pebe Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Kamaráde, gratuluju, ať to klape!Tyhle hodinky se mi fakt hodně líbej, už když je fotil Sasa, tak jsem na ně zálibně koukal. Škoda, že jsou tak obří... děkujutobě by mohly sednout líp jak měmůžu se optat Chumpuse, jestli by se třeba nezdržely v Hradci o týden déle
villain83 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Díky, ale radši ne, já bych je pak určitě hrozně potřeboval:-)
pebe Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Díky, ale radši ne, já bych je pak určitě hrozně potřeboval:-) na závěr akce bude dražba
pebe Odesláno 21. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2019 tak zase po delší době dvě fotkydostal se mi do ruky trochu lepší foťák, tak to budu tady snad zásobovat trochu víc, uvidíme
Dzos Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2019 Pěkně to ladí, ale není ten hadr dajaký pridlhý? Vím, že objektiv to zvětšuje, ale i tak.
pebe Odesláno 28. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2019 děkuju, fakt to ladí moc pěkně a navíc je pěkně pohodlnýa dlouhý je úplně normálně jako jiné hadry, jez to zkresluje
pebe Odesláno 12. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) maloželvy na ledu Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem pebe
pebe Odesláno 17. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 jsou boží musim říct, že jsem si už připadal vcelku vyléčený, "jsou přece jenom hodinky", ale tyhle mi teda zasáhly plnou silouškoda že na ně nemám peníze, ale třeba někdy, kdoví...
Daemonultimate Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 I taková láska má svůj smysl, víš kam jít a to je super. Já zamrznul na jednom bodě a nevím kam se pohnout. Na jedný straně je omezenej rozpočet a na druhý nároky. Parádní fotky legendárních hodinek.
nooski Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 Moony jsou parádní hodinky. Naživo mě zarazilo jen to, jak mají škaredý boční profil z levé strany. Ale zvykl jsem si :-) na jedné ruce je vídám dost často.
pebe Odesláno 18. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 přidám ještě pár obrázků s knížkou, kterou jsem si naježil letos
pebe Odesláno 18. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 Tyhle tematicky fotky mám rád.A knížka je super, jestlis nečetl tak půjčím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se