Přejít na obsah

Váš miláčik

MarosRy

Doporučené příspěvky

Vsimol som si, ze tu celkom ficia aj Rolex...ci ako ich tu volaju - rolády  :lol2:  Ale mne osobne sa nejak nepacia, neviem. Snad jedine co sa mi zatial zapacilo od RLX boli Millgauss...keby som si kupoval hodinky v tej cene, asi by som si kupil nove Moonwatch....alebo nieco pekne od Breitlingu, maju jeden model s 24 hodinovym cifernikom, ten sa mi ozaj pacil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prim Traktor - protože jsou po dědovi

Dugena Festa - kalibr Landeron48 - moje první chrona, první pořádné mechanické hodinky, nádherné vintážky a kvůli dotazu na ně jsem se zde zaregistroval

zlaté Chronographe Suisse - kalibr Venus 170 - protože jsou to moje úplně nejvíc nejhezčí hodinky a vintáže jak sviňa.

Odkaz ke komentáři

Určite Timex Expediton chrono. Prežili havarku pri cca 120 kmh. Dostali ranu od palubky síce tah neprezil a vyklepal som ich z rukavu ale slapu bez chyby

Odkaz ke komentáři

Určite Timex Expediton chrono. Prežili havarku pri cca 120 kmh. Dostali ranu od palubky síce tah neprezil a vyklepal som ich z rukavu ale slapu bez chyby

Tak hlavne ze si prezil ty :) Velke stastie

Odkaz ke komentáři

...Vsimol som si, ze tu celkom ficia aj Rolex...ci ako ich tu volaju - rolády  :lol2:  Ale mne osobne sa nejak nepacia, neviem.... 

Neboj, to přijde :lol2: .

K tématu, rolády bych i pustil, ač velmi nerad..ale Můnvoče, ty ne. Leda bych měl už opravdu hlad...

Odkaz ke komentáři

Urcite by som nepustil Aqualand JP 1010, ktore som si kupil v 97mom, ked som skoncil potapacsky kurz. Vtedy stali moje tri vyplaty.

Rozhodne by som sa nemohol riadit heslom "Co kupim - nepredam!" Ved posudte sami:

Toto mi preslo rukami, od vtedy, co som objavil chronomag :):):)

post-3888-0-62660700-1422423698_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak to vím napsto přesně :)

kapesní Omegy po pradědovi, dvoje primky po dědovi a tátovi a moje první (30 let starý) potápky Vostok Amfibia a nakonec Glycine Sub Combat co jsem dostal k padesátce.

Tie Vostoky by neslo foto? :photo:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...