HonzaS Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Tak ja bych se, s dovolením, také přidal.
skalis Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Pekne se to rozjizdi, takze prozatim pro predstavu: B.F.G. brett (mozna) lib tombed NIGHTinGALE Peta-Biker Baker HIFI (sice to explicitne nenapsal, ale chapu to tak, ze jede s bandou z cerneho mesta ) David_B Foundryman Trňák sibirnaya HonzaS
tombed Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 skalis napsal: HIFI (sice to explicitne nenapsal, ale chapu to tak, ze jede s bandou z cerneho mesta ) to víš že jo Skalisi velký Peťa by malého Peťu do Brnéška bez doprovodu nepustil... co kdyby tam zvlčil?
Aldo Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Tak já bych se asi taky stavil, nastal čas abych odtajnil svoji identitu B.F.G. brett (mozna) lib tombed NIGHTinGALE Peta-Biker Baker HIFI (sice to explicitne nenapsal, ale chapu to tak, ze jede s bandou z cerneho mesta ) David_B Foundryman Trňák sibirnaya HonzaS Aldo
Peta-Biker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 tombed: Ale prd, ono je to spíše opačně, někdo musí mít rozum.
tombed Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Peta-Biker napsal: tombed: Ale prd, ono je to spíše opačně, někdo musí mít rozum. Peťa: sem si vzpoměl na snídani na vysočině...
B.F.G. Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 (upraveno) Trňák napsal: Mimochodem, kam se pujde? To se ptáš jako brňák? No už navrhuj Edit: Přimlouvám se za něco trošku umírněného, ať jsem jako socka taky v pohodě. Upraveno 9. září 2009 uživatelem B.F.G.
vor Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 (upraveno) B.F.G. napsal: To se ptáš jako brňák? No už navrhuj Edit: Přimlouvám se za něco trošku umírněného, ať jsem jako socka taky v pohodě. Má tam Šlapky, ne? Asi se taky přidám. Upraveno 9. září 2009 uživatelem vor
Trňák Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Myslel jsem to tak jestli už není třeba nějaká stálice. Navrhovat, no Holmes je dost provařenej, ale je to tam docela pěkný. Co třeba Bláhovka, ale ne každému to musí vyhovovat.
Trňák Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Na netu to nevypadá špatně, bohužel jsem tam nikdy nebyl a pokud se osvědčila, tak super. Trošku OT- má někdo kdo jde na sraz Orlíky? Rád bych se na ně podíval naživo, pořádně si je nedovedu představit vzhledem k jejich 38mm a v blízké budoucnosti to pro mě možná bude zásadní rozhodování.
skalis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 grakij napsal: Dva srazy byly v Don Miguel V Holmesovi je blbe osvetleni, neni tam na hodinky poradne videt. Don Miguel je spis drazsi, ale to jidlo tam bylo excelentni, takze uvazovat o nem urcite muzem. A nebo bychom mozna mohli vyzkouset zase neco jineho. Zkusim popremyslet...
tombed Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 skalis napsal: V Holmesovi je blbe osvetleni, neni tam na hodinky poradne videt. Don Miguel je spis drazsi, ale to jidlo tam bylo excelentni, takze uvazovat o nem urcite muzem. A nebo bychom mozna mohli vyzkouset zase neco jineho. Zkusim popremyslet... A krpole znám heč, to bych tam ostravskou družinu dovedl bez problému
Peta-Biker Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 osvětlení- neosvětlení, Ostrava tam nejede kvůli hodinkám
Trňák Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 (upraveno) Tak jestli se nejede kvůli hodinkám, tak na Bláhovku! Ale zase Carpaccio jsem už dlouho neměl... Upraveno 9. září 2009 uživatelem Trňák
skalis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Trňák napsal: Tak jestli se nejede kvůli hodinkám, tak na Bláhovku! To je ta putyka, kde tocej nejlepsi pivo ve stadtlu a k tomu uzeny kolena? Jeste jsem tam nebyl, ale uz jsem o tom slysel. No a jestli nejdem kvuli hodinkam, tak znam i nejaky dobry punkovy doupata , ale radsi bych zustal u neceho decentnejsiho. Aby ty nedopadlo jak jednou na jare, kdy jsem po jednom koncerte vazne hudby sel se dvema kamoskama posedet. Mel jsem oblek (vcetne vesty), nejdriv jsme byli ve vinarne, to bylo ok, pak nasledovala normalni bezna hospoda, tak uz na me koukali divne, a kdyz jsme cekali pul hodiny na rozjezd u nadrazi v nejhorsim moznym pajzlu, tak jsem myslel, ze snad dostanu v tom kvadru pres hubu
Trňák Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 (upraveno) No jo, zrovna v sobotu jsem na Bláhovce byl, strejček je tam takřka štamgast a koleno bylo skvělý a pivo ještě lepší (stejně tam vlastně nic jiného, než pivo a koleno nemají). S tím praním v obleku to znám, jsou prostě místa, kde se to nenosí. Upraveno 9. září 2009 uživatelem Trňák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se