AKUC Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 skvelé fotky a nie len fotky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Teda na tech tvych fotkach jsou ta Seika v cervene variante hodne lakava, clovek by je hned bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Dekuju, jsou fajn ale jsou opravdu velike. Vetsi nez MM300. Ale na natu se zvednou od ruky a az tak neprekazi a jsou relativne lehke.Takove tooly na zahradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Perfektní fotky! Hodinky opravdu působí hodně rozměrně, ale dá se to. Já si vzal zelené na čtrnáctidenní expedici a po dvou dnech už jsem ani nevěděl, že je mám na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Fakt čumím, jak ty fotky klamou ))MM300 jsou celkem velké mrchy, ale vedle těch pětek bych si myslel, že mají rozměry SKX013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) jsou to sice trochu velké potvory, ale jak jsem psal, na zahrádku na natu ideál Upraveno 6. května 2017 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Fotky jsou bozi, bral bych ale ty MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 MM300 nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 troška trubek a lumi a zanedlouho pojedou zase o dům dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) dostaly se mi na ponošení a nafocení parádní chrona...Seiko SAGK011 Upraveno 4. června 2017 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 a ještě jedna "noční" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Skvela fota! A ta nocni, tak je eno nuno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 a další várka, tentokrát na sluníčku, pokoušel jsem se zachytit ten zelený cifr, moc to vidět není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 další dvě fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 ...pecka galerie, sakumprásk, pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Tak dorazily další do sbírky, tentokráte quartz military Seiko Spirit SBCA001.Jsou malé, tenké, lehké, super se nosí a i v noci to pěkně svítí. Měly by být z října 2010.A moc se mi líbí Pískované pouzdro i tah, matný černý ciferník, stroj 7N42, 5 let baterie, EOL indikátor.Tah z plných dílků s plechovým středem, překlápěčka s pojistkou bez extenze. zatím pár rychlofotek a jedna lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Skvele, Pebe. Tyhle jsou moc pekne. O fotkach uz ani nemluve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Takhle si predstavuju zalesacky chrona. Ludera by se tetelil blahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se