prischera Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Mazec! Já jsem tradičně vythnul po půlnoci. Tak nevím, jestli mi to má bejt líto, nebo mám bejt rád fotky z té decentnější části budou zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Povedená akce, rád jsem vás poznal. Mr. sibirnaya to skvěle zorganizoval a moderoval. Ale vzhledem k tomu, co tady čtu, jsem rád, že se mi po půlnoci podařilo na třetí pokus odejít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrk67 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Koukám že to bylo pojato ve velkém stylu a kopec legrace nechyběl .Mrzí mně že to nevyšlo , byl jsem v práci , tak snad příště . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Tak tady je pár fotek, nic moc, přiznám vůbec se mi nechtělo fotit, spíš chlastat. Podle toho jsem dopadl (odpadl) a vypadají podle toho i fotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Pěkné fotky, atmosféra zachycena. Pozn. Jsem zvědavý, kdo tentokrát jako první požádá o smazání své fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Třeba se také někdy dostavím. Asi už by to chtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Koukám, že to byl povedenej sraz.Já se teprve dneska vrátil z dovolené, mrzí mě, že jsem tam nebyl. Sakra, GASi, ty jsi nějakej šedivej, zvládáš tu mladou kočku? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Barvim si vousy na sedo, holkam se to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 hosi, a neni to ostuda? to musi prijet prazak, abysme meli normalni fotky ze srazu jako ve vsech jinejch srazovejch vlaknech, krome brnenskyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 hosi, a neni to ostuda? to musi prijet prazak, abysme meli normalni fotky ze srazu jako ve vsech jinejch srazovejch vlaknech, krome brnenskyho? tak zase když musí někdo střízlivej dojet až z Práglu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Hej boží :-D po týdenním banu který začal po srazu, jsem konečně zase online :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Sak to bylo v poradku, kdo s nama nechlasta a nechce nam prodat svoje hodinky ma ban, jsou i horsi tresty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 hej né, že nechce prodat, ale nechce prodat pod nátlakem a ještě nalitej :D hej ale jak to tak čtu, tak mě docela štvě, že jsme zdrhli, mohla to bejt ještě zajímavá párty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Jak jako nechlasta...vzdyt dan objednal drink and drive ke spatnymu hotelu!!! Kazdopadne po banu sem konecne od srazu muzu napsat, ze je skoda ze jsme nesli s vama, ta story s bundou, bankomatem a klickama v bote je neco, co jen tak nekdo z vypraveni nepochopi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Tvl, to je jen zlomek, co se da zverejnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 A ja se den pred tim obaval, jesi neni blby kdyz se tam zborim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 blby je, kdyz se nezboris. Jeste dostanes jednu sanci, dalsi sraz bude, az bude teplo, a bude se dat chlastat na terase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Sibir nic dal nerozebirej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 nemuzu, bo si nic nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Kua to je nase velke stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se