NIGHTinGALE Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Zkus dorazit, léta jsem Tě neviděl... Furt jsme se potkávali na Chodově a teď se potkáme v Olympii, stigma nákupních domů nás pronásleduje Zkusím dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 night: doval a vem svou kocku, zenu nechavam doma, tak to bude velka parada sibir: tentokrat budete vysvobozovat leda me, beru lesklou bundicku, barevny hodinky a chrnim u tchyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 kua udelejte to zase v tom vysokem baraku, po pulnoci blizko do mistnich putyk a z vrchu se dobre blije na chodce na svobodaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 12.10.sibiranOld BlackmmakoB.F.G.jdxgasskalis (+1 mozna)HonzaSkleofashbedjastopa99TrňákjaneJumboZDR NiGu, jen ji vezmi a netopejra kazdopadne taky, at je na co koukat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 12.10.sibiranOld BlackmmakoB.F.G.jdxgasskalis (+1 mozna)HonzaSkleofashbedjastopa99TrňákjaneJumboZDRNiG (+1 možná) Olympia by byla dobrá, parkování v pohodě a mám to kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Škoda že je to v pracovní den, pro ty kdo není přímo z Brna je to težší, jel bych s pitrsonem182 jenže on má zase práci tak nic Kdy zhruba bude pak další ? Bude ještě do Vánoc něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 (upraveno) nefnukej, mame uz ucast z prahy, z bratislavy, hodonin neni tak daleko. bud chces, nebo nechces, nic moc mezi neni.. oka, je tu nekdo krome leskly bundicky, komu olympie vubec nevyhovuje? Upraveno 26. září 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 (upraveno) nefnukej, mame uz ucast z prahy, z bratislavy, hodonin neni tak daleko. bud chces, nebo nechces, nic moc mezi neni.. oka, je tu nekdo krome leskly bundicky, komu olympie vubec nevyhovuje? Já Edit: Se mnou to ale není jistý (tak 50/50), tak se nenechte ovlivnit. A nevyhovovalo by mi to proto, že v Olympii před půlnocí zavřou a co pak? Upraveno 26. září 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Tak jel bych hned ale není s kým zrovna A jak ten sraz vlastně probíhá? Jen se kecá o hodkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Já ty ses ani nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 ty ses ani nenapsal Editoval jsem to: mám to 50/50 a taky čekám co Táda. Přece jen je to uprostřed týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 (upraveno) no jestli se napise tada tak sraz rusim edit: nebo ho spis vypakuju, magnum nemagnum Upraveno 26. září 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 no jestli se napise tada tak sraz rusim .... Ale néé, já to myslel naopak. A navíc: Tada hledá bydlení v Brně, Ty bys potřeboval bodyguarda..... co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Edit: K diskuzi na téma místo: Normálně bych se asi jen anonymě přihlásil,ale protože jsem se na sraz chystal, k tomuhle cítím potřebu přispět, resp. zabránit.. ..co blbnete? po 18 je parkování v centru gratis a na Zelňáku zaparkuje každý, kor ve všední den. A lepší staky z roštěné než v empiru taky budeš hledat těžko.. navíc, sedět jen s malinovkou? chce to Jinak v charlies v olympii myslím bývá docela hlučno. taky to asi nebude úplně nejbezpečnějsí, pokud se tam chce nekdo chlubit přírustky.. Určitě nejsem ten nejkompetentnějsí, abychto posuzoval, ale dělat sraz hodinkářů v olympii,asi bych si měl pořídit pěkný festiny nebo ivicty v quarzu, abych zapad... Jesttli to bude v centru, tak se hlásím.. Ještě mě napadá, co takhle tapěkná cukrárna ve vaňkovce na galerii u ochozu? co? Upraveno 26. září 2011 uživatelem amateur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 a dopadli sme jak ve varnsdorfu, mensina nas prehlasovala mas pravdu, empire bude asi lepsi. az budem met hrubej odhad ucastniku, ucinim reserve a udam polohu pro prespolni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 No jo, kuřáci a jak je vidět i alkoholici, vždycky slušné lidi přehlasují. Ale už to vypadalo, že se těm slušným podaří vzepřít................. Tak třeba jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Také hlasuji PROTI Olympii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 uz nehlasujte, sraz bude na Empiru, skoda ze uz ne na terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 uz nehlasujte, sraz bude na Empiru, skoda ze uz ne na terase Kdybyste se rozhoupali zavcas, kdyz jsem to sem psal, tak jsme to mohli stihnout. Ale co uz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Udělil jsem si volno, tak se přidám 12.10.sibiranOld BlackmmakoB.F.G.jdxgasskalis (+1 mozna)HonzaSkleofashbedjastopa99TrňákjaneJumboZDRNiG (+1 možná)financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se