Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jsem tedy taky pár levnějších kousků objednal... Když ale koukám do prodaných, chce se mi plakat... :frusty:

Nic si z toho nedělej, mně se chtělo plakat, když jsem se ráno koukal do koupených...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

a ta sekce prodáno tam fakt je, nebo je taky "tajná" ?

Klikni si na "prodejci" ? vyber například "accutron" a klikni na něj, otevře se ti jeho stránka a vpravo je tabulka se zbožím ? dole pod ní je "zboží k prodeji" a "zboží prodané" ? a nevěř všemu co se tady píše :D

Odkaz ke komentáři

Jaký čárový kód z obalu knihy? Já tam mám jen ISBN číslo, a to nefunguje jak bez čárek, tak s čárkami:(

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři

Tak nevím přátelé, ale asi je někde u mne něco špatně.

7.1. jsem udělal objednávku jedněch PS-2. Přišlo mi, že mám počkat na potvrzovací email, tak na něj pořád čekám, nedošlo nic, ani že jsou hodinky prodané, ani údajek platbě.

8.1. Jsem se registroval, přišlo mi, že mám čekat na potvrzovací email, tak pořád čekám.

9.1. Jsem se obrátil formou žádosti o schválení registrace na email info........, přišla mi nedoručitelná zpráva.

Tak si jen říkám, zda do světa vás vyvolených také někdy proniknu? 

Odkaz ke komentáři

Tak nevím přátelé, ale asi je někde u mne něco špatně.

7.1. jsem udělal objednávku jedněch PS-2. Přišlo mi, že mám počkat na potvrzovací email, tak na něj pořád čekám, nedošlo nic, ani že jsou hodinky prodané, ani údajek platbě.

8.1. Jsem se registroval, přišlo mi, že mám čekat na potvrzovací email, tak pořád čekám.

9.1. Jsem se obrátil formou žádosti o schválení registrace na email info........, přišla mi nedoručitelná zpráva.

Tak si jen říkám, zda do světa vás vyvolených také někdy proniknu? 

Koukám, člověče, že máš vážně nějakou smůlu :lol2: ještě že jsem se s nákupy nerozmáchnul, zkusil jsem to jednou a šmytec... ale že teď snad vlna opadla, zkusím si tam dnes zase  jedny koupit.

Tak, hotovo. No, tak uvidíme tentokrát...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...