Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

A protože je Laďóš starej chronoblázen a určitě by se v jihomoravské metropoli ztratil v nějakým klenotnictví a utratil všechny prachy za něco jinýho, jeli jsme pro tuhle švýcarskou žehličku radši spolu. Laďóš nevydržel a hned v Olympii v kavárně na stole vytáhl hodinářské nádobíčko a jal se ten kus drátěný košile, co to má udržet na hnátě zkracovat. Až na poslední dírce mu to nebylo volný! Docela jsme si společně oddechli. Ale hodinky jsou fakt pěkný a sedí mu! Čekal jsem to daleko horší. Nakonec....co byste chtěli skoro za 140ká. Žejo! :clap:  :death:  :eek:  

:lol: tohle předčí i moje nákupy u dušáka s lolohhem, když sem mu říkal "prohlídni to jestli je to v cajku a deme do hajzlu"

*a gratuluju ;)

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratuluji k hodinkám a ke splněnému snu :-) Je to bezpochyby kus železa, ale sedí ti perfektně! Zdobení na sponě, dýnko a spousta dalších detailů....myslím, že budeš mít pořád na co koukat.  :cheers:

Odesláno (upraveno)

Kdo by řekl, že když se spáří dvě tak hloupé věci, vznikne taková paráda. Gratulace! 

200px-SteelIngot.png?version=7d911a983a7hs81216_04.jpg

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno

No konečně ! I já jsem tehdy před pěti lety, coby jeden z prvních odvážlivců co si je pořídil, váhal jestli je mám prodat či ne. Vzpomínám jak jsi z nich byl unešený a o to víc ti je přeju :) Ještě si k nim kup originál Isofrane i s Omega sponou a potom je to dokonalý kulervoucí chronoorgasmus :D

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30217-a-divng-legend-reborn/?p=445615&hl=ploprof&fromsearch=1

Odesláno

Velka gratulacia kamarat. Mal som niekolko Omeg(vsetko PO) a povedal som si, ze Omega nie je moja krvna skupina....az na ProPloof. Tieto ma fakt oslovuju. Nech sluzia

Odesláno

Moc zajímavé hodinky. Už když byly před pár měsíci v místní inzerci jsem o nich uvažoval.

Bohužel a přiznám to otevřeně, měl jsem tenkrát obavy, že na ně nemám koule.

Když je teď vidím na Tvých fotkách, říkám si že takto by mohl vypadat můj další krok.

Užívej je co nejdýl a díky za inspiraci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...