Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bohužel se musím odhlásit, někde na mě něco vlezlo a vypadá to na víkend v posteli. Hodně jsem se těšil, tak si to užijte za mě.

Odesláno (upraveno)

Jako minule se mi sraz kříží s něčím jiným (asi bych měl líp koukat do kalendáře), přesto doufám, že dorazím kolem 19:00.

Kdyby náhodou ..., tak přeji příjemnou zábavu.

Upraveno uživatelem watcher
Odesláno
  sibirnaya napsal:
ahoj,

blokl sem to pro 12 lidi, Don Miguel na sedmou, nekurackej saloon, heslo chronomag. kdyby nekdo nemoh trefit, navigace po telefonu 602 659 759

Nekuřáckej??? :crying_anim02: Myslím, že svou případnou účast ještě přehodnotím...

Odesláno

ten nekurackej nebyl schvalne, kurackej uz byl bloklej :( ale jinak diky za ucast, byla to pohodicka, jako vzdy, clovek si aspon pripada mezi svymi, tady neuslysi: ty ses zblaznil, tolik penez za hodinky :)

Odesláno
  sibirnaya napsal:
ten nekurackej nebyl schvalne, kurackej uz byl bloklej :( ale jinak diky za ucast, byla to pohodicka, jako vzdy, clovek si aspon pripada mezi svymi, tady neuslysi: ty ses zblaznil, tolik penez za hodinky :)

Ale Honzo, Omegy, Rolady, Breguety...tolik penez za hodinky :lol:

Sraz byl fajn, diky vsem za prijemnou spolecnost, pokec a Honzovi za rezervaci putyky. Tesim se na dalsi sraz! Co takhle (pred)vanocni besidka? :newyear:

Odesláno
  brett napsal:
Což takhle nějaké foto?

Jasně že dozrazivších hodinek .. :-)

Foto nebude, bo nikdo nefotil. Ale Kamil casem postne do prislusneho vlakna jednu mobilovou fotku pekne vypecenych All Black Watch.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  skalis napsal:
Foto nebude, bo nikdo nefotil. Ale Kamil casem postne do prislusneho vlakna jednu mobilovou fotku pekne vypecenych All Black Watch.

Ani to tam dávat nebudu, na obrázku toho není moc vidět, zapomněl jsem na přisvětlovací diodu.:(

post-147-1256997484.jpg

Odesláno
  skalis napsal:

Sraz byl fajn, diky vsem za prijemnou spolecnost, pokec a Honzovi za rezervaci putyky. Tesim se na dalsi sraz! Co takhle (pred)vanocni besidka? :newyear:

Bohužel mi to včera nevyšlo, ale ta (před)vánoční besídka by se mohla uskutečnit. :thumbsup_anim:

Odesláno
  skalis napsal:

Jaképak tolik peněz? Tys to neslyšel? Bregety za 15000,- Rolex za 10000,- a Omegy po dědovi. Zbytek asijský šit. Někdo to umí doma správně podat. :thumbsup_anim: Ale to jde jenom, když není společný účet. :D

Jinak sraz byl samozřezmě příjemný.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  HonzaS napsal:
Mám prosbu. Padla tam zmínka o prodejci řemenů z US. Byla by adresa? Díky.

Tady, má tam toho víc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...