Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak co? Jak vypadá se zítřejší účastí?

Takže prozatimní seznam(omlouvám se všem, kteří jak jsem zjistil nebyli v tom posledním zahrnuti):

adamjursa

Aldo

b.trnkocy

Beny

Brett

DAveDOG

idaho.cz

Jarett

Jumbo

Kamil

martini

mrakodrap

old black

Rambo

sava

sibirnaya

skalis

Topkan

Trňák

watcher

---------

Grakij

tombed

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
16:22 prijedu na Brno hl.n. Kdo me vyzvedne? :)

Zdar, vezes mi vystezejkovac, takze te klidne pockam. Odkud prijedes? Budu mit cerno/cervenou bundu a cerno/cerveny batoh, jmenovku si pripnu viditelne :) boty - pohorky, jako spravny vidlak... Akorat nevim, jestli te cekat primo u vlaku, nebo treba ve vestibulu?

edit: nejak jsem si popletl barvy :)

Upraveno uživatelem David Neckar
Odesláno
Zdar, vezes mi vystezejkovac, takze te klidne pockam. Odkud prijedes? Budu mit cerno/cervenou bundu a cerno/cerveny batoh, jmenovku si pripnu viditelne :) boty - pohorky, jako spravny vidlak... Akorat nevim, jestli te cekat primo u vlaku, nebo treba ve vestibulu?

edit: nejak jsem si popletl barvy :)

No z Prahe! :ph34r: :D Klidne v hlavnim vestibulu, tam to jeste znam. Vsude dal jsou lvi :)

Odesláno
No z Prahe! :ph34r: :D Klidne v hlavnim vestibulu, tam to jeste znam. Vsude dal jsou lvi :)

tak tam je ted leseni... ale kdyz prijdes, hledej me v rohu po leve ruce - tam kde je (byvalo) razeni vlaku... Kdyztak telefon na me mas v SZ.

Odesláno
Tak naskoč do nějakého prostředku. Začínáme za 5,5 hodin.

Byla by to paráda, dneska k vám, zejtra do Ostravy...

Aspoň bych na místě udělal nějaký naplánovaný přesuny hodinek.

Bohužel mám babysitting bez možnosti se z toho vyvlíknout.

Odesláno

Ahojky kluci. Tak jsem si udělal jmenovku a ač přesvědčený, že mám i ten nesmysl na připínání, tak jsem ho nenašel. Nemáte někdo na půjčení.

to diox: určitě se stav, bo jsem tady dělal tajnosti, jaký jim to ukážu hodinky a teď je mě samotnýmu trapný, že je nedonesu. Když je ukážeš ale ty, tak snad moje ostuda nebude taková.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...