JR_2010 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Tak jsem tedy taky pár levnějších kousků objednal... Když ale koukám do prodaných, chce se mi plakat... Nic si z toho nedělej, mně se chtělo plakat, když jsem se ráno koukal do koupených... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Já to nemyslel špatně, jestli to tak vyznělo, tak to se omlouvám V pohodě, já jsem to taky nemyslel špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Great joke Přestaňte si z chudáků dělat pr.del, nebo ještě někoho trefí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 a ta sekce prodáno tam fakt je, nebo je taky "tajná" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 a ta sekce prodáno tam fakt je, nebo je taky "tajná" ?Klikni si na "prodejci" ? vyber například "accutron" a klikni na něj, otevře se ti jeho stránka a vpravo je tabulka se zbožím ? dole pod ní je "zboží k prodeji" a "zboží prodané" ? a nevěř všemu co se tady píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Musíš kliknout na Prodejce - pak na Accutrona nebo Andreje a dole vpravo máš prodané zboží. Edit: Jarett byl rychlejší. Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 super, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Dneska jsem v Lidlu dostal poukazky na pristup do placene sekce. Mam jeste dve navic - pustim za 800 ks,ale je to casove omezene do 6 hod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 přitom se do toho dá přihlásit tak, že do vyhledávání na stránkách zadáš čárový kód z obalu Knihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 to s tou knížkou mělo určitě zůstat tajný Ale prodejce "Fraud" s adresou "Snová ves" zabodoval fést, to se mi líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Jaký čárový kód z obalu knihy? Já tam mám jen ISBN číslo, a to nefunguje jak bez čárek, tak s čárkami:( Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Přesně tak! Jsou věci, o kterých se nežertuje.:-) Great joke Přestaňte si z chudáků dělat pr.del, nebo ještě někoho trefí :D Unknown.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Aha, takže apríl v lednu, jo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Klikni si na "prodejci" ? vyber například "accutron" a klikni na něj, otevře se ti jeho stránka a vpravo je tabulka se zbožím ? dole pod ní je "zboží k prodeji" a "zboží prodané" ? a nevěř všemu co se tady píše To jsi neměl, vždyť se tak hezky trápili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 stejně jsem napjatý, co má accutron připraveno dál. doufám, že nevyložil na stůl najednou všechno - drogu je závislákům potřeba dávkovat... nó a jestli bude další dávka dalších třista kousků, tak se taky nebudu zlobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 To jsi neměl, vždyť se tak hezky trápili. Já už jsem se nemhl koukat, jak se trápí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Tak nevím přátelé, ale asi je někde u mne něco špatně.7.1. jsem udělal objednávku jedněch PS-2. Přišlo mi, že mám počkat na potvrzovací email, tak na něj pořád čekám, nedošlo nic, ani že jsou hodinky prodané, ani údajek platbě.8.1. Jsem se registroval, přišlo mi, že mám čekat na potvrzovací email, tak pořád čekám.9.1. Jsem se obrátil formou žádosti o schválení registrace na email info........, přišla mi nedoručitelná zpráva.Tak si jen říkám, zda do světa vás vyvolených také někdy proniknu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Tak nevím přátelé, ale asi je někde u mne něco špatně.7.1. jsem udělal objednávku jedněch PS-2. Přišlo mi, že mám počkat na potvrzovací email, tak na něj pořád čekám, nedošlo nic, ani že jsou hodinky prodané, ani údajek platbě.8.1. Jsem se registroval, přišlo mi, že mám čekat na potvrzovací email, tak pořád čekám.9.1. Jsem se obrátil formou žádosti o schválení registrace na email info........, přišla mi nedoručitelná zpráva.Tak si jen říkám, zda do světa vás vyvolených také někdy proniknu? Koukám, člověče, že máš vážně nějakou smůlu ještě že jsem se s nákupy nerozmáchnul, zkusil jsem to jednou a šmytec... ale že teď snad vlna opadla, zkusím si tam dnes zase jedny koupit. Tak, hotovo. No, tak uvidíme tentokrát... Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Zátím nic- stále kvokám, stále kvokám...totiž, pořád čekám, pořád čekám...systém asi o víkendu nepracuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Tak jsem tam koukal do prodaných a teda hlavně fialové a hnědé televize tam chodily za hubičku... I stříbrné Diplomatky s černým cifrem za 3500 jsou oproti aukru v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se