Harwey Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Hnede by boli pekne, nebyt loga a srobikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Velká škoda těch šroubů (u verze s modřenými ručkami je mohli udělat taky modřené) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 strašná situace, , ty šrouby to je katastrofa, vypadá to jako Ural, a vůbec, není to fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Zima je dlouhá a Bambina ještě spí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Tak já si nakonec ten 21 mm vyrobil. Na chlubení a detailní focení to není, ale na běžné nošení to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Mě se líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Díky. Nějak mě ta vlastní tvotba zase chytla a ze zbytků jsem vytvořil nový 21 mm. Na střídačku budou dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Jsem mega nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 před 3 hodinami, Barbossa napsal: Jsem mega nadšený Chápu tvé nadšení a určitě mají něco do sebe, ale ten průhled mi k nim prostě nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 no právě, ale radosti se nemá bránit, tož teda dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Kluci jste fajn , že jste vyjádřili své pocity , hodinky jsou o emocích , nemohu si pomoci , ale mou maličkost dostaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 V 28. 2. 2024 v 9:08, eloga napsal: no právě, ale radosti se nemá bránit, tož teda dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 (upraveno) Před hodinou, Barbossa napsal: Kluci jste fajn , že jste vyjádřili své pocity , hodinky jsou o emocích , nemohu si pomoci , ale mou maličkost dostaly Přesně tak. Každému co se mu líbí! Jak to, že tu ještě nejsou Bambina gen 2 s mimostrědkou??? Doufám, že u nás budou k dispozici. Upraveno 29. února 2024 uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 tak to je na mně moc, to vypadá jak ruský maják, bůhví jestli to nepašujou Japové do Vladivostoku, bo tam berou všechno... Ale tohle ještě s mimozou a čísly z radniční věže tak celkový umělecký dojem asi sotva 4/10. Víc bych nedal. Možná to bude dobře chodit, kalibry bývají slušné, ale to je vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Orient a průhled na strojek anóbrž kalibr. Je jaký je, ale je to pokus o umění, protože Pikázo. /obr. z netu - Picasso - Milenci/ , ukázka souznění dvou srdcí v jednu harmonii. Jakou harmonii v tom ale hledá japonská hodinářská škola ve firmě Orient je mi stále dost nejasné. Co s tím - To Buy Or Not To Buy když to vidím jako nikoliv jako umění s hodinkami ale spíše jako rozmar a klam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 jo houby z netu, to je loňský kalendář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Nová Bambina. https://orient-watch.com/news Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Hodim sem foto, stranky budou za chvilku pryc… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Ty černé kvůli tomu kontrastnímu subcifru u mě ne, ale ten zbytek je za mě velmi povedené pokračování legendy Bambino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Ahoj, neřešil někdo servis těchto hodinek? Z ničeho nic se mně u mých béžových modrásků zamlžilo zevnitř sklíčko a o nějaký týden později přestali fungovat. Hodinky jsem otevřel, byl tam poškozený Okroužek v jednom místě, přes který se vlhkost dostala dovnitř ( přitom jsem je kupoval nové a nebyly nikdy rozdělávané), ale na strojku není vidět žádný problém, pouze vinuté pérko nepruží a neroztáčí pérovník. Do servisu se mně moc dávat nechtějí, ten by stál víc než je hodnota hodinek se obávám. Nemá někdo tip, jak by se to dalo opravit svépomocí? Díky. H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se