Americkej Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Mám za to, že pokud jsi tam žil déle než 12 měsíců v kuse, pak jde o stěhování osobního majetku bezcelně. I kdybys měl plnou kabelku. Já to tak měl s motorkou. Ovšem už je to pár let, snad se to nezměnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 To musim overit. Dik za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Mám za to, že pokud jsi tam žil déle než 12 měsíců v kuse, pak jde o stěhování osobního majetku bezcelně. I kdybys měl plnou kabelku. Já to tak měl s motorkou. Ovšem už je to pár let, snad se to nezměnilo.Viz muj odkaz. Ten je podle me presne aplikovatelnej na Andyho. Ale jestli to resi uz pres firmu, ta by to mela zajistit, jak se tam i pise - "Pro převoz vašich věcí doporučujeme firmy, které se tímto zabývají. Veškeré celní formality za Vás vyřídí a dle smlouvy i dovezou do místa bydliště v České republice, kde budou i procleny." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Tak jsem se na to ptal a ta firma resi jen veci, ktere sama stejuje, tzn. me osobni veci, nabytek atd. Cennosti jako hodinky, pocitac atd. stehovat nebudou. Takze to vypada, ze tu zadost na veci, ktere stehuju osobne budu muset podat sam. Az budu mit vic casu, tak to musim vic nastudovat. Diky moc za rady, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Andy, projížděl jsem si to tvoje vlákno a musím říct, že mi kapaly sliny. Nádhera a v dobré slova smyslu závist. Krásné hodinky i povídání, fakt smekám.Řada hodinek mě zaujala, nejvíc asi ta Seika SNKN37 (ty jsou blízko i mému rozpočtu :-)) Držím pěsti, ať to pěkně přibývá a můžu si zase počíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Diky za ohlasy, jsem rad, ze se vlakno libi. Ty snkn37 byly moc pekne a zajimave, ale nakonec jsem je pridal kvuli velikosti... Pri te prilezitosti si tu jeste odlozim pr fotek: Na tahu Plus jsem k nim koupil vanilkovou gumu od Marathonu Na tahu jsou ale nejlepsi, i kdyz celkove uz je to dost tezke combo... A nakonec vcerejsi diplomaty na Times Square... Upraveno 21. června 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Tie Orient Stary su kazdym dnom krajsie a krajsie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Ty Orient jsou narez Andy!! A kdo umi zvedat flasky s pivem, musi umet tahat poradny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Tano, to je zajimava myslenka, se kterou nemuzu nesouhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Tano, to je zajimava myslenka, se kterou nemuzu nesouhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Parádní odložené fotky;) Diplomat jak ze žurnálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Primky ani netušily kam do světa se dostanou když slizaly z rukou řemeslníka... :-) Ale sluší jim to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 ANDY skvelé fotky ako vždy a tie ORIENTY sú tiež veľmi pekné, nie sú veľké ? mne ten typ lunety veľmi nesedí ale tu to ujde ... vcelku sú pekné, zaujímavé že v oranžovej to sú klasické orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Kluci, Orienty byly super, ten cifr hazel nadherne barvy, plasticke indexy, atd. atd. atd, ale uz jsou pryc. Ozval se mi borec, ze je minul u predchoziho prodejce a slovo dalo slovo, zacalo to ve mne hlodat, no znate to... Jejich nejvetsi problem byl, ze byly fakt tezke a na ruce proste nesedely tak dobre. Doxa je oproti nim vychrtla modelka. Takze me panacek ani extra moc premlouvat nemusel. Byly fakt pekne, ale v hloubi duse vim, ze bych je neunosil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Jo, takhle se to dela :-), ale neves hlavu, nahradu najdes rychle, neboj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Tak to ja se rozhodne nebojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Tak pratele, a uz nejsou ani diplomaty. Muj puvodni plan byl venovat je na pamatku memu klegovi v NY a dnes se tak stalo. Tondako jim poskytl veskery servis, takze ted uz budou slapat v jinych sluzbach.P.S. Nemate nekdo diplomaty na prodej? Pozaduju vyborny stav, cena nerozhoduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Tech Orient je skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Je. Nekdo by mohl rict, ze je skoda i tech diplomatu. Byly ve sbirkovem stavu. Ale jsou to jen hodinky, mam jich plnou kabelku. Clovek zkousi co mu vyhovuje. Krasne byly, to jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Ja to chapu Andy nahodou, ale diplomatu neni skoda naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se