AndyAaron Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Jednicky i dvojky maji 21mm. Popravde jsem mel za to, ze vsechny generace maji stejne pouzdro, lisi se jen v provedeni ciferniku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) Bambina sice nemám, ale z dob, kdy jsem o nich vážně uvažoval, jsem měl za to, že ta jakoby čtvrtá řada (výše na fotkách) má rozteč 22mm, a to i kvůli zvětšení pouzdra na 41 nebo 41,5mm (nebo tak nějak).. Jedná se o první verzi s hackingem, pak následovaly upravené první tři řady, kterým se začalo říkat druhá generace (těm zůstalo pouzdro původní). Popravdě, kdyby se přesně tyto, co jsou na fotkách, dělaly v 37-38mm, tak jsou to asi nejhezčí oblekovky, co jsem viděl. Tyhle by mi byly velké, strašná škoda.. Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem Mr. Igelit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Dnes Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Dnes Orient.musím pochváliť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 AKUC, děkuji. Tyto značky jak hodinek tak nože mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Dnes Orient.Super. Motylovku jsi implementoval nejakou od Orientu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Diky AndyAron, motýlkovka mi zůstala z nějakého jiného pásku a náhodou tam sedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Před obědem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smallshady Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Uz delsi dobu Bambina vyhlizim. Nejlevnejsi dutyfreeislandshop mel jen par modelu chvili v breznu. Jinak vyprodano. Ted na longisland sleva na Bambino: druha generace druha verze za 119$. Ctyrky za 149$. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Kupujte, nebudou. Maji vetsinu verzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Tak trošku přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Tady se priznam, ze me rusi ten naramek. U Rayu to neva, ale tady jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Hlavně to ubližuje hodinkám, ne? Sice nic co by nešlo rozleštit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Spíš, šlo jen o úlet, takový kontrast pravidlo to nebude. Přiznávám, že Bambina jsou na to jemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Trochu jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 (upraveno) To je jine kafe Edit: Bambina a jejich zpracovani je kapitola sama pro sebe. Ten cifr a indexy jsou uzasne. Za par supu a jini by se mohli ucit. Nejvic to vynikne u makro fotek, kde jsou videt dotazene sebemensi detaily k dokonalosti. Upraveno 3. července 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Máš pravdu, to je jejich parketa. Za ten úlet mohou ty jejich římské číslice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 mnohým to vadí ale ja mám rád rímske číslice na hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Mi se prave ta verze s rimskyma cislama libi nejvic. Netrpi aspon na kratke rucky jako ostatni verze. Navic aplikovane indexy... no kdo z vas to ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Musím si je pochválit jsou to hezké hodinky, s těmi římskými číslicemi to nemá chybu a ještě 2 sec. do plusu za den no nádhera. Já vím, že sebechvála smrdí, ale musel jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se