Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  skalis napsal:
skalis

mengelis

Foundryman

CzechJoker (snad)

lib

Zatim se nikdo dalsi neozval... Co INA? Ty piskove Igeny by byly ozdobou vecera :thumbsup_anim: . No pockam do zitrka a kdyz se nikdo dalsi neozve, tak zamluvim stul u Sherlocka na ctvrtek pro 6 (jeden jako rezerva) na "Chronomag". Myslite, ze 19h je pro vas akorat? Nekdo klidne muze dorazit pozdeji, jen aby sedum nebylo brzo a ja tam nenasaval sam...

Ja jsem se prave k ucasti zatim nevyjadroval, protoze jsem porad nevedel na 100% jestli mne to vyjde a bohuzel to nevim ani ted, ale pokusim se... Kdyz prijdu pozdeji, tak uz od vchodu budu mavat tema zlutejma Sportama, tak ne ze se budete jenom tlemit a date take vedet kde sedite... ;)

Odesláno
  INA napsal:
Ja jsem se prave k ucasti zatim nevyjadroval, protoze jsem porad nevedel na 100% jestli mne to vyjde a bohuzel to nevim ani ted, ale pokusim se... Kdyz prijdu pozdeji, tak uz od vchodu budu mavat tema zlutejma Sportama, tak ne ze se budete jenom tlemit a date take vedet kde sedite... ;)

Kdyby ne, zeptáš se na firmu Chronomag.

Já si beru Fortis B-42 Pilot Pro, aby měl HonzaS novodobou protiváhu k pilotkám Archimede. Navíc jsem k nim u Kubsona nedávno koupil žraloka, kterej sedne tak, jak mi nikdy žádnej řemen neseděl. Skalis asi předvede Di-Modell aligátora na primkách. Foundryman bude asi jedno nebo dvě velký překvapení. Minule starý ladičkový Longiny.

Honny: mladý začátečník je starými začátečníky vždy vítán! Vždyť všichni o tom vlastně víme ...nic moc.

Odesláno

Vyborne, takze aktualizuji seznam osob:

skalis

mengelis

Foundryman

CzechJoker

lib

honny (snad)

HonzaS (snad)

INA (snad, ale musi kvuli tem super Igenum 8-))

Pekne se nam to rozrusta, tak Vam to, panove, snad dopadne. Zamlouvat plac pujdu asi zitra (ve stredu) navecer, az pujdu z roboty, nebo tam behem dne zavolam. Takze kdyby mel nekdo dalsi chut, necht se pripise. Tesim se na osobni setkani a prijemny pokec!

Odesláno (upraveno)
  ppprochy23 napsal:
Jestli vám nevadí další postižený začátečník, který potřebuje poradit, tak bych se rád s vámi viděl a pokecal o hodinkách.

Jasne, takze jdu tam volat. Predbezne jsem tam byl rano, aby nikdo do vecera (ted) nevyfouknul misto. Budu rezervovat 9 mist, kdyz to nekomu nevyjde, tak se snad nic nestane... jo rezervace je na "Chronomag".

EDIT: ... zarezervovano

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
  skalis napsal:
Jasne, takze jdu tam volat. Predbezne jsem tam byl rano, aby nikdo do vecera (ted) nevyfouknul misto. Budu rezervovat 9 mist, kdyz to nekomu nevyjde, tak se snad nic nestane... jo rezervace je na "Chronomag".

EDIT: ... zarezervovano

tak já nepudu, nevyjde mi to...

Odesláno
  lib napsal:
Já si beru Fortis B-42 Pilot Pro, aby měl HonzaS novodobou protiváhu k pilotkám Archimede.

Archimede beru - pro srovnání s jejich nástupcem. Steinhart 44mm Unitas :)

Odesláno (upraveno)
  HonzaS napsal:
Archimede beru - pro srovnání s jejich nástupcem. Steinhart 44mm Unitas :)

Máš nový?

BTW přijdu asi až k osmé.

Upraveno uživatelem lib
  • po měsících...
Odesláno

Zdarec všem,

s Jacobsem jsme přemýšleli o srazíku v našem štatlíku někdy v lednu 2009. Našlo by se pár chrono šílenců co by se chtěli pochlubit svými raky a vyžahnout i pár škopků?

Odesláno
  old black napsal:
Klidně 22.12.

Mission Imposible- To mi taky nevychazi proto jsme s Midlochem mlivili o Lednu aby kazdy mel cas si udelat volno a v klidu to vysvetlit starenkam, zamestnavateli ..... ze se jedna o klicovou akci roku kde proste jako sparvny hodinovy uchyl musi byt :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...