Návštěvník Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Ja byl z Moma nadseny, sel jsem tam primarne kvuli Jacksona Pollocka a Moneta. Navic cely ten prostor je super, ja zase treba nechapu jak nekdo muze obdivovat Fridu Kahlo.Potom tam byla mistnost plna dvoumetrovych fotek nachych, spinavych, vetsinou kalejicich 80-ti letych lidi odnekud z bosny, tak to jsem se malem poblil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Asi jsem barbar, ale taky tomu nějak nedokážu porozumnět, alespoň v tom nejsi sám S Camarem bych si teda porozumnět dokázal, trvalo by mi to asi tak vteřinu, moc pěkný kousek, tisíckrát lepší, než nějaké patlaniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 je to 1971 Chevelle SS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Diky kluci za ohlasy.Premyslim, jak jeste reagovat na ty komentare o umeni, ale asi uz bylo vse receno. Jen aby nedoslo k mylce, ja jsem si to tam fakt uzil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Andy, tak tim autem a hodinkama si to moderni umeni aspon trochu zachranil Taky se nepovazuju za odbornika do umeni, ale prijde mi, ze dnes je v umeni jednoduche meritko: cim uletenejsi napad, tim vetsi umeni. Casto nad tim rozum stoji, ale v tom pro me ne pozitivnim vyznamu. Zastavim se a cumim a premyslim, proc to autor udelal, co tim chtel sdelit svetu. Staci mi videt toto umeni i zprostredkovane na dalku a prioritne neresim obsah, sdeleni, vykrik dila, ale spise psychicke poruchy umelce, jeho zavislosti a pod.Opravdu neumim kreslit, malovat, ale jako opravdu vubec, no a na zakladce na hodine vytvarne vychovy jsem vlastne vytvoril v te dobe neskutecne dilo. Fakt me ty hodiny nebavily a jednou jsem polil ctvrtku cernym inkoustem. Krasne rovnomerne. Dokonce jsem to i nazval. Dnes by uz jen ten nazev neprosel. Pokud by byl prilis nekorektni, klidne cely komentar smaz. Dnesnim modernim nazvoslovim by to znelo takto: 5 africanu v tunelu. A predstav si, dostal jsem jednicku uz jen za ten super abstraktni napad. Skoda, ze jsem si to nekam neschoval, hned bych to obratem poslal do te vehlasne galerie )Ale zpet k hodinkam. Ty Rado maji neskutecne krasny plasticky cifr. Opravdu je to tak zretelne i normalne?Velmi rad chodim do tveho vlakna, pokracuj dokud to jenom pujde Pet africanu v tunelu je teda vypecenej napad Jinak ten cifr je tak krasne plasticky i nazivo. Vcetne konika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Par z patku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Par ze soboty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Nadherny fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Ta Rada, kdyz je vidim na Tvych fotkach, Ti vzdycky tak trochu zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Dost dobré, fotky se západem jsou vážně super a těm Radům takové nasvícení i sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Diky kluci! A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Jeste jsem chtel napsat, ze diky absenci lumi se ty hodinky nedaji fotit za tmy, ale jakykoliv malinky zdroj svetla na zlatych indexech, ruckach a konicich rozehraje symfonii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Moc pekny Ondro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Andy bozi fotky, ty od vody uplne top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Andy, jak je možné, že jsem tak krásné vlákno až doteď míjel!? Máš tu nádherný, ale fakt nádherný fotky krásných hodinek i míst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Dekuji, panove!Siwi, netusim, ale jsem rad, ze jsi dorazil. Moje fotky jsou oproti tvym jen takove rychlocvaky, ale jsem rad, ze se libi Vcera na pivku... Ja jsem pil Bell's Amber, chtel jsem udelat fotku pro Bellse, ale ted na to koukam, ze je mazla. Pekne mi to zaostrilo na lampu vzadu... Tady ve dvojicci s IPA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 No, jestli tohle jsou rychlocvaky, nechci, teda spíš naopak, moc rád bych viděl fotky, kterým bys věnoval úsilí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Tos ja se jednou hecnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Andy, paráda, úplně jsem dostal takhle při ránu žízeň jak na ty fotky koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Diky i tobe. Zizen je potreba hasit! Bohuzel ne kazdy si muze dovolit ten luxus hned od rana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se