Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ja byl z Moma nadseny, sel jsem tam primarne kvuli Jacksona Pollocka a Moneta. Navic cely ten prostor je super, ja zase treba nechapu jak nekdo muze obdivovat Fridu Kahlo.Potom tam byla mistnost plna dvoumetrovych fotek nachych, spinavych, vetsinou kalejicich 80-ti letych lidi odnekud z bosny, tak to jsem se malem poblil ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsem barbar, ale taky tomu nějak nedokážu porozumnět, alespoň v tom nejsi sám :) S Camarem bych si teda porozumnět dokázal, trvalo by mi to asi tak vteřinu, moc pěkný kousek, tisíckrát lepší, než nějaké patlaniny.

Odkaz ke komentáři

Andy, tak tim autem a hodinkama si to moderni umeni aspon trochu zachranil :)

Taky se nepovazuju za odbornika do umeni, ale prijde mi, ze dnes je v umeni jednoduche meritko: cim uletenejsi napad, tim vetsi umeni. Casto nad tim rozum stoji, ale v tom pro me ne pozitivnim vyznamu. Zastavim se a cumim a premyslim, proc to autor udelal, co tim chtel sdelit svetu. Staci mi videt toto umeni i zprostredkovane na dalku a prioritne neresim obsah, sdeleni, vykrik dila, ale spise psychicke poruchy umelce, jeho zavislosti a pod.

Opravdu neumim kreslit, malovat, ale jako opravdu vubec, no a na zakladce na hodine vytvarne vychovy jsem vlastne vytvoril v te dobe neskutecne dilo. Fakt me ty hodiny nebavily a jednou jsem polil ctvrtku cernym inkoustem. Krasne rovnomerne. Dokonce jsem to i nazval. Dnes by uz jen ten nazev neprosel. Pokud by byl prilis nekorektni, klidne cely komentar smaz. Dnesnim modernim nazvoslovim by to znelo takto: 5 africanu v tunelu. A predstav si, dostal jsem jednicku uz jen za ten super abstraktni napad. Skoda, ze jsem si to nekam neschoval, hned bych to obratem poslal do te vehlasne galerie :))

Ale zpet k hodinkam. Ty Rado maji neskutecne krasny plasticky cifr. Opravdu je to tak zretelne i normalne?

Velmi rad chodim do tveho vlakna, pokracuj dokud to jenom pujde :)

Pet africanu v tunelu je teda vypecenej napad

Jinak ten cifr je tak krasne plasticky i nazivo. Vcetne konika

Odkaz ke komentáři

Andy bozi fotky, ty od vody uplne top.

Odkaz ke komentáři

Dekuji, panove!

Siwi, netusim, ale jsem rad, ze jsi dorazil. Moje fotky jsou oproti tvym jen takove rychlocvaky, ale jsem rad, ze se libi

Vcera na pivku...

cf67f9bbe1e6178ffb930cb9fe746fb9.jpg

2bf76cac4fac0c4ee3898ae74a00a02f.jpg

Ja jsem pil Bell's Amber, chtel jsem udelat fotku pro Bellse, ale ted na to koukam, ze je mazla. Pekne mi to zaostrilo na lampu vzadu...

86045e025776bb30657c748ff643646e.jpg

Tady ve dvojicci s IPA...

3683db64af4a40609211be6c4ae969ee.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...