AndyAaron Odesláno 7. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Sedim v aute, tentokrat s ridicem a mam pred sebou jeste nejakou hodinku cesty. Pridam tedy jeste neco z ceskych luhu a haju Na Velky patek jsme si udelali vylet do Marianskych Lazni. Nebylo to jen tak pro nic za nic. Zapadni Cechy jsou pro me neprozkoumana oblast. Shodou okolnosti v ML ale tou dobou mela vystavu Irina Rusakova, vystavovala dila sveho otce Svetozara Rusakova. Predpokladam, ze to jmeno vam asi nic moc nerika, ja jsem ho taky neznal. Kdyz ale reknu, ze to je clovek, ktery nakreslil vlka a zajice do oblibeneho serialu ?Jen pockej, zajici!?, tak uz asi budete vedet Na vystavu jsem nejel jen tak nahodou. Little_w byl s Irinou v kontaktu a podarilo se mu s ni domluvit prodej knizek s dilem pana Rusakova pro mistni limitku Vostok Amfibia Vlk a Zajic. Spolecne se clenem Robero79 jsme se nabidli, ze knihy vyzvedneme a rozdistribuujeme.Do ML jsem dorazil s pritelkyni o neco driv, chtel jsem si mesto aspon chvilku projit. Zaparkovali jsme trosku bokem a pesky se vydali do centra a na kolonadu. O moc vic jsme toho nestihli, vyzvedli jsme knizky a frceli zase pryc. Na reportaz z vystavy vas odkazu na vlakno tykajici se limitky, kde Robero vse pekne nafotil a popsal Jelikoz ted zadne ruske hodinky nevlastnim, tak jsem mel na ruce sve oblibene ingy, ktere jsem tu asi jeste nepredstavil Musim si nekdy udelat vic casu, vzit fotak a nove kousky zase nafotit a odrecenzovat. Ale mozna si na to pockam az jak to dopadne s Chronomagem Jeste si asi ale neodpustim recenzi jedne restaurace v ML. Jmenuje se Churchill Pub and Restaurant a recenze nebude extra pozitivni. Jelikoz byl velky patek a nemelo by se jist maso, nalakali nas na bohatou nabidku ryb. A opravdu, vyber meli celkem velky. Bohuzel provedeni celkem kulhalo. Vetsina ryb mela stejnou upravu, tzn. byly na grilu, potrene nejakou cesnekovou smesi a jako priloha stouchane brambory se spenatem, ktere navic byly kysele. Cesnek prebil veskerou chut ryb a zustala nam tak v puse jen pachut. K tomu vsemu to korunovala negace vyroku ?ceny mirne a obsluha vzorna?. Mel jsem neodbytny pocit, ze se na nas divaji zkrz prsty, protoze jsme Cesi. Spolu s nami tam byli totiz uz jen cizinci. Vcetne obsluhy. Takze doporucuju se tomuto podniku vyhnout, pokud do ML zavitate. Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Pěkné Ondro.Tyto Certiny v automatu jsem obdivoval v katalozích, když jsem kupoval své CERTINY.Tehdy jsem si říkal, že cca 30kKč může dát za hodinky jen velmi bohatý člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Jojo, Rusakov a Kotěnočkin, to byla jména, která zaznívala u každého dílu Jen počkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Tento vikend jsem z casti soukromne a z casti pracovne zavital do Brna, mesta, kde jsem zil asi deset let (5 let studia, 5 let prace). Jelikoz jsem mel volne odpoledne, napadlo me, ze se zajdu podivat na svou ?alma mater?.Zaparkoval jsem u Purkyni. To jsou vysokoskolske koleje, kde jsem bydlel. Prvni reakce byla: super, konecne je renovovali! No, rekneme, ze jen ze dvou stran nalepili novou fasadu, aby to vypadalo. Z druhe strany a uvnitr vse pri starem... Presel jsem lavku pro pesi a vydal se ke Strojarne. Vedel jsem, ze ji rekonstruovali, ale v nove podobe jsem ji jeste nevidel. Pokracoval jsem dal a koukal na to, jak se zelena louka, kterou jsem znal, promenila v pekny a moderni univerzitni kampus. Nektere veci ale zustaly pri starem. Jako treba znama inzenyrska zed Noa po chvilce uz jsem hledel na svuj ustav, kde jsem pet let predstiral studia Bylo fajn se zase vratit na chvilku zpet a omrknout, co vsechno se zmenilo a co zustava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Jeste trosku hodinkove. Jelikoz jsem vedel, ze cely vikend budu na vzduchu, tak jsem s sebou vzal Seika, at si poradne nabijou baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Tak koukam, ze Brnisko a muj sentimentalni prispevek moc nezaujaly Pridam proto par postrehu, ktere jsem jeste ucinil ohledne Omega Seamaster Professional.Diky jednomu mistnimu mlcicimu clenovi jsem si mohl osahat dve ruzne generace SMP. Jedny modre inovovane vlnky v kvarcu: Druhym modelem byly cerne keramiky, tedy stavajici model do prichodu novych vlnek predstavenych na Baselu 2018: Vzdy jsem byl velky zastance inovovanych vlnek, ale mam k tomu nekolik postrehu:1) Puvodni prvni rada SMP pusobi dnes jiz jako opravdu stare hodinky. Zejmena pak verze, kde je vybledly cerveny konec vterinovky a patinovana lumi.2) Vylepsena verze prinesla plasticke indexy a logo, dale pak prodlouzene rafiky. Hodinkam to neuveritelne prospelo a dostaly se zase do formy.3) Ovsem keramiky, ac to tak z fotek nepusobi je vazne revoluce a ve srovnani side by side bohuzel i inovovane vlnky pusobi jako stare hodinky. 