Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  New Milis napsal:
Hm, že bych tam přijel na Ohnivé Židli, přiožral se, přespal poblíž a dopoledne odburácel? NiGu, prosím tě, není poblíž nějakej pensiónek?

Nevím, ale mohu se poptat. Máš nějaký cenový limit?

Odesláno
  Foundryman napsal:
Ad Nightingale - Millis má bydlení vyřešený, bylo to komplikovanější kvůli motorce, ale už jsme to doladili. Spíš jestli bys něco našel pro JJ.

Jo jo, to by bylo milé. Já mám limit tak 80-100 Euro a bylo by milé, kdyby to bylo buďto s krytým/hlídaným parkováním, nebo alespoň v nějaké části města, kde auto s NL značkou nebude přes noc moc provokovat místní galerku.

Odesláno
  Foundryman napsal:
Ad Nightingale - Millis má bydlení vyřešený, bylo to komplikovanější kvůli motorce, ale už jsme to doladili. Spíš jestli bys něco našel pro JJ.

Je to tak, pánové díky. :thumbsup_anim:

Odesláno
  JJ napsal:
Jo jo, to by bylo milé. Já mám limit tak 80-100 Euro a bylo by milé, kdyby to bylo buďto s krytým/hlídaným parkováním, nebo alespoň v nějaké části města, kde auto s NL značkou nebude přes noc moc provokovat místní galerku.

S podobným limitem se ubytuješ (pokud není období veletrhů) v Brně v podstatě všude.

Otázkou je, kde ten hotel chceš. Napadají mě jen hotely v centru - taxíkem to budeš mít na místo srazu cca. 10 minut.

http://www.hotelsprague.cz/hotels-brno/brn...CFRu1EAodnwFngw

Případně níže uvedé, ale jaký je tam komfort, to netuším. Výhodou je, že tam je naprostý klid a z místa srazu to budeš mít do postele cca. 10 minut hezkou procházkou lesem. A pokud budeš mít nějaké drahé hodinky, rád tě tím lesem doprovodím.

Jsem hodný :gunsmilie:

http://www.hotel-ubytovani.com/Ubytovani-Brno-12971.html

V Brně bydlím, tedy hotely nepotřebuji. Takže sorry, že nejsem nějak moc dobře schopen pomoci...

Odesláno

Právě naopak, mám tam už snad větší zbytek rodiny. Sami se svěřili, že jim tak říkají! :) A o motorkách jsem letos zatím ani nevěděl, jen z TV.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...