Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Já ted dočetl Mosty do Tel Avivu a je to bomba!!!!!! Musím říct, že i Dva proti říši a Operace Bruneval od Šulce byly skvělé, ale toto překonává všechno http://www.kosmas.cz/knihy/156174/mosty-do-tel-avivu/

Takže jestli chcete vědět, jak jsme se zasloužili o vznik a udržení státu Izrael, tak hurá do toho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 5 týdnech...

Momentálně čtu Šéfkuchaře na cestách a další v pořadí budou Nevábné chuťovky,obě od Anthony Bourdaina .

Jeslti Tě tohle bere, vřele doporučuju Hotel Babylon a Letiště Babylon. První jmenováná kniha byla převedena i do TV formy, ale ta s tím nemá nic společnýho. Obě knihy jsou napsaný jako čtyřiadvacetihodinová šichta, do který jsou natlačený jednotlivý příběhy, který recepční/steward v životě skutečně zažili.

Vzhldem k tomu, že jsem v tomhle oboru celej život, půlku z nich jsem skutečně prožil sám. Brečel jsem u toho smíchy...

Odkaz ke komentáři

Přes Vánoce jsem stihnul přečíst asi 6 věcí od Crichtona. A protože předpokládám, že jde o notoricky známé tituly, můžu doporučit např. Říši strachu (State of fear) o globálním oteplování, Let TPA545 (Airframe) o letecké "nehodě" nebo Kmen Andromeda (klasika největší).

Teď se chystám konečně na Sapkowskiho a celou jeho ságu o Zaklínači a přilehlá dílka :).

Odkaz ke komentáři

Jeslti Tě tohle bere.....

Juknu :)

Teď se chystám konečně na Sapkowskiho a celou jeho ságu o Zaklínači a přilehlá dílka :).

To si užij !!! Od Sapkowskiho mám vše(mimo té poslední trilogie o Husitech) a BOMBA. A navíc je to super týpek,se kterým se parádně kecá a chlastá(nesmíš se s ním snažit držet krok.... :lol2: ) :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...