hciq Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 (upraveno) a objevil jsem tyto ukecaný Seika. Jsou za pár šupů a na šnorchlování taky dobrý. A hlavě se mi nějak líběj ty pavoučí nohy. Tak jsem přihodil.... (na jistotu) Upraveno 14. července 2007 uživatelem hciq
gandalf Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Jo, jsou pěkný. Takový neokoukaný.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Ty jsou ukecaný až moc. Nechceš radši tyhle: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7959 EDIT: Už tě vidím, jak si pod vodou měříš vzdálenost na mapě.
hciq Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2007 (upraveno) ne!!! chci ukecaný je horko...todle je už nuda, trochu mě naladily ty od Steinhart-Debaufre. Akorát ten ventil, nebo so je to za pochystávku, se mi nějak začíná nelíbit, ale to se poddá Upraveno 14. července 2007 uživatelem hciq
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Ty byly moc pěkný, ale trochu jiná liga...
hciq Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2007 no jo musí se na ně čakat a zatím jsem nezjistil cenu
Návštěvník RaGe Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 hciq napsal: a objevil jsem tyto ukecaný Seika. Jsou za pár šupů a na šnorchlování taky dobrý. A hlavě se mi nějak líběj ty pavoučí nohy. Tak jsem přihodil.... (na jistotu) Taky jsem na ně koukal a nejsou marný, jen by nebyly špatný na ocelovém tahu.
hciq Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2007 promiň... omyl, musej bejt na tom nylonu, jinak to nemá význam (možná zatím názor z fotek)
Návštěvník RaGe Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 hciq napsal: promiň... omyl, musej bejt na tom nylonu, jinak to nemá význam (možná zatím názor z fotek) No, velmi rád se nechám překvapit !!!
decebal Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 hciq napsal: ne!!! chci ukecaný je horko...todle je už nuda, trochu mě naladily ty od Steinhart-Debaufre. Akorát ten ventil, nebo so je to za pochystávku, se mi nějak začíná nelíbit, ale to se poddá Není to ventil, myslím, že se tím otáčí vnitřní lunetou. taky k vodě používám už několik let Seiko divers a byla to dobrá volba, zejména poměr výkon - cena mi vyhovuje, když je někde utopím, nebude to taková tragedie.
Filipes Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 už se to tu probíralo...otáčením po mapě ukazuje vnitřní luneta vzdálenost v km, obdobná nezbytnost jako "kompas" na atlasech
hciq Odesláno 15. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2007 (upraveno) Filipes napsal: už se to tu probíralo...otáčením po mapě ukazuje vnitřní luneta vzdálenost v km, obdobná nezbytnost jako "kompas" na atlasech no jo, už to vidím, ale jen pro mapu v měř. 1:50 000, ostatní musíš přepočítat takže určitě veledůležitá funkce Upraveno 15. července 2007 uživatelem hciq
Návštěvník Kamil Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 hciq napsal: no jo, už to vidím, ale jen pro mapu v měř. 1:50 000, ostatní musíš přepočítat Už jsem ti to psal napoprvé, zase už mě nevnímáš. :) Kamil napsal: EDIT: Už tě vidím, jak si pod vodou měříš vzdálenost na mapě.
hciq Odesláno 15. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Kamil napsal: Už jsem ti to psal napoprvé, zase už mě nevnímáš. :) Hale musím asi k doktorovi, já to tam uviděl, až když jsem na ten tvůj replay kliknul a vyjelo mi to před rypákem
Martin B. Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Kamil napsal: A co Doxa? Doxy jsou fajn, občas na ně koukám. Ale cenově jsou bohužel někde jinde než Seika vyhlédnutá hciq. Nebo jsi natrefil na nějakou výhodnou nabídku?
Návštěvník Kamil Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Martin B. napsal: Doxy jsou fajn, občas na ně koukám. Ale cenově jsou bohužel někde jinde než Seika vyhlédnutá hciq. Nebo jsi natrefil na nějakou výhodnou nabídku? Nenatrefil, občas se povede dobrá cena na Ebay, stejně se ale pod 30 tisíc nedostane.
Martin B. Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Kamil napsal: Nenatrefil, občas se povede dobrá cena na Ebay, stejně se ale pod 30 tisíc nedostane. No právě. Škoda, tak zase zbývá jen šetřit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se