Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

a objevil jsem tyto ukecaný Seika. Jsou za pár šupů a na šnorchlování taky dobrý. A hlavě se mi nějak líběj ty pavoučí nohy. Tak jsem přihodil.... (na jistotu) :blowup:

post-817-1184447721.jpg

Upraveno uživatelem hciq
  • Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

ne!!! chci ukecaný je horko...todle je už nuda, trochu mě naladily ty od Steinhart-Debaufre. Akorát ten ventil, nebo so je to za pochystávku, se mi nějak začíná nelíbit, ale to se poddá

Upraveno uživatelem hciq
Návštěvník RaGe
Odesláno
  hciq napsal:
a objevil jsem tyto ukecaný Seika. Jsou za pár šupů a na šnorchlování taky dobrý. A hlavě se mi nějak líběj ty pavoučí nohy. Tak jsem přihodil.... (na jistotu) :blowup:

Taky jsem na ně koukal a nejsou marný, jen by nebyly špatný na ocelovém tahu. ;)

Návštěvník RaGe
Odesláno
  hciq napsal:
promiň... omyl, musej bejt na tom nylonu, jinak to nemá význam (možná zatím názor z fotek)

No, velmi rád se nechám překvapit !!! :thumbsup_anim:

Odesláno
  hciq napsal:
ne!!! chci ukecaný je horko...todle je už nuda, trochu mě naladily ty od Steinhart-Debaufre. Akorát ten ventil, nebo so je to za pochystávku, se mi nějak začíná nelíbit, ale to se poddá

Není to ventil, myslím, že se tím otáčí vnitřní lunetou. taky k vodě používám už několik let Seiko divers a byla to dobrá volba, zejména poměr výkon - cena mi vyhovuje, když je někde utopím, nebude to taková tragedie.

Odesláno (upraveno)
  Filipes napsal:
už se to tu probíralo...otáčením po mapě ukazuje vnitřní luneta vzdálenost v km, obdobná nezbytnost jako "kompas" na atlasech ;)

no jo, už to vidím, ale jen pro mapu v měř. 1:50 000, ostatní musíš přepočítat :wacko: takže určitě veledůležitá funkce

Upraveno uživatelem hciq
Návštěvník Kamil
Odesláno
  hciq napsal:
no jo, už to vidím, ale jen pro mapu v měř. 1:50 000, ostatní musíš přepočítat :wacko:

Už jsem ti to psal napoprvé, zase už mě nevnímáš. :) :) :)

Kamil napsal:
EDIT: Už tě vidím, jak si pod vodou měříš vzdálenost na mapě. :snorkle:
Odesláno
  Kamil napsal:
Už jsem ti to psal napoprvé, zase už mě nevnímáš. :) :) :)

Hale musím asi k doktorovi, :eek: já to tam uviděl, až když jsem na ten tvůj replay kliknul a vyjelo mi to před rypákem

Odesláno
  Kamil napsal:
A co Doxa?

Doxy jsou fajn, občas na ně koukám. Ale cenově jsou bohužel někde jinde než Seika vyhlédnutá hciq. Nebo jsi natrefil na nějakou výhodnou nabídku?

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Martin B. napsal:
Doxy jsou fajn, občas na ně koukám. Ale cenově jsou bohužel někde jinde než Seika vyhlédnutá hciq. Nebo jsi natrefil na nějakou výhodnou nabídku?

Nenatrefil, občas se povede dobrá cena na Ebay, stejně se ale pod 30 tisíc nedostane.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...