4) Keramicka luneta, jeji font, plasticke nejen logo, ale i napis Omega, inovovane vyssi indexy a temne cerny cifr. To vse dava SMPc neuveritelne koule a hloubku. Tohle se Omeze vazne hodne povedlo. Nevim, jestli je na tom podobne modra verze, ale ta cerna je magicka. Kdo narika, ze mu na keramikach chybi vlnky, tak za sebe musim rict, ze ani nahodou. Ted uz tedy zbyva jen otazka jake budou v realu vlnky z roku 2018 vedle ?starych? keramik. Pridam jeste par fotek. Na ruce sedi oboje bajecne, i kdyz SMP maji oproti SMPc vyhodu v nizsim tele diky kvartz strojku. Side by side No a jeste nakonec dva insideri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Sice je to post spis o Omegach (zaujalo me, ze jsi napsal, ze ty stary SMP s vlnkama pusobi jako starsi hodinky - dost se s tim stotoznuju a at uz budou ty vlnky lepsi nebo horsi, je podle me dobre ze budou jine...), ale jaky mas pocit z Milgaussu? Jsou moc velky nebo uz jsi na vetsi hodinky a pocitove poho? A oproti tem explorerum 39 - vyvolavaji v tobe vic pocitu celkove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Milgy jsou kapitola sama pro sebe Jsou tusim 41mm a na me jsou uz dost velke. Rozhodne pusobi vetsi nez 39mm expy. Jinak to jsou pro me nejzajimavejsi rolby, aniz by pusobily okazale (zlato, diamanty atd.). A pokud milgy, tak jedinne tyhle. To zelene sklo je proste pecka, oranzove detaily k tomu jsou vyborne. Kdyby mi nekdo mluvil o zeleno-oranzove kombinaci, tak si budu klepat na celo. Tady to funguje paradne. Urcite bych je doporucil, ale fakt spis na ruku 18cm+. Muzu je jeste porovnat se svyma 40mm ingama, kdy ingy jsou nizsi a rekl bych lehci. Na druhou stranu jsem k milgam prisnejsi, protoze tah nebyl serizen na mou ruku. Milgy jsou proste pro me nejlepsi moderni Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Parada, dik. Pro velikost jsem je ani nemel na ruce, ale co jsem videl poruznu fotky, vypadaj fakt dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Tvuj sentimentalni prispevek z Brna rozhodne zaujal, jen odezva na sebe necha trosku dele cekat. Diky za update! Ja se bohuzel do Brna tak casto nedostanu a na VUT uz vubec ne, tak me tve fotky moc potesily. Rad vzpominam na alej od te lavky od Purkynek ke strojarne. Na zacatku semestru, nejak v rijnu se tam kazdorocne zabarvily ty stromy podel chodniku do zeleno-zluto-hnedo-cervena a clovek se uplne tesil na cestu na prednasky Takze ty jsi studoval s kocenkama na podnikatelce jo? My meli na strojarne vseho vsudy asi tak 4 holky BTW Milgy jsou 40ky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Hosi, ktery roky jste na tom vut slouzili? Taky mi diplom zdobi razitko ze strojarny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 @Topkan Diky za reakci. Jo, bylo mi receno, ze Milfky jsou 40. Totiz Milgy Jinak ja na VUT dochazel 2004 - 2009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Tak to jsem s tebou stal mozna frontu na steak na Palačáku ja 2005-2008, jsem jen Bc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Tak pratele, z duvodu teho, ze me vlakno ztratilo sledovanost, vratil jsem se tedy na misto cinu a zkusim ho zase obnovit Po deviti mesicich jsem pristal opet na zapadni strane Atlantickeho oceanu v Novem Jorku. Castecne pracovne, castecne na dovolenou. Vzal jsem svoji pritelkyni a jel ji ukazat mista, kde jsem prebyval temer tri roky. Jak muzete videt, vzal jsem s sebou sve cestovni igeny: A muzu vam garantovat, ze se jeste podivaji na mista, kde pred tim nebyly. Takze se teste na pokracovani serialu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 jo takhle, novy jork:) sme zvedavi cim sa nam pochvalis;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Konečně jsi začal žít v pořádném městě a odletíš zase do toho vidlákova Ne hele, pěknou pracovní dovču a jsem zvědavý, kam zatáhneš Igeny a i nás díky fotkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 ? a já myslel, že jsi už v USA viděl úplně všechno Tak se těším na další zajímavý cestopis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Diky, chlapi.@siwi vsechno jsem rozhodne nevidel, ale hlavne igeny tehdy taky se mnou nebyly vsude, tak to chci ted napravit. V podsate jsem se vratil jenom proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Tak, pridam par dalsich fotek. I kdyz nejde vse podle planu a nakonec je z toho vic prace, nez jsem cekal, tak ale obcas jsem jeste nekam vyrazil. Musim to sve mile tady konec koncu ukazat, ze?Tak aspon zase nejake vyhledy z Top of the Rock (Rockefeller Center). Byl sice trosku opar, ale to nevadi. Jeste pohled na sever na Central Park. Rostou tu nove mrakodrapy a jestli to tak bude pokracovat, tak bude za chvilku po vyhledu... Na ruce samozrejme verne igeny Vecer jsem pak jeste nejaky ten roof top taky s moc peknym vyhledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Pěkný report Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se