Foundryman Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Poznávací znamení - budík na stole. Zítra proberu Mechanovy zásoby, vezmu výrazný design
NIGHTinGALE Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 New Milis napsal: Hm, že bych tam přijel na Ohnivé Židli, přiožral se, přespal poblíž a dopoledne odburácel? NiGu, prosím tě, není poblíž nějakej pensiónek? Nevím, ale mohu se poptat. Máš nějaký cenový limit?
Foundryman Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Ad Nightingale - Millis má bydlení vyřešený, bylo to komplikovanější kvůli motorce, ale už jsme to doladili. Spíš jestli bys něco našel pro JJ.
JJ Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Foundryman napsal: Ad Nightingale - Millis má bydlení vyřešený, bylo to komplikovanější kvůli motorce, ale už jsme to doladili. Spíš jestli bys něco našel pro JJ. Jo jo, to by bylo milé. Já mám limit tak 80-100 Euro a bylo by milé, kdyby to bylo buďto s krytým/hlídaným parkováním, nebo alespoň v nějaké části města, kde auto s NL značkou nebude přes noc moc provokovat místní galerku.
Lord Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 cekejte me. ted sem zjistil ze je to patek, tak hlavne at to moc neprezeneme, tim padem autem asi nejedu a dame tomu poradne
New Milis Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Foundryman napsal: Ad Nightingale - Millis má bydlení vyřešený, bylo to komplikovanější kvůli motorce, ale už jsme to doladili. Spíš jestli bys něco našel pro JJ. Je to tak, pánové díky.
NIGHTinGALE Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 JJ napsal: Jo jo, to by bylo milé. Já mám limit tak 80-100 Euro a bylo by milé, kdyby to bylo buďto s krytým/hlídaným parkováním, nebo alespoň v nějaké části města, kde auto s NL značkou nebude přes noc moc provokovat místní galerku. S podobným limitem se ubytuješ (pokud není období veletrhů) v Brně v podstatě všude. Otázkou je, kde ten hotel chceš. Napadají mě jen hotely v centru - taxíkem to budeš mít na místo srazu cca. 10 minut. http://www.hotelsprague.cz/hotels-brno/brn...CFRu1EAodnwFngw Případně níže uvedé, ale jaký je tam komfort, to netuším. Výhodou je, že tam je naprostý klid a z místa srazu to budeš mít do postele cca. 10 minut hezkou procházkou lesem. A pokud budeš mít nějaké drahé hodinky, rád tě tím lesem doprovodím. Jsem hodný http://www.hotel-ubytovani.com/Ubytovani-Brno-12971.html V Brně bydlím, tedy hotely nepotřebuji. Takže sorry, že nejsem nějak moc dobře schopen pomoci...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Jejich stránky: http://www.jkpanskalicha.cz/ Za apartmá 60 euro a ještě tě naučí jezdit na koni.
old black Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Dobrý místo, nepřesuneme to tam?
JJ Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 old black napsal: Dobrý místo, nepřesuneme to tam? Já jsem pro. Jinak díky za tip, zítra tam zavolám abych si zareservoval nocleh.
Foundryman Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Žádný přesuny, blbě tam jezdí MHD, v noci asi vůbec.
old black Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Myslel jsem na přespolní, mně je to fuk.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Myslel`s cajzly a jiné nafučené trubky?
old black Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Jo, cajzly, sýrový hlavy, motorkáře a podobnou žebrotu! Bylo by po problému s parkováním a spaním.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Teda ti Holaňdani ti musejí pít krev! A do toho Superbiky.......
old black Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Právě naopak, mám tam už snad větší zbytek rodiny. Sami se svěřili, že jim tak říkají! A o motorkách jsem letos zatím ani nevěděl, jen z TV.
Lord Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 foufam, ze bude i nejaka burzicka. Ja jen zda to mam s sebou tahnout nebo ne . Ale nastane dilema jake hodinky si vzit na ruku
Foundryman Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Já to sesumíruju: Hospoda "John Silver" na Dusíkově 7, je to na konci Lesné směrem na Soběšice, 3.8. v 19.00 hod. Poznávací znamení - velikej červenej budík na stole.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se