klobadysek Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 to mihr V pohode, kup si co uznas za vhodne, jsou to tvoje penize. Obratil jses ale o radu na foru milovniku hodinek a milovnici berou hodinky jako neco vic nez pouhy ukazatel casu. Naprosta vetsina clenu tady by radeji koupila ten samy model z druhe ruky ale v automatu nez v quartzu a tak ti radili podle toho jak by sami jednali, tak se nediv. Ostatne, stanou-li se hodinky pro tebe necim vice nez jsou pro tebe ted, myslim ze pochopis.
mihr Odesláno 20. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2007 to klabadyse + all :Suhlasím s tebou! A zaroven dakujem za pochopenie .Chapem ludí,ktorý hodinky miluju,podobne ako ja mam velmi rad hifi.Len skratka kazdý ideme svojou cestou a ja som sa rozhodol vydat touto.Mozno,ze casom objavím to kuzlo automatov,no zatial Q plno vyhovuju mojim potrebám.
Onisan Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 (upraveno) to klabadyse + all :Suhlasím s tebou! A zaroven dakujem za pochopenie .Chapem ludí,ktorý hodinky miluju,podobne ako ja mam velmi rad hifi.Len skratka kazdý ideme svojou cestou a ja som sa rozhodol vydat touto.Mozno,ze casom objavím to kuzlo automatov,no zatial Q plno vyhovuju mojim potrebám. Chraň se toho!!! Objevit kouzlo mechanických hodinek je přímá cesta do pekla! Neboli nikdy nekončící trip lemovaný z obou stran cesty hromadou tikajících zbytečností které "nutně" musíš mít... navíc dokut ti budou "stačit" Q. tak ti bude stačit polovička peněz a zbude i na HIFI Upraveno 20. července 2007 uživatelem Onion
Leclerc Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Tak tak, me nejaky expert takhle ponicil quartzove Certiny, ulomil kontakt u baterie pri jeji vymene. Ja to nevedel, a tak chvili sly, pak ne a pak se zase rozesly. Donesl jsem to jako reklamaci a rekli mi ze odesel obvod a ze to bude stat vic nez samotny hodinky. Čoveče, mně se stalo úplně to samý - Certiny, výměna baterky, pak nešly, pak znovu servis - prý jsou rozbitý, ať si koupím nový strojek (no strojek, když jsem viděl ten nesmysl zalitý v plastu...), takže jsem se na to vykašlal, a po nějaký době se zase rozběhly... a teď už jsou na definitivním odpočinku v křemíkovém nebi Takže mi nezbývá mihrovi doporučit mechaniky, krom všech možných iracionálních důvodů, i z toho pragmatického (jak už psal mechano) - a to je životnost hodinek!
klobadysek Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Chraň se toho!!! Objevit kouzlo mechanických hodinek je přímá cesta do pekla! Neboli nikdy nekončící trip lemovaný z obou stran cesty hromadou tikajících zbytečností které "nutně" musíš mít... navíc dokut ti budou "stačit" Q. tak ti bude stačit polovička peněz a zbude i na HIFI U VSECH CERTU NEKAZTE MI TU MORALKU A PRIKLADEJTE POD KOTLEM!!!
RomanP Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Odesláno 22. července 2007 Nechci zakládat samostatné téma a navíc to sem vlastně podle názvu taky patří... Prodejce mi zkrátil při vyzvednutí hodinek rovnou tah. Nechal jsem ho volněji, ale až moc. Tah je sice super a i když je volný, drží výborně tvar a nijak se články nepřeklápí, ale jeden plnohodnotný článek jsem ubral. Teď se mi to zdá těsný a tak ho tam asi vrátím a uberu ten poloviční, to bude přesně ono. Jenže to mi nejde. Sundavá se ten poloviční stejně? To jest jako ten velký vypíchnutím osičky proti směru šipky a následným nasazením v jejím směru?
Mike. Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Odesláno 22. července 2007 Zas tak spatne to nevypada;) To je Ronda 715, ze?
