Jikoun Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Gilius napsal: a je to vlákno(na tom obrázku),které jsi zakládal????? Ano, je to vidět nahoře "Hodinky do cca 5000 Kč - dárek pro děvče" Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem Jikoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Tak to nevím Každý zakladatel by měl mít možnost své vlákno zamknout/odemknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikoun Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Gilius napsal: Tak to nevím Každý zakladatel by měl mít možnost své vlákno zamknout/odemknout. Tak to je hodně divný, že zrovna mně to nejde. Holt vždycky budu psát moderátorům, aby mi to pozamykali . EDIT: Hele ty jsi s tím něco udělal nebo jsem prostě dosáhl 50 příspěvků a tudíž jsem získal tu možnost moderace? No hlavně, že už to funguje :-). Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem Jikoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Já bych byl rozhodně pro to, aby se dali příspěvky editovat i v delším čase. Kolikrát se mi stane, že najdu nějaké překlepy, popřípadě bych třeba rád přidal fotografie. Jsme na více fórech a pokud si dobře vybavuji, všude je možné příspěvky editovat zpětně neomezeně a nějaké skandály z toho nevznikají? Chcete mi namluvit, že je tu tolik... nespolehlivých individuí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Biges napsal: Chcete mi namluvit, že je tu tolik... nespolehlivých individuí? Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 spiderer napsal: Ano Fuj! Jo, jo, hodinky se za peníze koupí, ale zdvořilost nikoli :-/ No někde je tu dokonce článek o korelaci mezi luxusem a egoismem, pokud se nepletu. Takže žádní zpětná editace... ještěže jsem si do Opery nainstaloval kontrolu pravopisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Biges napsal: ... žádní zpětná editace... ještěže jsem si do Opery nainstaloval kontrolu pravopisu Ani ta Tě nezachrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Andrew napsal: Ani ta Tě nezachrání No vida! EDIT, EDIT! Neníííí! Ááááááááááááááááá! Jsem ztracen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Ahoj,uvítal bych možnost editace.Na jiných fórech to funguje.Mám jeden příspěvek v sekci Citizen,ve kterém jsem druhý den zjistil pravopisnou chybu,kterou jsem chtěl opravit a výsledkem bylo,že jsem,ani nevím jak akorát vymazal přiloženou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik S. Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Zdravim vas,ja by som potreboval poradit ako vymazat svoj vlastny prispevok vo vlastnom topicu ktory je "mimo".Omylom som nahral prispevok o ruskych hodinkach medzi ceske hodinky. Nerad robim chaos, chcem prispevok vymazat, ale neviem nikde najst taku moznost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Klikni vedle toho příspěvku na tlačítko nahlásit, a popiš nám přesně kam ho chceš přesunout. Moderátoři se o to postarají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 V 3. 6. 2012 v 11:17, Jay Doll napsal: Klikni vedle toho příspěvku na tlačítko nahlásit, a popiš nám přesně kam ho chceš přesunout. Moderátoři se o to postarajíNo , řekl bych že editace příspěvku v prodejním vlákně není úplně košer- možnost dopisovat SZ po dvaceti minutách bych opravdu zrušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 V 5. 9. 2012 v 21:31, straspol napsal: No , řekl bych že editace příspěvku v prodejním vlákně není úplně košer- možnost dopisovat SZ po dvaceti minutách bych opravdu zrušil. Koser to neni - jediny co muzes je , spolehnout se na serioznost prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 V 6. 9. 2012 v 5:13, Dantechno napsal: Koser to neni - jediny co muzes je , spolehnout se na serioznost prodejce.Ti v tom lítají taky.Mají se rozhodnout podle pořadí došlých mailů, nebo pořadí deklarovaných SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 V 6. 9. 2012 v 5:34, straspol napsal: Ti v tom lítají taky.Mají se rozhodnout podle pořadí došlých mailů, nebo pořadí deklarovaných SZ? Rozhodnuti je na prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 V 6. 9. 2012 v 5:36, Dantechno napsal: Rozhodnuti je na prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 V 6. 9. 2012 v 20:52, straspol napsal: A co by sis jako predstavoval ? Takhle to tady fungovalo odjakziva.... Nejaka duvera tady byt musi , jinak se tu vubec nemuze obchodovat.... Nemuze se preci vsechno narizovat a hlidat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Pokud prodejce chce upřednostnit jiného zájemce, tak má asi své důvody (osobní vazbu, snadnost předání, nebo cokoli jiného) a je to jen a pouze jeho věc. Přeci prodej je dohoda mezi dvěma stranami a né nějaká televizní soutěž, kdo dřív klikne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se