Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky všem za skvělou atmosféru. Posezení bylo velmi příjemné a řekl bych "inspirativní".

Hlavně nový modely z Glasshutte mě dostaly. Skupinové foto "miláčků" všech zúčastněných přidám dnes večer.

Odesláno
  kajmid napsal:
Pro všechny nezúčastněné přikládám slíbené foto z podařené akce.

Dik za tu fotku, rad si zrekapituluju, co mi vsechno proslo rukama (a nezustalo za nehty ani v pivu).

A vsem zucastnenym diky za moc prijemne straveny vecer! Podnetu k premysleni je vice nez dost. Uz se tesim na pristi sraz. Verim, ze se sejdeme v podobne hojnem poctu, pripadne s novymi prirustky na zapesti (snad ne zase samy maly hodinky;-). Vyber Dona Miguela se take osvedcil.

P.S. podle rucicek na jednotlivych hodinkach byl casoprostor ten vecer zvlaste zakriveny :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno

Je za nami povedeny sraz u Jihlavy, kam ale nedorazil nakonec ani sibirnaya ani Foundryman. Co takhle udelat zase po delsi dobe sraz brnenske bunky? Rikali jsme si s NightInGalem a grakijem na ceste zpet, ze by to nemuselo byt spatne. Co takhle nekdy behem rijna? Jak jste na tom s casem?

Odesláno
  skalis napsal:
Je za nami povedeny sraz u Jihlavy, kam ale nedorazil nakonec ani sibirnaya ani Foundryman. Co takhle udelat zase po delsi dobe sraz brnenske bunky? Rikali jsme si s NightInGalem a grakijem na ceste zpet, ze by to nemuselo byt spatne. Co takhle nekdy behem rijna? Jak jste na tom s casem?

v říjnu bude ta záležitost, při které si konečně oficiálně dám ty Blancpainy co už 3 měsíce nosím, tak tedy nevím ... :-) až tak ke konci měsíce ..

Odesláno
  lib napsal:
Se uvidí podle termínu. Za mě raději pátek, ale ne první týden v říjnu.

pokud by seděl termín taky bych dojel, věřím, že i někdo další z naší buňky by se přidal...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...