Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pokud to dobre klapne tak nekolik puvodnich kousku + tri prirustky :) zalezi na tom, co si vemu za bundu, ted mam oblibenou tu fialovou a ta ma jen tri kapsy :D

pokud to dobre klapne tak nekolik puvodnich kousku + tri prirustky :) zalezi na tom, co si vemu za bundu, ted mam oblibenou tu fialovou a ta ma jen tri kapsy :D

Odesláno
Napište kdo co bere s sebou, ať víme na co se těšit ....

(hodinky ... ne železo) :gun_bandana:

Berte prosím především to co souvisí s hodinkama. Radši a hlavně ne žádné zbraně. To si nechte na jiná setkání. Kovbojové s bouchačkama za pasem (opět reálná zkušenost) mě naplňují nejistototu z možného vývoje věcí. A já bych si ten večer s Vámi chtěl užít bez blbých pocitů, že někomu hrábne a začne machrovat :-)

Odesláno (upraveno)

nepředpokládám, že by to ukrajinci četli, ale jeden nikdy neví :huh: každopádně to vypadá na parádní sešlost, už aby to bylo.

Upraveno uživatelem Trňák
Odesláno
Berte prosím především to co souvisí s hodinkama. Radši a hlavně ne žádné zbraně. To si nechte na jiná setkání. Kovbojové s bouchačkama za pasem (opět reálná zkušenost) mě naplňují nejistototu z možného vývoje věcí. A já bych si ten večer s Vámi chtěl užít bez blbých pocitů, že někomu hrábne a začne machrovat :-)

... nebo "kockovat"? To radeji ne.

Ja bych ty seznamy sem moc nepsal, je to unik informaci a muze to cist kdokoli. Vsak si tu podle vlaken biska uz kontroluje vase danovy priznani, kovbojove;-)

Takze za me ... beru jen jeden katalog, starej, usmudlanej, potrhanej, zadny hodinky stejne nemam.

Odesláno
Ja bych ty seznamy sem moc nepsal, je to unik informaci a muze to cist kdokoli. Vsak si tu podle vlaken biska uz kontroluje vase danovy priznani, kovbojove;-)

Takze za me ... beru jen jeden katalog, starej, usmudlanej, potrhanej, zadny hodinky stejne nemam.

.... :crying_anim02: já myslel, že je to jasné ... moje hodinky jsou jen lacinými napodobeninami z tržnice, anebo doma vyrobené papírové repliky po vzoru vystřihovánek z ABC

Odesláno
.... :crying_anim02: já myslel, že je to jasné ... moje hodinky jsou jen lacinými napodobeninami z tržnice, anebo doma vyrobené papírové repliky po vzoru vystřihovánek z ABC

:thumbsup_anim: přesně tak! a ten sraz je obdoba "čaje o páté", kde se bude pokračovat ve vystřihovánkách, kak vy panimájetě, только ножницы и бумага, ребята.

Odesláno
Co se na takovem sraze obvykle deje? Muzou se tam ukazat i nadsenci, kteri zatim nevlastni zadne "dospele" hodinky, a piluji si zatim vkus?

No jasně.. čím víc budeš ze začátku pilovat, tím líp potom vybereš ;-)

Odesláno
:thumbsup_anim: přesně tak! a ten sraz je obdoba "čaje o páté", kde se bude pokračovat ve vystřihovánkách, kak vy panimájetě, только ножницы и бумага, ребята.

Da ponimaju. Vezmu jedny malé na vysřihování detailů a jedny velké. :thumbsup_anim:

Odesláno

Padalo tady kdo co vezme za hodinky. Vezmu něco co na chronomagu ještě nebylo, výrobek firmy které název neumím pořádně vyslovit a je složen z více slov a samotný název modelu hodinek má čtyři slova. Nápovědou může být, že rezva chodu je 65 hodin :smile_anim:

Odesláno

Tak za sebe rikam, ze se take pokusim dorazit, i kdyz ten vecirek asi nicim extra neobohatim. Mimochodem - mozna je tohle vhodne misto se zeptat - v sobotu jsem byl s kamarady odpoledne v Pegasu, a o par stolu dal sedel podezrely par chlapu, kteri meli na stole pred sebou podezrely predmet - po chvilce srotovani jej moje fantazie vyhodnotila jako pouzdro na hodinky - coz se take pozdeji potvrdilo. Byl to nekdo z mistnich?

Odesláno
Padalo tady kdo co vezme za hodinky. Vezmu něco co na chronomagu ještě nebylo, výrobek firmy které název neumím pořádně vyslovit a je složen z více slov a samotný název modelu hodinek má čtyři slova. Nápovědou může být, že rezva chodu je 65 hodin :smile_anim:

65 hodin, to by mohly být nějaké JLC. Třeba MCWCh, ale ty už tady byly, tak nevím. Těším se na překvápko. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...