Přejít na obsah

Orient Bambino - informace, modely, zkušenosti

AndyAaron

Doporučené příspěvky

Jsou to ER 20 třetí generace. Naživo vypadají krásně.

Přidávám foto aspoň takové.

Foto pěkné. To sklo je úžasné. No je to retro jako blázen, to mě baví a moc se mi to líbí, i přes tu drobnou výhradu, co k nim mám. 

Jsem se díval na pár vintážních hodinek a taky tam ty ručky byly nějak takto. Začínám se přesvědčovat, že to je od Orientu promyšlený záměr. 

Hlavně ať tě baví a líbí se ti co nejdýl. A foť, když jsi zatím jediný, kdo je má. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to ER 20 třetí generace. Naživo vypadají krásně.

Přidávám foto aspoň takové.

Gratulace! Tak uz mame na foru vsechny. Parada! Vypadaji fakt pekne. Jeste chvilku a snad jim ty kratky rucky taky odpustim Prosim vic fotek. Klidne to sem laduj

Hecne se nekdo do modre verze?

Odkaz ke komentáři

Bambina jsem jeste v bazaru nevidel. Je potreba pravidelne kontrolovat prodejce a byt trpelivy, cas od casu se obcas i dvojkova bambina se svetlym cifernikem nekde objevi.

Pokud bych prodaval ty svoje s bilym cifrem a modryma rucickama, tak bych za ne chtel aspon 5000 Kc. Bral jsem je ze seriouswatches a vysly pres 220USD a jak je videt, tak se blbe shani, tak si myslim, ze ta cena neni prehnana, i kdyz chapu, ze ty ostatni modely se daji sehnat levneji.

Odkaz ke komentáři

Cifr supr, zeleno-zlata kombinace vyborna, staci jen vratit spravne rucky. Tyhle musi byt z jineho modelu, vubec tam nesedi

Edit: A na tuhle verzi bych si odpustil i cerveny konec vterinovky. Nesedi to ke zbytku.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Pokud si dobře vzpomínám, celé se to seběhlo asi nějak takhle:

Paní Morbová: Hele, Morbo, myslím že už nutně potřebuješ nový hodinky.

Morbo: Myslíš? Nějakou dobu bych přeci jenom ještě vystačil s tím, co mám.

Paní Morbová: Nesmysl. Zrovna nedávno jsem projížděla chronomag a našla jsem parádní Orienty.

Morbo: Já nevím ... no ale když teda myslíš ...

Paní Morbová: Rozhodně! A už o tom nechci slyšet.

* Je to už asi měsíc zpátky, tak je možné, že si to nepamatuju úplně přesně ... Každopádně tady jsou.

post-35198-0-89065600-1459364145_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...