Hasňa Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Ja taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Ten cifr je kouzelnej už na obrázcích, ten bych chtěl vidět na slunku, ale ta vteřinovka...och :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Nema ich uz niekto odtial z forma? Velmi by ma zaujimala neaka ziva foto s tym modrym remienkom na ruke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Videl jsem je v sobotu na letisti v NY a priznam se, ze me nazivo nejak nezaujaly. Ale popravde receno nazivo me nezaujaly zadne z Aqua Terra, ktere se mi na obrazcich a fotkach hodne libily. Byl jsem z toho trosku zklamanej. Bohuzel jsem musel spechat na letadlo, tak jsem nemel cas tam poklabosit a hodit je na ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Dnes jsem je zahledl u Dusaka na Pankraci, pokud je chce nekdo omrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Struktura cifru je hodně dobrá, jaká je cenovka u Dušáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Prijela pout:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Mně se naopak líbí. Pro mne pouť je většina Béček. Ale to je na vkusu každého soudruha či jak se to říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Chtelo by to lepsi fota, je tam divny uhel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) Je to tam evidentně na sluníčku, v normálním světle to není taková divočina. http://www.watch-insider.com/news/omega-seamaster-aqua-terra-james-bond-limited-edition-baselworld-2015-life-taken-pictures-of-the-watch/ Upraveno 26. července 2015 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Mne se to teda taky dost libi. Se slunickem i bez Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 musim povedat ze to podla mna asi nie je az taky designovy top ( vlastne prvykrat pri hodinkach ani sam neviem ), ale je to uplne ine ako vsetko ostane a preto sa mi asi pacia ps : urcite by to chcelo vidiet nazivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 zvláštní, zajímavé hodinky , v reálu vypadají určitě lépe, tedy doufám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Cenikovka je 165 100,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Jsou krasne, jen ta cena:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 len tak som zistoval cez jedneho predajcu dostupnost a vraj v Omege su "sold out" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Uz su doma..pofotim a postnem neake fotky coskoro Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 tak to su dobre spravy ze budu aj na fore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 No, né že bych je nemoh. Na ruce fakt super, výrazně předčily pocit z vitríny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Pridam taky jednu na ruce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se