DAveDOG Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Nemůžu potvrdit účast na 100% záleží jak manželka dopadne v práci, pak ji musím vyzvednout. Ale pokud dorazím tak taky jen do 20:00 pak se musim stěhovat na další sraz. A ani tam to nesmím přehnat protože v sobotu jdu do práce.
skalis Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 watcher napsal: Potvrzuji, že dorazím... A ja potvrzuji, ze pro Tebe mam 3ks katalogu - v nepratelskem jazyce Panerai a novy IWC a v anglictine pak GO neboli Glashuette Original.
DAveDOG Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Je mi moc líto ale na výstavu a ani na sraz se nemůžu dostavit. Manželka právě volala že musí zůstat v práci déle a já ji pojedu vyzvednout. Tak snad někdy jindy.
tombed Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 skalis napsal: A ja potvrzuji, ze pro Tebe mam 3ks katalogu - v nepratelskem jazyce Panerai a novy IWC a v anglictine pak GO neboli Glashuette Original. jéé GO katalog, to jsem měl vědět... moje nová láska a můj budoucí cíl... objednal jsem si ho, snad z Glashüttova dorazí...kluci brněnští užijte si to dneska...:-)
grakij Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Neda se svitit, preji peknou pokoukanou a dobrou zabavu
Trňák Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 (upraveno) Děkuji, všem. Bylo to opět komorní, což nevadí, ale na druhou stranu bych rád poznal další lidi. Jinak zábava královská, díky Skalisovi, Watcherovi a Afrikabovi. Výstava v Oriose moc pěkná, ale nějak jsem fotil a fotil a zjistil, že toho času bylo zatraceně málo a ještě k tomu rychle uběhl, protože pan Pavelka ví o čem mluví, takže kdo nebyl na výstavě Omeg by to měl napravit. Fotky nahodím až budou opět odsouhlasené. Upraveno 12. prosince 2009 uživatelem Trňák
skalis Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Taky dekuji za prijemnou spolecnost. Cesta domu v rozjezdu byl zase po dlouhe dobe zazitek. Autobusak rozvazejici dravym nocnim stylem brnenskou opileckou reprezentaci do svych domovu a ze nekteri byli vazne dost jeti...
Trňák Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 O pul jedne, to teda muselo být. Normálně tyhle stavy jsou k vidění až kolem druhé, třetí.
watcher Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Také děkuji za setkání,... bohužel v určité fázi našeho posození mě rozladila příchozí sms a pak už jsem byl takový málomluný.... (prostě se mé myšlenky stáčely jiným směrem). Noční cesta prostředky MHD a za mě jěště vlakem je vždy zážitek....
Trňák Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 No říkal jsem si, žes byl trochu zamlklý. Tak snad je všechno už v pořádku.
sava Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Hoja, jsem tu na fóru úplně nový, ale hodinky jsou pro mě docela srdcová záležitost a rád se potkám s kýmkoliv kdo má podobný zájem a třeba i pěkný kousek na ukázání Takže až bude next sraz v Brně, můžete semnou počítat. S.
Trňák Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 No mohli bysme naplánovat něco na leden-únor
skalis Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Trňák napsal: No mohli bysme naplánovat něco na leden-únor Rozhodne nejsem proti. Stale se tesim na NiGovy bubliny
grakij Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 (upraveno) Ja bych se priklanel k unorovemu terminu edit: snad se mi postesti dorazit Upraveno 26. prosince 2009 uživatelem grakij
sava Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Já se přikláním pro každý termín. Jsem Brňák, tak je mi to celkem jedno kdy. Já se zatím nemám moc čím pochlubit kdom mých prvních Festin. Ale snad už na narozeniny (v květnu) budu mít své první hodinky bez baterky:) S.
Rambo Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Taktéž bych byl pro únorový termín, resp. první polovinu února.
Trňák Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Takže máme polovinu ledna za sebou a únor neodvratně přichází. Takže by bylo pomalu záhodno trošku přemýšlet kdy uděláme sraz. Pátky (předpokládám, že pátek bude univerzální) jsou 5.,12.,19.,26. Poprosil bych všechny co mají zájem, aby začali psát jak na tom jsou s časem a aby vznikla i nějaká představa o počtu lidí.
Potkan Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Trňák napsal: Takže máme polovinu ledna za sebou a únor neodvratně přichází. Takže by bylo pomalu záhodno trošku přemýšlet kdy uděláme sraz. Pátky (předpokládám, že pátek bude univerzální) jsou 5.,12.,19.,26. Poprosil bych všechny co mají zájem, aby začali psát jak na tom jsou s časem a aby vznikla i nějaká představa o počtu lidí. Zájem by byl, ale v pátek se nedostavim, jedině "víc v týdnu"...
brett Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Pokud by to bylo "víc v týdnu", tak dám účast taky. V pátek jinak odjíždím domů ne sever :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se