Maxmillian Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 http://www.leatherman.com/on/demandware.store/Sites-leatherman-Site/en_US/Blog-ShowPost/?p=705 A version of the Tread bracelet that includes a watch will be available in Fall 2015. The Leatherman TreadTM QM1 will feature a unique Leatherman-designed and Swiss-made timepiece with precision quartz movement. A shock resistant sapphire crystal ensures scratch resistance for heavy duty wear, and the curved watch limits reflection and increases outdoor visibility. Zni to pekne, jakoze stezejni je ten naramek a hodinky jsou tam jen jaksi "navic" ;-)
cigi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 jako dobrý, takový elektrikářský haraburdí ........
bandicoot Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Dobrej joke. Jako reklama na Leathermana cílící primárně do řad hodinkových nadšenců a nepřekvapivě (pro nás) rozšiřující jejich potřeby chlapských hraček, kdy nakonec zakoupí Surge nebo TtiCharge to zafunguje...
Maxmillian Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 A tady jeste video k tomu ... hodinky jsou pekelny, ale ten tool vypada pekne
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 som jediny komu toto pride ako hovadina?
gougy Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 som jediny komu toto pride ako hovadina?taky tak, prostě nouzovka, no ale být tam navíc vystěžejkovač.... Co je fajn je možnost levně vyzkoušet DLC v drsnějších podmínkách, to se mi líbí dost.
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 no ale kde by som hentaku hovadinu nosil? na lavej ruke mam ozajstne hodinky a na pravej by mi to asi zavadzalo
McStinger Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 no ale kde by som hentaku hovadinu nosil? na lavej ruke mam ozajstne hodinky a na pravej by mi to asi zavadzalo Na nohe. Polovicu na jednej, polovicu na druhej. Mne skôr vŕta v hlave, že keď to skrátiš, už nemáš komplet a stále budeš žiť v strachu, že zrovna ten dielik čo je doma, bude v tej chvíli chýbať.
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Na nohe. Polovicu na jednej, polovicu na druhej. Mne skôr vŕta v hlave, že keď to skrátiš, už nemáš komplet a stále budeš žiť v strachu, že zrovna ten dielik čo je doma, bude v tej chvíli chýbať.pre tento pripad sa bude dat dokupit prakticka murphyho dielikova ladvinka, ktora sa da jednoducho a prakticky pripnut na opasok!
McStinger Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 pre tento pripad sa bude dat dokupit prakticka murphyho dielikova ladvinka, ktora sa da jednoducho a prakticky pripnut na opasok!Asi sa zhodneme, že podobný krám nám nechýba
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Asi sa zhodneme, že podobný krám nám nechýba podla hesla: "kto nic nerobi, ten nepotrebuje nastroje"?
zbuddy Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Lze na tom nosit různé hodinky, i TAG. http://chronolinks.com/treadlinks/
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Kdyby si to tu někdo objednával, klidně bych se přidal. Docela mně tahle divočina láká a cena nevypadá zase až tak moc vysoká. Za zkoušku by to rozhodně stálo.
zbuddy Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Kompatibilita i s Monstry, to pak bude brutal metal...
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Konečně jsem totiž přišel na to, co nosí jeden z dvojice seriálu - Válka skladů, tohle.
zbuddy Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 (upraveno) Hodinky nyní k dostání v Reichu, ale pro nás ne...Cena orientačně 235 ? https://www.leatherman.de/de/news/news-ansicht/article/neu-im-leatherman-sortiment-lifestyle-uhr-timepieces-collection/ Ta Ronda 715 je nic moc, že? Upraveno 5. září 2017 uživatelem zbuddy
Allo Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Já jsem měl na ruce ten náramek Tread a neokouzlilo mě to. Velký, těžký a trhalo to chlupy. Radši budu mít hodinky a v kapse multitool od nich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se