idaho.cz Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 DAveDOG: Nic si z toho nedelej, ja prinesu jen jedny vintage omegy a sportovni suunto t3c.. a mozna ten jeden nuz..
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 pokud to dobre klapne tak nekolik puvodnich kousku + tri prirustky zalezi na tom, co si vemu za bundu, ted mam oblibenou tu fialovou a ta ma jen tri kapsy pokud to dobre klapne tak nekolik puvodnich kousku + tri prirustky zalezi na tom, co si vemu za bundu, ted mam oblibenou tu fialovou a ta ma jen tri kapsy
skalis Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Ja vezmu nejaky materialy - katalogy a tak, pak par svych hodinek a mozna bude prekvapeni .
brett Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Napište kdo co bere s sebou, ať víme na co se těšit .... (hodinky ... ne železo) Berte prosím především to co souvisí s hodinkama. Radši a hlavně ne žádné zbraně. To si nechte na jiná setkání. Kovbojové s bouchačkama za pasem (opět reálná zkušenost) mě naplňují nejistototu z možného vývoje věcí. A já bych si ten večer s Vámi chtěl užít bez blbých pocitů, že někomu hrábne a začne machrovat :-)
Jakubisko Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Naslo by se jeste misto pro jednoho polo-prazskeho pepika? Pripadne i odvoz z Prahe?
Jakubisko Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) . Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem Jakubisko
Trňák Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) nepředpokládám, že by to ukrajinci četli, ale jeden nikdy neví každopádně to vypadá na parádní sešlost, už aby to bylo. Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem Trňák
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Naslo by se jeste misto pro jednoho polo-prazskeho pepika? Pripadne i odvoz z Prahe? jasny, doraz
martini Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Berte prosím především to co souvisí s hodinkama. Radši a hlavně ne žádné zbraně. To si nechte na jiná setkání. Kovbojové s bouchačkama za pasem (opět reálná zkušenost) mě naplňují nejistototu z možného vývoje věcí. A já bych si ten večer s Vámi chtěl užít bez blbých pocitů, že někomu hrábne a začne machrovat :-) ... nebo "kockovat"? To radeji ne. Ja bych ty seznamy sem moc nepsal, je to unik informaci a muze to cist kdokoli. Vsak si tu podle vlaken biska uz kontroluje vase danovy priznani, kovbojove;-) Takze za me ... beru jen jeden katalog, starej, usmudlanej, potrhanej, zadny hodinky stejne nemam.
Jarett Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Ja bych ty seznamy sem moc nepsal, je to unik informaci a muze to cist kdokoli. Vsak si tu podle vlaken biska uz kontroluje vase danovy priznani, kovbojove;-) Takze za me ... beru jen jeden katalog, starej, usmudlanej, potrhanej, zadny hodinky stejne nemam. .... já myslel, že je to jasné ... moje hodinky jsou jen lacinými napodobeninami z tržnice, anebo doma vyrobené papírové repliky po vzoru vystřihovánek z ABC
skik Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 s dovolením bych se rovněž zastavil, když už je to ve stáji - tj. kousek od mého bydliště...
martini Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 .... já myslel, že je to jasné ... moje hodinky jsou jen lacinými napodobeninami z tržnice, anebo doma vyrobené papírové repliky po vzoru vystřihovánek z ABC přesně tak! a ten sraz je obdoba "čaje o páté", kde se bude pokračovat ve vystřihovánkách, kak vy panimájetě, только ножницы и бумага, ребята.
David Neckar Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Co se na takovem sraze obvykle deje? Muzou se tam ukazat i nadsenci, kteri zatim nevlastni zadne "dospele" hodinky, a piluji si zatim vkus?
Potkan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Co se na takovem sraze obvykle deje? Muzou se tam ukazat i nadsenci, kteri zatim nevlastni zadne "dospele" hodinky, a piluji si zatim vkus? No jasně.. čím víc budeš ze začátku pilovat, tím líp potom vybereš ;-)
Jumbo Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 přesně tak! a ten sraz je obdoba "čaje o páté", kde se bude pokračovat ve vystřihovánkách, kak vy panimájetě, только ножницы и бумага, ребята. Da ponimaju. Vezmu jedny malé na vysřihování detailů a jedny velké.
mrakodrap Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Padalo tady kdo co vezme za hodinky. Vezmu něco co na chronomagu ještě nebylo, výrobek firmy které název neumím pořádně vyslovit a je složen z více slov a samotný název modelu hodinek má čtyři slova. Nápovědou může být, že rezva chodu je 65 hodin
David Neckar Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tak za sebe rikam, ze se take pokusim dorazit, i kdyz ten vecirek asi nicim extra neobohatim. Mimochodem - mozna je tohle vhodne misto se zeptat - v sobotu jsem byl s kamarady odpoledne v Pegasu, a o par stolu dal sedel podezrely par chlapu, kteri meli na stole pred sebou podezrely predmet - po chvilce srotovani jej moje fantazie vyhodnotila jako pouzdro na hodinky - coz se take pozdeji potvrdilo. Byl to nekdo z mistnich?
Jumbo Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Padalo tady kdo co vezme za hodinky. Vezmu něco co na chronomagu ještě nebylo, výrobek firmy které název neumím pořádně vyslovit a je složen z více slov a samotný název modelu hodinek má čtyři slova. Nápovědou může být, že rezva chodu je 65 hodin 65 hodin, to by mohly být nějaké JLC. Třeba MCWCh, ale ty už tady byly, tak nevím. Těším se na překvápko.
mrakodrap Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Dobrý, stáj jsi trefil na jedničku 65 hodin, to by mohly být nějaké JLC. Třeba MCWCh, ale ty už tady byly, tak nevím. Těším se na překvápko.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se