Gilius Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 sibirnaya napsal: vypil, zamcel sem ho na zachod a hlidam tak hlavně,aby potom nespláchnul......měl jsi ho posadit na nočník......
skalis Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 sibirnaya napsal: vypil, zamcel sem ho na zachod a hlidam A vzhledem k tomu, ze pisu tento post, je jasne, ze se mi podarilo zdrhnout okynkem
kajmid Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Díky všem za skvělou atmosféru. Posezení bylo velmi příjemné a řekl bych "inspirativní". Hlavně nový modely z Glasshutte mě dostaly. Skupinové foto "miláčků" všech zúčastněných přidám dnes večer.
kajmid Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Pro všechny nezúčastněné přikládám slíbené foto z podařené akce.
Gilius Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 teda fuj,styďte se....ani jedny digitálky......tsss no nic...přitvrdíme.......
afrikab Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Gilius napsal: teda fuj,styďte se....ani jedny digitálky......tsss no nic...přitvrdíme....... Si budu msuet priste udelat cas a jedny vzit.
martini Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 kajmid napsal: Pro všechny nezúčastněné přikládám slíbené foto z podařené akce. Dik za tu fotku, rad si zrekapituluju, co mi vsechno proslo rukama (a nezustalo za nehty ani v pivu). A vsem zucastnenym diky za moc prijemne straveny vecer! Podnetu k premysleni je vice nez dost. Uz se tesim na pristi sraz. Verim, ze se sejdeme v podobne hojnem poctu, pripadne s novymi prirustky na zapesti (snad ne zase samy maly hodinky;-). Vyber Dona Miguela se take osvedcil. P.S. podle rucicek na jednotlivych hodinkach byl casoprostor ten vecer zvlaste zakriveny
skalis Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Je za nami povedeny sraz u Jihlavy, kam ale nedorazil nakonec ani sibirnaya ani Foundryman. Co takhle udelat zase po delsi dobe sraz brnenske bunky? Rikali jsme si s NightInGalem a grakijem na ceste zpet, ze by to nemuselo byt spatne. Co takhle nekdy behem rijna? Jak jste na tom s casem?
B.F.G. Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Napíšu to znovu, jsem pro každou špatnost.
brett Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 skalis napsal: Je za nami povedeny sraz u Jihlavy, kam ale nedorazil nakonec ani sibirnaya ani Foundryman. Co takhle udelat zase po delsi dobe sraz brnenske bunky? Rikali jsme si s NightInGalem a grakijem na ceste zpet, ze by to nemuselo byt spatne. Co takhle nekdy behem rijna? Jak jste na tom s casem? v říjnu bude ta záležitost, při které si konečně oficiálně dám ty Blancpainy co už 3 měsíce nosím, tak tedy nevím ... :-) až tak ke konci měsíce ..
lib Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Se uvidí podle termínu. Za mě raději pátek, ale ne první týden v říjnu.
tombed Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 lib napsal: Se uvidí podle termínu. Za mě raději pátek, ale ne první týden v říjnu. pokud by seděl termín taky bych dojel, věřím, že i někdo další z naší buňky by se přidal...
lib Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 tombed napsal: pokud by seděl termín taky bych dojel, věřím, že i někdo další z naší buňky by se přidal... Super!
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Sice vás nemám rád, ale viděl bych vás rád, takže se hlásím
tombed Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Peta-Biker napsal: Pro mě a za mě, jak mě tombed nabere klidně i velkého Peťu...
Baker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Pokud mi to nebude s necim kolidovat, tak bych se taky pridal
tombed Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 no vida... tvrdé ostravské jádro hooligans ( nebo hodingans) se rýsuje...
skalis Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Fajn chlapi. Klidne konec rijna patek (=idealni den na hospodu), uvidime, az se ozve vic lidi. Psal jsem radsi s predstihem, at si kazdy muze udelat cas.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se