Zdeneli Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Dojdu kolem 22 hod. Tak snad to do té doby nerozpustíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Snažím se ukecat mlčenliveho člena Luke1426. Takže nás bude možná o jednoho více. Na jake jméno je rezervace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Pan Kabelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Zítřejší sraz je už dnes tak zítra kluci a Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rakis Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Za to vás musí Pánbůh potrestat:-) Kdybych věděl, že předsraz bude na Bláhovce, tak bych došel taky. Upraveno 7. října 2016 uživatelem Rakis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rakis Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Tagum to na Bláhovce vždycky sluší: Upraveno 7. října 2016 uživatelem Rakis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Ty máš ale koulí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 A do pr... Zítra mám službu, takže se omlouvám, ale nedorazím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Chlapi omlouvám se, ale taky to nezvládnu. Co jsem doma rozdělal, se mi poněkud zkomplikovalo a musím to dodělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Už to valí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Teda, vy ste rychlí. Jsem teprv na cestě... Ha, provoz je tu. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Musím se pánové omluvit, ale zatím trčím ve Vsetíně :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Tady to jede. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Dobry to bylo kuci. Pokec dobrej hodinky hezky jsem se dostal na byt v pul pate vylitej jak vaza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 A nebyl by nejakej vetsi fotoreport pro ty, kdo se nemohli zucastnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Foldes: no kdyzs odchazel, tak si rikal neco o baru kterej neexistuje a o pande :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 To jsem chtel takovej poklidnej vecer. Ale pak jsme v nejaky hospode potkali damskou rozlucku se svobodou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 A cos těm holkám říkal? Určitě ses jim to snažil rozmlouvat stylem: Děvčata, nevdávejte se, já už jsem se vdal a dělat furt mámu není žádný terno :-D Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Jinak fotek moc nemam ale tohle me dostalo. Byly super na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se