Blekota Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Odesláno 22. července 2007 som myslel ze do certin sa dava eta
afrikab Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Odesláno 23. července 2007 Jo, je to Ronda 715. Tohle bylo jen pro ilustraci;)
Monk Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Nechci zakládat samostatné téma a navíc to sem vlastně podle názvu taky patří... Prodejce mi zkrátil při vyzvednutí hodinek rovnou tah. Nechal jsem ho volněji, ale až moc. Tah je sice super a i když je volný, drží výborně tvar a nijak se články nepřeklápí, ale jeden plnohodnotný článek jsem ubral. Teď se mi to zdá těsný a tak ho tam asi vrátím a uberu ten poloviční, to bude přesně ono. Jenže to mi nejde. Sundavá se ten poloviční stejně? To jest jako ten velký vypíchnutím osičky proti směru šipky a následným nasazením v jejím směru? presne tak...
RomanP Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 presne tak... Tak díky za radu. Na rozdíl od plných článků u kterých mi to jde vcelku snadno, mi to u polovičního nešlo ani s použitím velké síly. Musím tedy použít ještě větší :-)
Viktor Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Dostal jsi dar ( ? ) chceš ho prodat ( ? ), jakou chceš radu ? Neomlouvej se a čti, pravidla jsou skutečně daná !! SNOWE! Lpíš na tom Comic Sans fontu? Mně se ty tvoje příspěvky blbě čtou, na rozdíl od ostatních psaných Courierem. Ber prosím ohled na slábnoucí zrak starších členů . Ani ta modrá není dobrá . Ondleji, najdi si na internetu, za kolik se tak prodávají nové (cca 65 k) a použité (půlka), pokud chceš prodávat tady, nasbírej napřed 50 příspěvků, 5 už máš .
Návštěvník Snow Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 SNOWE! Lpíš na tom Comic Sans fontu? Mně se ty tvoje příspěvky blbě čtou, na rozdíl od ostatních psaných Courierem. Ber prosím ohled na slábnoucí zrak starších členů . Ani ta modrá není dobrá . Ondleji, najdi si na internetu, za kolik se tak prodávají nové (cca 65 k) a použité (půlka), pokud chceš prodávat tady, nasbírej napřed 50 příspěvků, 5 už máš . Viktore já ten font prostě žeru, budu psát větší písmena a zkusím jinou barvu. Ondlaji, zachovej se jako někteří Tví předchůdci, napiš padesát blbých příspěvků a můžeš své dary prodávat o stošest.
ondlej Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 SNOWE! Lpíš na tom Comic Sans fontu? Mně se ty tvoje příspěvky blbě čtou, na rozdíl od ostatních psaných Courierem. Ber prosím ohled na slábnoucí zrak starších členů . Ani ta modrá není dobrá . Ondleji, najdi si na internetu, za kolik se tak prodávají nové (cca 65 k) a použité (půlka), pokud chceš prodávat tady, nasbírej napřed 50 příspěvků, 5 už máš . Aha,konecne nekdo kdo poradil a nepovisuje se.Viktore dekuji,pokusim se nazbirat tech 50 prispevku i kdyz nevim jak toho docilim.I tak dekuji
ondlej Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Viktore já ten font prostě žeru, budu psát větší písmena a zkusím jinou barvu. Ondlaji, zachovej se jako někteří Tví předchůdci, napiš padesát blbých příspěvků a můžeš své dary prodávat o stošest. diky za radu,ted prichazim na to ze asi bude stat za to si je nechat.diky
Návštěvník Snow Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 diky za radu,ted prichazim na to ze asi bude stat za to si je nechat.diky No vidíš, až máš po starostech.
Porotrico Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 diky za radu,ted prichazim na to ze asi bude stat za to si je nechat.diky Rozhodně tuto volbu doporučuji. Už jen z toho důvodu, že ti je někdo dal. Osobně jsem nikdy žádný, byť absolutně zbytečný, ne-li přímo kýčovitý, dar neprodal. Je to pro mě jako svátost. Dar byl dán proto, abych měl radost a aby mi bylo naznačeno, že darující si mě váží (a je jedno, kolik utratil). Navíc tento model není vůbec škaredý a myslím si, že s ním uděláš ještě spoustu parády. A darující se poměrně plácnul přes kapsu (alespoň v mých poměrech by tomu tak bylo).
mihr Odesláno 31. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Tak chlapy,najlepsia cena Bondoviek,co som zohnal je necelych 34 tis. Takze ak to prejde doma...tak po nich asi siahnem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se