pebe Odesláno 13. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 tak ještě jedna noční a pojedou zase o dům dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 jedna kvůli kalendáři, aby tam byly taky nějaký starý paštiky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 pokus s novým objektivem, rychloedit, docela dobrý na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 a ještě PSII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 cha, Crafter Blue CB13 dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Tak jsem pořád koukal kde se co prodává, že bych jako něco se světlým cifrem, day-date, v titanu a ideálně nějaký pěkný quartz. No tak jsem nakonec trochu slevil z nároků a když se tu mihly tyhle v inzerci, nezaváhal jsem SNXS73 a jsou teda super, pohodlný, pěně svítí a ten světlý sunburst je na sluníčku k sežrání. Ne že by teda bylo nějak moc slunce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Dobře jsi koupil. V tý bílý vypadaji moc pěkně.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 jojo, to je fakt, kdysi jsem nad nimi přemýšlel, když byly k mání za nízkou cenu, ale nakonec jsem si tehdy pořídil Bambína, no ale vidím, že tohle je opravdu super. A ještě když to fotí pebe. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 (upraveno) V té bílé jim to sluší, zatím jsem je z ruky nesundal a ani to nevypadá zatím že by omrzely. Ale všichni víme jak rychle se to může změnit Upraveno 29. ledna 2021 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Jo, to jsou moc dobré hodinky. Taky je mám rád, byť mám jinou barevnou variantu, ale neméně povedenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 dnešní procházka na rozhlednu Milíř kafe a hodinky s sebou owg poslední měsíc co dorazily 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 tak ještě dvě od moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Přišel tah od Uncle Seiko Z199, je teda původně na SKX013, ale i tak sedí celkem uspokojivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 nic moc se tu neděje, pořád si jedu OWG a i když bych kolikrát i něco koupil, tak vlastně nevím co, takže vlastně asi dobrý vlastně jsem si trochu hrál s tahem, potřeboval jsem ubrat před sponou a došly odebíratelné články, naštěstí to svěrák a sikovky vyřešily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 tak zase do pětkové řeky, pokolikáté už? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 jen si tu odložím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 koukám tu svojí "galerku" dost flákám, ale miniželvy mám pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Docela lituju, že jsem byl tehdy nerozhodnej a nekoupil ty poslední miniželvy co měli v chronoshopu. A že jsem měl nejednou prst na spoušti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 já občas lituju, že jsem je vzal, mohl jsem být víc nespokojený a pokračovat cestou nákupů k dalším zbytečným hodinkám ale stejně nejvíc lituju že jsem prodal tuňáky, to byla asi největší minela týhle cesty. no co už, s těmahle jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se