Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle hodinky si fotky určitě zaslouží, takže se také přimlouvám. Přispěji se staršími momentkami Bambin první generace. Hodinky tisíce tváří, sluší jim snad vše, řemen, perlon, mesh i nato. Pořád mě baví. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj. Moc děkuju všem za fotky, protože teď už vím, jaké budou mé první pořádné hodinky. Bohužel se mi nejvíce líbí 2. generace stříbrné + bílý/krémový ciferník a ty jsem nikde nenašel.

Myslíte, že teď už se vyrábí pouze ta nová řada a sehnat ty starší, nové už možné nebude? V hodinkách se neorientuji, tak nevím, jak to u výrobců, ať už obecně nebo u Orientu, chodí. 

Návštěvník eloga
Odesláno

já jsem přešel od fáze focení na běžné nošení, takže stále na ruce, fotky žádné,  to mám dojem je ta nejlepší vizitka pro Bambína, černé v bílém. Sehnat tuhle řadu hm, nevím, už to nesleduji, dvoje mi k pokrytí stačí. Ale ty úzké nitkovité indexy a ručky mi nejdou pod nos, řekl bych, že je to dost "mono", a to jak známo není ono. Po těhle skutečných Bambínách zkus pátrat v okolních zemích nebo prodejcích, jestli tě to uspokojí. Co kdyby...

**

Hodně štěstí nebo spíše z prd*le kliku.

:notworthy:

Odesláno

Ahoj. Moc děkuju všem za fotky, protože teď už vím, jaké budou mé první pořádné hodinky. Bohužel se mi nejvíce líbí 2. generace stříbrné + bílý/krémový ciferník a ty jsem nikde nenašel.

Myslíte, že teď už se vyrábí pouze ta nová řada a sehnat ty starší, nové už možné nebude? V hodinkách se neorientuji, tak nevím, jak to u výrobců, ať už obecně nebo u Orientu, chodí. 

Ahoj,

ja bych nehazel flintu do zita a byl trpelivy. Pilotky od Orientu pred rokem taky nikde nebyly a najednou uz zase jsou.

Ja jsem ty svoje kupoval tady: http://www.seriouswatches.com/orient/automaat.html#/page/1

V soucasne dobe tam maji jine verze nez pozadujes, ale evidentne ta druha rada je porad nekde k sehnani. Takze bych si tipl, ze casem se zase nekde vynori.

(Mozna, ze kdyz me budes hodne premlouvat, tak bych ty svoje pustil... :whistle: :suicide_anim: :helpsmilie: )

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj ja taky plánujem II. radu ako máš ty akurát s čiernym ciferníkom, veľmi sa mi páčia hlavne s tým perlonom, keď ich budem mať tak pridám fotky. Ináč super vlákno

Odesláno

Parada, dalsi kolega do tymu. Cerne jdou sehnat pomerne lehko. S perlonem se pak muzes dost vyradit. Tak pak sem hod fotky. Tesim se!

Odesláno

Tak dnes objednané : Orient Bambino Classic Automatic ER2400DB

keď dorazia samozrejme pridám foto, čierne !

Odesláno

variácie na čiernu , už sa neviem dočkať :

Odesláno

A už ich mám konečna doma a hlavne na ruke, ešte objednať perlon a bude perfekt ... :clap:

Odesláno

A už ich mám konečna doma a hlavne na ruke, ešte objednať perlon a bude perfekt ... :clap:

attachicon.gif Orient 4.jpg

attachicon.gif Orient 5.jpg

attachicon.gif Orient 1.jpg

Skvele! Gratuluju k nakupu. Jak se ti zda ten remen? Je taky tak leskly jako ten hnedy na variantach se svetlym cifrem? Jinak mi ale prisel pohodlny. Jake jsi objednal perlony? Neboj se pak dalsich fotek
Odesláno

nie je až taký lesklý skôr matný, je pohodlný ale na ruke mám len pár hodín, trošku ťažšie sa odčítava čas - je to celé také tmavé ale chcel som čierne, no problem. svetlé plánujem inej značky. perlon ešte nemám ale určite čierne a asi béžové ..., uvidím. Fotky budem pridávať priebežne. Celkove som príjemne prekvapený celkovou kvalitou hlavne za tie peniaze. Úprimne bál som sa od zn. Orient ale teraz už môžem len doporučiť !

Odesláno

Mám ještě otázku, jediné co mě zatím drží od koupě je to vypouklé sklíčko, moc se mi na hodinkách líbí, ale mám strach, že ho hned poškrábu. Jak je to s případnou výměnou, nevíte někdo, buďto origo nebo mě napadl safír

Odesláno

S vymennou nevim. Ale mam je rok a nikde ani skrabanec, takze bych se toho zase nebal. Bambina jsou oblekovky, zajedou pod manzetu kosile jako nic, takze nejsou tak vystavene poskozeni. Jedinne misto, kde mam zatim vlasecnice je prostredek dynka od noseni perlonu a nato.

Odesláno

S nosenim este nemám skusenosti ale v pohode vojdu pod rukáv košele a práve aj kvôli tomu skličku sú to pekné retro hodinky. Po den nosenia nemám im čo vytknúť, akurát že na tej čiernej sa ťažšie odčítava čas ale aj to len pri nektorých uhlov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...