par-pa Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Jo, 8" diskety, to jsme byli mladý a krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
par-pa Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července tak jedna extra pro Jirku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kristian.nov Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Dal jsem se dal do vyklízení půdy, minulý vlastník byl elektroinženýr:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 6
juk Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července @Kristian.nov opatrně vyčistit a zprovoznit. Je to krasavec.
Kristian.nov Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) Je to jenom přístupový terminál k velkému sálovému počítači někdy z půlky 70’ Upraveno 24. července uživatelem Kristian.nov 1
dykmore Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července V 23. 7. 2026 v 8:48, McMarty napsal: To patřilo asi ke každému 8bitu. Na mém C64 jsem si kolikrát přinesl kazetu s hrami od kamaráda a nešlo načíst. Později mi poradili, že je potřeba upravit hlavu. Tak jsem nad tím seděl s malým šroubováčkem a koukal na TV jak se mění vertikální čáry při načítání. Joj to byla doba. Nicměně tedy informace že ještě nějaké PC v dřevních dobách (pro mne 90-ky) měli kazetu, je nová. Movitější kamarádi měli na C64 disketovku, kde jsem jim záviděl hry. Přesně tak, já tuhle kazetovou mechaniku nemůžu ani najít na internetu... Pro mě je to docela novinka 1
juk Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 19 hodinami, Kristian.nov napsal: Je to jenom přístupový terminál k velkému sálovému počítači někdy z půlky 70’ To by mohl jít připojit sériovým portem k terminálu v nějakém Linuxu. Nevzdávej se
Irwinek Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Některé součásti aut vykouzlí úsměv na tváři " pamětníkovi " a bezmezný údiv náctiletým Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Irwinek Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna A ještě tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Sherkey Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Trocha vzpomínek na doby minulé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
WEIDER Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna (upraveno) Trochu spomienok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna uživatelem WEIDER 5 1
dykmore Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Tak to je teda frajeřina Já bohužel většinu mých starých hraček už dávno prodal. Ale nedávno jsem za pár korun koupil tuhle linuxovou srandu, a právě teď se chystám zavzpomínat na Megadrive. Death Adder čeká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se