skalis Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Kontakt i s mapou. Pro HonzuS (pokud bude sraz u Miguela): z nadrazi jed salinou jednickou a vystup na zastavce Husitska. Pak uz to najdes (a pripadne mobil na me mas).
sibirnaya Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 v jedenact jak otevrou tam volam, pak podam report
Jumbo Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 skalis napsal: Kontakt i s mapou. Díky, vše jasné.
Trňák Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Bohužel se musím odhlásit, někde na mě něco vlezlo a vypadá to na víkend v posteli. Hodně jsem se těšil, tak si to užijte za mě.
sibirnaya Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 ahoj, blokl sem to pro 12 lidi, Don Miguel na sedmou, nekurackej saloon, heslo chronomag. kdyby nekdo nemoh trefit, navigace po telefonu 602 659 759
watcher Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 (upraveno) Jako minule se mi sraz kříží s něčím jiným (asi bych měl líp koukat do kalendáře), přesto doufám, že dorazím kolem 19:00. Kdyby náhodou ..., tak přeji příjemnou zábavu. Upraveno 30. října 2009 uživatelem watcher
old black Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 sibirnaya napsal: ... nekurackej saloon ... Sadisti, nemocnej a ještě prostát 90% času před hospodou ...
Jumbo Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 old black napsal: Sadisti, nemocnej a ještě prostát 90% času před hospodou ... No to víš, někteří nekuřáci jsou strašné svině.
Foundryman Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 sibirnaya napsal: ahoj, blokl sem to pro 12 lidi, Don Miguel na sedmou, nekurackej saloon, heslo chronomag. kdyby nekdo nemoh trefit, navigace po telefonu 602 659 759 Nekuřáckej??? Myslím, že svou případnou účast ještě přehodnotím...
sibirnaya Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 ten nekurackej nebyl schvalne, kurackej uz byl bloklej ale jinak diky za ucast, byla to pohodicka, jako vzdy, clovek si aspon pripada mezi svymi, tady neuslysi: ty ses zblaznil, tolik penez za hodinky
skalis Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 sibirnaya napsal: ten nekurackej nebyl schvalne, kurackej uz byl bloklej ale jinak diky za ucast, byla to pohodicka, jako vzdy, clovek si aspon pripada mezi svymi, tady neuslysi: ty ses zblaznil, tolik penez za hodinky Ale Honzo, Omegy, Rolady, Breguety...tolik penez za hodinky Sraz byl fajn, diky vsem za prijemnou spolecnost, pokec a Honzovi za rezervaci putyky. Tesim se na dalsi sraz! Co takhle (pred)vanocni besidka?
brett Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Což takhle nějaké foto? Jasně že dozrazivších hodinek .. :-)
skalis Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 brett napsal: Což takhle nějaké foto? Jasně že dozrazivších hodinek .. :-) Foto nebude, bo nikdo nefotil. Ale Kamil casem postne do prislusneho vlakna jednu mobilovou fotku pekne vypecenych All Black Watch.
Návštěvník Kamil Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 skalis napsal: Foto nebude, bo nikdo nefotil. Ale Kamil casem postne do prislusneho vlakna jednu mobilovou fotku pekne vypecenych All Black Watch. Ani to tam dávat nebudu, na obrázku toho není moc vidět, zapomněl jsem na přisvětlovací diodu.
bandicoot Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Kamile, splet sis vlákno, tohle je do vlákna All Black...
watcher Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 skalis napsal: Ale Honzo, Omegy, Rolady, Breguety...tolik penez za hodinky Sraz byl fajn, diky vsem za prijemnou spolecnost, pokec a Honzovi za rezervaci putyky. Tesim se na dalsi sraz! Co takhle (pred)vanocni besidka? Bohužel mi to včera nevyšlo, ale ta (před)vánoční besídka by se mohla uskutečnit.
Jumbo Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 skalis napsal: Ale Honzo, Omegy, Rolady, Breguety...tolik penez za hodinky Sraz byl fajn, diky vsem za prijemnou spolecnost, pokec a Honzovi za rezervaci putyky. Tesim se na dalsi sraz! Co takhle (pred)vanocni besidka? Jaképak tolik peněz? Tys to neslyšel? Bregety za 15000,- Rolex za 10000,- a Omegy po dědovi. Zbytek asijský šit. Někdo to umí doma správně podat. Ale to jde jenom, když není společný účet. Jinak sraz byl samozřezmě příjemný.
HonzaS Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Posezení bylo fajn. Předvánoční besídka? Proč ne. Mám prosbu. Padla tam zmínka o prodejci řemenů z US. Byla by adresa? Díky.
Návštěvník Kamil Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 HonzaS napsal: Mám prosbu. Padla tam zmínka o prodejci řemenů z US. Byla by adresa? Díky. Tady, má tam toho víc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se