montemar Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 neskutečný hodinky... http://www.hodinkee.com/blog/introducing-patek-philippe-grandmaster-chime-ref-5175r
xcmaniax Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Zajímavý kousek do trezoru nebo na ruku ruského oligarchy:-) Ukázka toho, že když je neomezený rozpočet, tak "to jde", ale nějak mě tyhle nejvyšší patra hodinařiny poslední dobou přestávají bavit.
Kid_A Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Uz jsme je tu myslim oslavovali. Trezorova zalezitost...
Viktor Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Mně se to listí moc nelíbí ale stejně bych jim dopřál velký písmena v názvu
montemar Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 me se libi ta priznana rucni prace na tom listi.. pak to, ze sou tak nejak vyvazeny, coz u teto kategorie neni uplne pravidlem.. a o kalibru nemluvim.., jen jsem si predstavil, jestli tydle veci dokaze nakej program, a moc tomu osobne neverim..
tano Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Libi se mi, bal bych se je nosit a nebudu je nikdy mit )).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se