahle byla lahodna. Pekne tvarovana a usmevava. Slecna Honda, cekal bych asiatku, dostal jsem blondate prirucni ehm... Dalsi je Alfa samice. Mene makeupu a muzeme se bavit U miss Lexus uz to bylo smrncnute trochou Orientu Miss Lexus 2 Slecna u Buicku byla velice sympaticka Miss Fiat si pamatuju z lonska. Ovsem jeji "Ciao" znelo dost falesne a americky... U Jeepu to bylo fajn... Toyota do toho pekne slape A vitezem se stava nejvetsi fanousek BMW Celkove to musim zhodnotit tak, ze mi prislo, ze letos tu aspon nejake modelky byly. Otazka je, jestli je to fakt, a nebo jestli jsem za ty tri roky tak snizil latku v hodnoceni... Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem AndyAaron
bobi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 U nás (HK) momentálně -2°.Skla u auta mírně namrzlá,ale nic co by nešlo "rozleštit" Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ted pridam nejake ty autaky, co me zaujaly. Fordem, VW a Audi vas nebudu obtezovat. Pridam neco exotictejsiho
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Jelikoz pres tapatalk se zobrazi jen deset fotek v prispevku, tak pridam jeste trosku...
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Taky jsem si vsiml, ze je v autech cim dal tim min hodin. Vse se jede ted v digi displejich. Tak aspon to malo... Nic moc, nooo...
5etter Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ten pluh, to je teda mazec. Celkově auta dost šílený. Ale zaujaly mě ty hostesky. Proč mají mikrofón? Hned mě napadla Malá Žužu... A to se v Americe může, takhle sexisticky fotit holky? Nezavřou tě za to?
tano Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Andy diky za raport, urcite bych si tam neco vybral Na druhem konci sveta neco take probihalo OBRAZEM: Čínské automobilky dotahují svět, drzých kopií ubývá: http://auto.idnes.cz/redir.aspx?c=A170420_130650_automoto_fdv&x=socialky_android_z
Bells Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Pěkné pokoukání Andy, myslím, že bych neměl problém si tam vybrat Jo a co se týče hostesek, tak za mě teda určitě kombo Alfa + Toyota, alespoň bych to měl pěkné exotické
vikinho Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Suprový fotky. Jaro vypadá fajně všude. U nás v putyce říkají těm decákum na prkně "degustační prkynko"... a je to fajn pokud chce člověk koštnkout vše... :-) Kam chodíš v Brně "degustovat" pivo? :-)
vikinho Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Jinak Ondro, fotky super! Já bych asi zkusil Jeep A tu červenou limitku RAM, to je celkem auto do nepohody
Harwey Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Na take to domace odhrabavanie snehu ten pluh je akurat:)
Sharkoon Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Kam chodíš v Brně "degustovat" pivo? :-)Putyka Kamechy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se