Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatím se jak rodina tak zaměstnavatel neváří nesouhlasně proti mé účasti takže můžete počítat i s mojí maličkostí. Myslím že s jídlem by snad pro takový podnik neměl být problém, vždyť nás nebude autobus a musí mít nějaké zásoby. :) I když teď jsme slavili kolegovy narozeniny a zrovna v hospodě došly Svijany. :-((( Naštěstí už bylo dost hodin a pro mě přijel domluvený odvoz.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Trňák napsal:
Na povolení se tady nehraje. Stačí nahlásit, že příjdeš. :D

A móže se naštatlit i cajzl z Práglu?

Odesláno (upraveno)
  Kamil napsal:
A móže se naštatlit i cajzl z Práglu?

To bude teda párty. :thumbsup_anim: ...cca 19 lidí

adamjursa

Aldo

b.trnkocy

Brett

Jarett

idaho.cz

Jumbo

Kamil

martini

mrakodrap

old black

Rambo

sava

sibirnaya

skalis

Topkan

Trňák

watcher

---

Grakij

Upraveno uživatelem Trňák
Odesláno

Pravděpodobnost, že mi to kalpne se posunula z 50% na 99%.. Pojedu asi rovnou z Ostravy, kdyby nahodou chtěl nějákej Ostravak vzít směr Brno. Jinak já si taky určitě něco k jídlu dám..pít nalačno není dobrý:)

Odesláno
  Jarett napsal:
Taky bych klidně začal již v 17 ... brzy se smráká a po tmě se bojím ... :crying_anim02:

Proc ne. Nebudem tam tak jako tak sedet do vecernicku, takze klidne kdo muze az pozdeji, tak prijde pozdeji... V tom nevidim problem.

Odesláno

Ja tedy dorazim spis az v tech 18. Jidlo si nejake urcite dam a Svijany, super! :-)

Jinak napad se jmenovkami neni spatny. Neznam nikoho a moje pamet na jmena je trosku slabsi... kdyztak nejake vyrobime na miste :-)

Odesláno (upraveno)

Hm, má koupit visačky? Bych vám je rozdal, pokud by byly nějaké normované rozměry.

Upraveno uživatelem Trňák

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...