tnt880 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Dobrý den, potřeboval bych ověřit zda je tato korunka originální. Podle ref. čísla 166 0169 jsem hledal podobné hodinky na netu a zdá se mi, že tato korunka má hrubší vroubkování (nevím jak to lím popsat ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Taky se mi zdá, že korunka není origo. Chtělo by to foto z boku, zda je signovaná. Takhle to má vypadat https://www.wristmenwatches.com/ItemsDesc.aspx?Id=3364 Taky by si případný kupec měl dát pozor na to, že hodinkám chybí vteřinovka.
tnt880 Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Taky se mi zdá, že korunka není origo. Chtělo by to foto z boku, zda je signovaná. Takhle to má vypadat https://www.wristmenwatches.com/ItemsDesc.aspx?Id=3364 Taky by si případný kupec měl dát pozor na to, že hodinkám chybí vteřinovka. Vidím, že nejsem jediný kdo si toho všilm, stejně nechápu jak se mohly vydražit za 9 K bez ručičky a s podezřelou korunkou .
Dzos Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Korunka je řešitelná a cenově to není taková palba. Ale chybějící vteřinová ručka je horší. V lepším případě pouze vypadlá, ale spíše zlomená hřídelka, jinak by tam hodinář nasadil nějakou jinou. A to už sranda nebude. Taky konečná cena je podle mě hodně vysoká. Za to by se dalo sehnat i z ebaye. Tady jsou jedny, i když nefunkční, v horším stavu, ale za méně než polovinu. A stejně je nikdo nechce.http://www.ebay.com/itm/Vintage-Omega-Geneve-Ref-166-0169-plated-gold-Part-or-repair-/221676516923
Karlos Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Na aukru je poslední dobou o omegy velký zájem. Jak je na něčem napsáno Omega (a ani to omegy být nemusí), tak se to vždycky prodá za neobvykle velkou částku.
Dr.Gaga Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Korunka je ze starsiho Seamastera. Na tyhle strojky jsou maly korunky.
dknespl Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Korunka by podle katalogu měla být tato, Tap 9 (?0.90mm), ?4.40mm, Crown Depth 2.50mm, Pendant Tube ?2.00mm, a vyjde u nás nová na 980,-. Centrální vteřinovka 850,- viz obrázek. Vteřinový pastorek, pokud je v háji 1300,- (plus práce) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Visely tam už před tím, aukce je znovu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se