Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  HIFI napsal:
No jestě marosh a ... jsme opět v plné sestavě. :smile_anim:

...jednou nejedu na republikový sraz a už se na mne zapomíná :(

Pokud se nebude nic komplikovat, tak bych jel taky...to spojím s rodinným výletem ;)

Odesláno (upraveno)

tombed: No právě, bojím se nejhoršího :D, ale to by nebylo ono bez něj " Kluci, já tam přespal a vypadalo to spíše jako svazácká ubytovna, ... takové korýtko " :D:D, já když tohle včera znova četl, poprskal jsem si monitor :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  lib napsal:
Tak co třeba pátek 29.10.?

A, brňáci, ostraváků se nebojte! Oni totiž v tom Kartáči končívají o půlnoci! :lol2: :lol2: :lol2:

kua tajemství je prozrazeno... aureola opadla :D , ale na vysočině jsme se snažili ne?

Odesláno

Jojo, tyhlety kubsonovy slova by se měly zapsat do zlatého fondu chronomagu

nasadil jsem vlastní život a jednu noc na mlynhotelu přespal

hotely jsou dva, stav na mlynhotel 2, který mohu popsat, myslím úplně neodpovídá fotkám... místo malebného mlýna v lůně vysočiny, je to svazácká ubytovna, pod okny rušná silnice, místo rohové vanny jakési korýtko ...

Odesláno
  tombed napsal:
kua tajemství je prozrazeno... aureola opadla :D , ale na vysočině jsme se snažili ne?

Tam jo! Perfektní!

(A nechápu, co to všichni máte s tou vodou. Já měl teplou nad ránem i dopoledne. Nesmíte vstávat tak brzy a hlavně všichni naráz! :lol: )

Odesláno
  lib napsal:
Tam jo! Perfektní!

(A nechápu, co to všichni máte s tou vodou. Já měl teplou nad ránem i dopoledne. Nesmíte vstávat tak brzy a hlavně všichni naráz! :lol: )

naráz vstávali mí spolubydlící Marosh s Kubsonem... já vstával na několikrát, než jsem se sesbíral z postele...ale taky si stěžovali na vodu...

Odesláno (upraveno)
  HIFI napsal:
Musím přiznat, že lib je nejen těžký soupeř, ..............

Pochopitelně i na sudoku a podobné mysl bystřící zábavnosti došlo, ale ostravská parta byl těžký, přetěžký oříšek. :clap:

Upraveno uživatelem lib
Odesláno
  sibirnaya napsal:
jj, sere me to, ze sem nemoh, aspon sem si spravil naladu Breguetama, takze na sraz Brna bych urco zajel..

Tak tys koupil ty Romuladovy? Ja si rikal, ze tam dlouho lezely a najednou jsou fuc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...