skalis Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Nikdy nebudou moct všichni - chce to vyhodnotit a termín dát podle většiny, jinak je to beznadějný To je jasny, proto jsem psal, at kazdy napise, ktery den muze... Takze tedy jinak: Kdo muze ve ctvrtek (byl to termin, ktery jsme si dali s predstihem)??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Já se nakonec nezúčastním. Včera jsem absolovoval super sraz s INA a na další už mi, bohužel, teď nějak nezbývá čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Čtvrtek theoreticky ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Čtvrtek je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Nechme tedy ctvrtek. Takze muzou: skalis mengelis Foundryman CzechJoker (snad) lib Co dalsi, kteri se tu mihli (afrikab, HonzaS)? A ostatni? A co knajpa? V Sherlockovi jsem nikdy nebyl, ale nejsem proti. Takze az vykrystalizuje pocet lidi, mam to tam zamluvit? Vyhovovalo by vam 19hod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Už se těším, poprvé uvidím živýho politologa na vlastní oči Mengelis - nic ve zlým, ale já byl na exoty vždycky zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Jak s restaurací? šerlok nebo něco jiného? Pěkné prostředí s dobrým světlem je třeba v La Strada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Kde je La Strada? Ve spojení s pivem to nebudí zrovna důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 (upraveno) Kde je La Strada? Ve spojení s pivem to nebudí zrovna důvěru. Loc: 49°12'12.305"N, 16°35'58.751"E (roh Leninovy a Sokolské, naproti esenbáků) Točí Stellu a dělají nejlepší pizzu v Brně. A kubánské doutníčky v humidoru Upraveno 20. září 2008 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Stella, pizza - to bych snad raději k tomu Sherlockovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Stella, pizza - to bych snad raději k tomu Sherlockovi Hmmm. Není tam nahuleno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Hmmm. Není tam nahuleno? Já jsem pro Pegas, nebuďme sráči :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Pegas by taky šel. Do nekuřácké nejdu, to můžem rovnou na kafíčko do cukrárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Pegas by taky šel. Do nekuřácké nejdu, to můžem rovnou na kafíčko do cukrárny Jsem si dělal kozy, raději tedy nějakou cukrárnu nebo McDo, protože fakt nesnáším cigarety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Sherlock, Pegas, ... cokoliv, kde se může kouřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Sherlock, Pegas, ... cokoliv, kde se může kouřit. Hlasuji pro nekuřáckou, kdo se má furt kvůli rychně vyslíkat před barákem v parku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 ale já byl na exoty vždycky zvědavej Tak krome politologa uvidis i (alespon) jednoho astrofyzika Co se knajpy tyce, tak mi nevadi ani Sherlock ani Peagas. Predpokladam, ze dost z vas jsou kuraci, takze ac bych jako nekurak uvital nesmradlave prostredi, tak se prizpusobim i smradlavemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Tak krome politologa uvidis i (alespon) jednoho astrofyzika Co se knajpy tyce, tak mi nevadi ani Sherlock ani Peagas. Predpokladam, ze dost z vas jsou kuraci, takze ac bych jako nekurak uvital nesmradlave prostredi, tak se prizpusobim i smradlavemu... Hlavně je to otázka vzduchotechniky, u Sherlocka je to, myslím, OK. Takže já jsem pro osvědčeného Sherlocka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 skalis mengelis Foundryman CzechJoker (snad) lib Zatim se nikdo dalsi neozval... Co INA? Ty piskove Igeny by byly ozdobou vecera . No pockam do zitrka a kdyz se nikdo dalsi neozve, tak zamluvim stul u Sherlocka na ctvrtek pro 6 (jeden jako rezerva) na "Chronomag". Myslite, ze 19h je pro vas akorat? Nekdo klidne muze dorazit pozdeji, jen aby sedum nebylo brzo a ja tam nenasaval sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 19.00 je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se