Gilius Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Konečně jsem se dostal k Hodině Mrtvých očí ,už se těším,až se na ní vrhnu!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Konečně jsem se dostal k Hodině Mrtvých očí ,už se těším,až se na ní vrhnu!!!! Počkej počkej, to je snad povinná četba, to už jsi měl mít dávno přečtený!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Já ted dočetl Mosty do Tel Avivu a je to bomba!!!!!! Musím říct, že i Dva proti říši a Operace Bruneval od Šulce byly skvělé, ale toto překonává všechno http://www.kosmas.cz/knihy/156174/mosty-do-tel-avivu/ Takže jestli chcete vědět, jak jsme se zasloužili o vznik a udržení státu Izrael, tak hurá do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 momentalne..Mafiansky pohrebar..dost dobre citanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Počkej počkej, to je snad povinná četba, to už jsi měl mít dávno přečtený!!! To jo,jen se k tomu dostat!!!! Rezervace v knihovně to jistila a ,konečně po roce,se ku mně dostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Ulítávám na upíří sáze ze staré Prahy od Petry Neomillnerové. Měl jsem jí doma dlouho, než jsem se to odhodlal přečíst, ale teď normálně cítím, že mám horní trojky o něco delší...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 To jo,jen se k tomu dostat!!!! Rezervace v knihovně to jistila a ,konečně po roce,se ku mně dostala. Je to povinná četba všech milovníků military a historie - Hodina mrtvých očí, Žraloci a malé ryby, Velký cirkus, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Je to povinná četba všech milovníků military a historie - Hodina mrtvých očí, Žraloci a malé ryby, Velký cirkus, apod. velky cirkus moc dobra kniha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Naposledy propírané Láskyplné povídky od D. Kovářové aka I. Sebastiani. Nevim, asi jsem starej chlívák, ale nic eroticky/pobuřujícího jsem v nich nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Momentálně čtu Šéfkuchaře na cestách a další v pořadí budou Nevábné chuťovky,obě od Anthony Bourdaina . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Teraz je to Anna Karenina - na svoju dobu celkom "narez" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Právě čtu trilogii Kmotr Mrázek od J Kmenty a moc mě to baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Nicolas d´Estienne d´Orves - Pohrobci zla...dost dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Momentálně čtu Šéfkuchaře na cestách a další v pořadí budou Nevábné chuťovky,obě od Anthony Bourdaina . Jeslti Tě tohle bere, vřele doporučuju Hotel Babylon a Letiště Babylon. První jmenováná kniha byla převedena i do TV formy, ale ta s tím nemá nic společnýho. Obě knihy jsou napsaný jako čtyřiadvacetihodinová šichta, do který jsou natlačený jednotlivý příběhy, který recepční/steward v životě skutečně zažili. Vzhldem k tomu, že jsem v tomhle oboru celej život, půlku z nich jsem skutečně prožil sám. Brečel jsem u toho smíchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Přes Vánoce jsem stihnul přečíst asi 6 věcí od Crichtona. A protože předpokládám, že jde o notoricky známé tituly, můžu doporučit např. Říši strachu (State of fear) o globálním oteplování, Let TPA545 (Airframe) o letecké "nehodě" nebo Kmen Andromeda (klasika největší). Teď se chystám konečně na Sapkowskiho a celou jeho ságu o Zaklínači a přilehlá dílka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Momentálne Stieg Larsson - Dievča, ktoré sa hralo s ohňom...druhá časť trilógie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Michal Horáček - O tajemství královny krav. Uzivam si ty historicke reminiscence, myšlenkově osvěžující, stoji za to přečíst, až na to bude mít člověk čas a chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Divadelná hra od Jeana Giraudoua La guerre de Troie n'aura pas lieu, kniha, z ktorej budem za 4 mesiace maturovať A pred nou to bola Proč ženy myslí tak, jak myslí a proč jednají jinak než muži, ak ste z nej na palici, odporučam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Dejiny sexuality - vule k vedeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Jeslti Tě tohle bere..... Juknu Teď se chystám konečně na Sapkowskiho a celou jeho ságu o Zaklínači a přilehlá dílka . To si užij !!! Od Sapkowskiho mám vše(mimo té poslední trilogie o Husitech) a BOMBA. A navíc je to super týpek,se kterým se parádně kecá a chlastá(nesmíš se s ním snažit držet krok.... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se