Svatoslav Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Děkuju. Já jsem teď smutnej, posílal jsem ti titan soláry do Anglie a dorazila prázdná rozbitá krabice. Tak jsem zvědavý co bude zítra na pobočce Tak to jí jsem dopadl lépe, poslal jsem Seika na opravu a přišel mi špinavý hrnek od kafe. Hodinky jsem nedostal ale peníze ano. Od hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Tak to jí jsem dopadl lépe, poslal jsem Seika na opravu a přišel mi špinavý hrnek od kafe. Hodinky jsem nedostal ale peníze ano. Od hodináře. Já nemám nic, ani hodinky ani peníze. Peníze jsem musel vrátit. Protože byla krabice doručená, tak to Pošta bere jako splněnou záležitost a nemám šanci podat reklamaci a Anglán na prosbu o pomoc už nereaguje Upraveno 14. září 2017 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 dorazila mini Seiko 2205-0760jsou to takové mini MM300 křížené s cpt.Willardvelikost nějakých 35mm, s korunkou 37mm, lug-lug cca 39mm. Prostě lady/boy divery.WR150, šroubovací korunka, luneta obousměrná se 60ti zastávkama.Kalibr 2205 má 28800 bph, tedy hibeat v té době, ruční nátah a rychlopřeklápění data. To se dělá vyšroubováním korunky a vytažením do polohy seřizování času a ještě se o kousek korunka povytáhne a datum přeskočí. Proto taky nemají hacking, aby se při přehazování data nezastavil čas.Čekám na nové sklíčko, vymyslím gumu a budou to fajn hodinky s potenciálním obdarováním dcery nebotakněco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Hezke jsou, myslim az je vyspravis, tak to super darek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 děkuju, možná si je nechám no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Pěkný sou a nenech se odradit lidma, co ti budou tvrdit, že sou ti velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 jasný, to nejsou důvěryhodní lidé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 konečně pošťák, jupí... tohle vždycky potěší a uvnitř? rychlorozborka, luneta a rámeček, který drží sklo, pryč sklo, těsnění a chapter ring ven vyčistit, složit a voilá spokojenej parchant!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 pebe: to jseš opravdu šikovnej, gratulace k novému sklíčku a musím je pochválit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 děkuju, ale tyhle hodinky jsou fakt jednoduché. Všechno je naklapávací, těsnění je stále OK, takže to byla celkem rychlá výměna.Na to nejdůležitější, vyčištění a promazání strojku, si stejně netroufnu a budu je muset poslat ale to až za čas, až si je užiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 pebe, prosím, z jakého roku jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 červen 1977 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 ajajaj díky, tak ty jsou na mě moc mladý, ale nějak takhle jsem je tipoval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Hezká práce, gratulačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Aquadive, víc napíšu později a starý nový aparát, zatím to vypadá fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 ještě něco málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Aquadive naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Seiko 7005-8022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Musim Ti to pochvalit, hlavne ty posledni dve fotky jsou tak elegantni, uplne citim to ticho pri foceni Muzu mi dotaz, jak na Tebe pusobily ty Aquadive? Ta oranz guma je ale super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Děkuju Aquadive jsou pecka hodinky, pouzdro vystrouhané, hrany ostré, luneta super na obsluhu. Ručky se hezky lesknou a tak jsou perfektně čitelné. No a lumi je jak baterka. Jen jsou prostě docela velké na mojí ručku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se